Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Feels Like Heaven Elskovsgynge var 1

Feels Like Heaven Elskovsgynge

Vi anbefaler
Joydivision Forlænger Sæt til Sexgynge
139,00 kr.
Inkl. moms
Joydivision Krog til Træloft
79,00 kr.67,15 kr.
Inkl. moms
1.395,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Med Feels Like Heaven Elskovsgynge kan I indtage de mest svære, de mest stimulerende, og de mest tilfredsstillende stillinger og bogstavelig talt ”svinge” gang i jeres sexliv.  I vil blive overrasket over, hvor nemt det er!

Det er utroligt, hvad man kan lave med Feels Like Heaven. Hun kan sidde i gyngen, svæve vægtløst og lade sig dirigere af sin partner. Eller han kan sætte sig i gyngen med hende på skødet.

Feels Like Heaven elskovsgynge består af flere forskellige nylon stropper, som giver jeg mulighed for et væld af frække stillinger. Alle stropperne er justerbare og føles desuden meget behagelige mod kroppen.  

Gyngen kan bære op til 120 kg.

Vær opmærksom på, at der ikke medfølger montage-tilbehør til denne elskovsgynge. I Sinful.dk shoppen kan I købe både fjeder (1 stk.), metalkæde (1 stk.) og krog (1 stk.) til træloft, som I kan bruge til at montere Feels Like Heaven.

MærkeYou2Toys
Fuld Længde (cm)88
Primært MaterialePolyester
FarveSort
SprogItaliensk, Hollandsk, Spansk, Tysk, Fransk, Engelsk, Russisk
SKU12699
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En fantastisk gynge
De gamle - 1. may. 2023
Vi er lidt oppe i alderen så den er en fantastisk hjælpe middel. Den gør sex mere spændende og fræk mulighederne er uendelige kun fantasien sætter grænserne Vi kan helt klart anbefale den
Super frækt køb
Aalborgpar - 6. aug. 2019
Ville prøve noget anderledes frækt her i ferien og har ikke været skuffet over købet. Tager lige lidt tid med at justere remmene, og gør det inden I går i gang. Men når højden er på plads giver det en fantastisk frihed og den kan sagtens holde til to og man går til den, super kvalitet. Eneste minus, lidt bøvlet at gemme væk.
Sexgynge.
Vollo - 21. jul. 2019
Robust og nem installation. Begge kunne lide det meget :)
0
Sexgynge.
Malin - 20. jan. 2019
Fleksibel, behagelig at ligge i og nem at rigge til. Vi har kraftige spęr, hvilket gųr den helt perfekt. Nem at tųrre af og intet der gnider. Klart en af de bedste typer! Kųb! Giv den hųjeste vurdering!
0
Det føles som himlen
Anonymous - 13. mar. 2024
Vanskelig at justere, hårde og skarpe stropper. Fungerer nok bedre, hvis du har højt til loftet.
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er meget tilfreds med gyngen. Den er en succes for mig og min partner. ?
Maskinoversat fra sinful.no
Et fremragende sving!
Anonymous - 4. jun. 2022
Gynge: Gyngen er en halvcirkelformet metalstang, som er fastgjort til loftet med tre stropper med taljer i enderne. Det er også nyttigt at tage støtte fra stangen, når man klatrer op i gyngen. En sabelkrog til taget er ikke inkluderet i salgspakken. Stangen leveres med fire stropper og en rektangulær base, som de hviler på. Platformen er stor nok til, at en høj person (185 cm) kan ligge på den, så hovedet stadig kan ligge behageligt på platformen og ikke hænger i luften (medmindre man ønsker det). Alle stropperne er lange nok til mindst at nå den normale loftshøjde, og de er udstyret med kortere led, som kan bruges til at støtte arme og ben. Stropperne er brede nok til at være behagelige at ligge på, som om man nyder "vægtløsheden". Puden er også af god kvalitet med forstærkede kanter af "stift stof". Det ser også ud til at være nemt at holde rent for "stænk", selvom jeg endnu ikke har haft brug for at teste denne funktion. Anvendelse: Gyngen er annonceret som "muliggør de mest vanskelige, stimulerende og behagelige stillinger", men jeg købte den til analsex. Den giver min kone mulighed for at nyde sig selv i sin yndlingsstilling (på ryggen), men jeg har en betydeligt bedre chance for at bearbejde hendes godbidder med mine fingre, tunge og elskov. Og det bedste af det hele er, at hun også har mulighed for at bruge klitorisvibratoren, når jeg ikke ligger oven på hende og elsker. Den vandrette stilling er ikke den mest foretrukne i det lange løb, da min ryg er ret slap. Selvfølgelig kan man bruge nogle puder til at forbedre stillingen, men en mere oprejst stilling er god, og man kan nemt slappe af. Afhængigt af hvor gyngen er installeret, har manden mulighed for enten at stå eller, hvis gyngen er installeret på en seng, knæle (f.eks. en sovesofa tillader begge dele). Men til en forandring er det rart at være "på tværs" af kvinden, og så er hun i den perfekte højde!!! Det er selvfølgelig værd at justere højden, før man går i gang... I vores familie var konen først tilbageholdende med at købe en gynge, men da hun endelig fik prøvet følelsen af "vægtløshed" med benene bredt ud og støttet af stropper og fik to kæmpe orgasmer, mens hun svævede på den, ændrede stemmen i klokken sig: "det her er det bedste nogensinde, jeg er glad for, at du bestilte den, selvom jeg var imod det!!!" Da jeg selv prøvede gyngen, blev jeg overrasket over, hvor dejligt det føltes bare at være på den!!! Opbevaring. Ellers ville gyngen næsten kunne være i en lille rygsæk. Stropperne sidder godt fast, så det giver ikke mening at fjerne dem. Men gyngen passer i sin kasse (85 x 50 x 10) som helhed, og den er let at lægge tilbage i kassen efter brug. Samlet vurdering: Helt klart 5/5 stjerner. Kan varmt anbefales, især til os almindelige midaldrende ikke-så-sjove mennesker :) Selvom den nok også vil bringe glæde til dem, der leder efter ekstreme stillinger.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS