TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Pink var 1

Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Pink

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

489,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Je Joue Ami Bækkenbundskugler er et sæt i flot pink bestående af 3 bløde og yderst behagelige bækkenbundskugler udviklet i samarbejde med førende sexeksperter.

De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere intens følsomhed i deres underliv. Bækkenbundstræning anbefales af både sexologer, jordemødre og gynækologer.

Alle 3 kugler er udstyret med en metalkugle indvendigt, der bevæger sig let, når du bruger den. For at holde Ami bækkenbundskuglen fast bliver du "tvunget" til at knibe sammen om kuglen, og på den måde får du trænet din bækkenbund til at blive stærk og sund. Samtidig vil du også opleve, at din sexlyst med tiden bliver større og dine orgasmer kraftigere.

Sættet består af 3 forskellige kugler: Ami 1 er en stor og let enkelt kugle. Ideel hvis du er ny inden for bækkenbundstræning. Ami 2 er en mellemstor dobbelt kugle, der er lidt tungere end Ami 1. Ami 2 bruges, når/hvis træningen med Ami 1 ikke udfordrer dig nok. Ami 3 er en lille og tungere dobbeltkugle. Det er den mest avancerede kugle og derfor ideel til den erfarne bruger.

Når du skal lave knibeøvelser, er det vigtigt, at du slapper godt af. Du skal starte dit knib bagtil ved anus-indgangen, langsomt bevæge dig frem mod skedemusklerne og til sidst forsøge at trække navlen ind mod ryggen. Lav øvelserne i ca. 5 min. ad gangen. Husk at holde små pauser, hvis du trænger til det.

På kuglen er der også en fleksibel og yderst holdbar silikonesnor, som du forsigtigt trækker i, når kuglen skal tages ud. Det er en nem, behagelig og sikker løsning.

Vi anbefaler, at du bruger lidt vandbaseret glidecreme sammen med Je Joue Ami kuglerne, inden du sætter dem op.

MærkeJe JoueFuld Længde (cm)11.1 | 15.5 | 14.5Indførbar Længde (cm)3.6 | 8 | 7Diameter (cm)3.7 | 3.2 | 2.7Primært MaterialeSilikoneFarvePinkAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogTysk, EngelskSKU20826
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker!
Kuglerne virker og bækkenbunden strammesJulie - 12. nov. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS