TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Sæt af Penisringe

Med et sæt af penisringe, så får du ikke kun en kraftigere og længerevarende erektion - de giver dig også uanede af frække muligheder. De kan både bruges alene og sammen med en partner. Med et sæt af penisringe kan du eksempelvis få en om skaftet og en anden om testiklerne. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder og din nydelse med dette lækre produkt.

Sæt af penisringe giver masser af nydelse

Gode til både partner- og solohygge

Med et sæt af penisringe er der masser af muligheder for at få timevis af nydelse. Og nu tænker du måske, at timevis af nydelse lyder, som lidt lang tid. Det er det måske også, men de små stykker sexlegetøj har faktisk et helt bestemt hovedformål, som er at give dig en både længerevarende og hårdere erektion. Det er noget, som både vil komme dig og din partner til gode, når I roder rundt i dobbeltsengen og hygger jer.

Samtidig vil sexlegetøjet gøre det lettere for dig at kontrollere din udløsning, hvilket kan være en ekstra fordel for nogle brugere. Derudover fortæller nogle mænd, at de rent faktisk opnå en endnu bedre orgasme, når de bruger dem. Det gælder både under samleje, men også under onani, hvor du sagtens kan få stor glæde af de små elastiske stykker sexlegetøj.

Penisringe er nemlig ikke kun tiltænkt mænd, der lever i et fast parforhold, men også singlemænd, der har lyst til lidt ekstra stimulerende solohygge. Og det kan et sæt af penisringe i høj grad give. Det handler bare om at finde de modeller, der passer allerbedst til dig. Hvis du har brug for mere information til at finde den rette model, kan du læse vores guide til penisringe.

Både til nybegyndere og øvede

Et sæt af penisringe er ekstremt populære blandt mænd og par, der gerne vil eksperimentere med sexlegetøj og bruge en masse hyggeligere timer i soveværelset. Faktisk er de små stykker sexlegetøj et af de allerførste produkter, som mange kaster sig over, når de vil eksperimentere lidt med erotiske hjælpemidler. Og det giver egentlig rigtig god mening, når man tænker over det.

Dette sexlegetøj er nemlig både nemt at bruge, og så har det en lang række fordele, som fyldigere, kraftigere og længerevarende erektion samt endnu bedre orgasmer. Der er dermed garanti for, at du for eksempel med et sæt af penisringe, ikke bare kan give dig selv en bedre sexoplevelse, men i særdeleshed også din partner, hvis du har sådan en.

Det er måske derfor, at sexlegetøjet er så populært - ikke kun blandt nybegyndere, men faktisk blandt alle, der godt kan lide at hygge sig og eksperimentere med erotiske produkter i soveværelse. Det tilføjer nemlig lidt ekstra til begge parter og samtidig er produktet så lille, at det på ingen måde stjæler fokus, når der bliver hygget under dynen.

Et sæt af penisringe i forskellige størrelser

Vil du gerne tilføje lidt magi til samleje eller solohygge, så er uden tvivl her på siden, du skal finde dit næste stykke sexlegetøj. Med et sæt af penisringe får du en samlet pakke, der typisk indeholder tre eller flere modeller i forskellige størrelser. De er som regel bløde og fleksible, hvilket vil sige, at de passer til de fleste mænd, da du nemt kan udvide dem inden du sætter dem på.

Fordelen ved at vælge et sæt af penisringe er naturligvis, at du får flere modeller på én gang, som er i forskellige størrelser. Det vil sige, at du har flere slags, som du kan bruge samtidig, hvis du har lyst til det. Har du et sæt af penisringe, så kan du for eksempel bruge en af dem omkring skaftet, mens du sætter den anden ned omkring pungen. Det giver en ekstra stor nydelse, som du med sikkerhed vil sætte stor pris på.

Hvis du vil bruge begge dele på en gang, så er det en god idé at du sætter dem på inden du får rejsning, da det bestemt gør påsætningen nemmere. Husk, at de gerne må sidde stramt, men det skal ikke være så stramt, at det bliver ubehageligt for dig - det er bestemt ikke meningen.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS