Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk var 1

Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
449,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Je Joue Ami Bækkenbundskugler er et sæt bestående af 3 bløde og yderst behagelige bækkenbundskugler udviklet i samarbejde med førende sexeksperter.

De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere intens følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte. Bækkenbundstræning anbefales af både sexologer, jordemødre og gynækologer.

Alle 3 kugler er udstyret med en metalkugle indvendigt, der bevæger sig let, når du bruger den. For at undgå, at kuglen falder ud af dig, bliver du "tvunget" til at knibe sammen om kuglen, og på den måde får du trænet din bækkenbund til at blive stærk og sund. Samtidig vil du også opleve, at din sexlyst med tiden bliver større og dine orgasmer ligeså.

Sættet består af 3 forskellige kugler: Ami 1 er en stor, blød og let enkelt kugle. Ideel hvis du er ny inden for bækkenbundstræning. Ami 2 er en mellemstor dobbelt kugle, der er blødere og lidt tungere end Ami 1. Ami 2 bruges, når/hvis træningen med Ami 1 ikke udfordrer dig nok. Ami 3 er en lille, lidt hårdere og tungere dobbeltkugle. Det er den mest avancerede kugle og derfor ideel til den erfarne bruger.

Før kuglen op i skeden, lav en knibeøvelse og klem omkring den (start evt. ud med lave øvelserne liggende, da det føles mere behageligt, indtil du vænner dig til at have kuglen oppe).

Når du skal lave en knibeøvelse, er det vigtigt, at du slapper godt af. Du skal starte dit knib bagtil ved anus-indgangen, langsomt bevæge dig frem mod skedemusklerne og til sidst forsøge at trække navlen ind mod ryggen. Lav øvelserne i ca. 5 min. ad gangen. Husk at holde små pauser, hvis du trænger til det.

På kuglen er der også en fleksibel og yderst holdbar silikonesnor, som du forsigtigt skal trække i, når kuglen skal tages ud. Det er en nem, behagelig og sikker løsning.

Vi anbefaler, at du bruger lidt vandbaseret glidecreme sammen med Je Joue Ami kuglerne, inden du sætter dem op.

MærkeJe Joue
Fuld Længde (cm)11.1 | 15.5 | 14.5
Indførbar Længde (cm)3.6 | 8 | 7
Diameter (cm)3.7 | 3.2 | 2.7
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SKU10993
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Yderst tilfreds
Jonnas kæreste - 3. dec. 2021
Min kæreste har tidligere haft disse bækkenbundskugler, men efter mange års brug, er de gamle desværre gået i stykker. Så vi var glade for at vi kunne finde dem igen.
Så glad
Joan - 9. feb. 2021
.
Ny til bækkenbundstræning
C - 30. jun. 2020
Det er første gang jeg benytter mig af 'udtyr' til bækkenbundstræning, men jeg er utroligt tilfreds! Kuglerne er både pæne, de føles godt, kommer i smuk pakning og kvaliteten er upåklagelig. Selvom jeg ikke har prøvet den form for træning før, er der en guide med forskellige øvelser, og det fungerede overraskende godt. Senere har jeg gået rundt med en af kuglerne, og var imponeret over, hvordan det stimulerer en indefra - det er ikke legetøj til at onanere med, men det skaber helt sikkert lysten! Kæmpe anbefaling herfra.
God beslutning
TH - 17. nov. 2019
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe disse, men jeg er SÅ glad for jeg gjorde det. De er blevet brugt både før og efter en fødsel - før kunne jeg uden problemer bruge nr. 3 og nu er jeg så småt begyndt på genoptræning og her virker det altså super med de forskellige størrelser jeg kan virkelig mærke der sker noget :) Jeg synes snoren kan være irriterende til tider. Ellers lækkert materiale, flot design og god udfordring når man trænger
Nemt og bekvemt
Mrs x - 2. jan. 2019
Rigtig gode .. nu er der ingen undskyldning for ikke at træne bækkenbunden.. og så er det faktisk dejligt.
Super
vædderen85 - 31. aug. 2017
Fik dette sæt af min mand, da jeg godt ville træne min bækkenbund lidt mere end ved normale knibeøvelser, og jeg må synes jeg synes de er fantastiske. Dog krævet det lidt at finde helt ud af hvordan de skal sidde, men det er lækkert, at man kan skifte mellem de forskellinge størrelser hvilket jeg synes giver det bedste resultat ;-)
God bedømmelse
Helle - 27. jul. 2017
God
Dejlige bækkenbundskugler
G - 1. feb. 2017
Har kun haft dem et par dage, men er allerede meget glad for, at jeg købte dette produkt. Kan varmt anbefales til alle. Kunne ikke få gang i genoptræning af bækkenbunden, men det hjælper dette sæt mig med. Jeg skifter mellem alle 3. Den runde p.g.a. formen/størrelsen i diameter. De mellemste p.g.a. længden og den tredje p.g.a. af vægten. Super godt køb. Har lige købt lidt mere for at stimulere sexlivet. Glæder mig til jeg modtager varerne og får dem prøvet.
Skønne
P - 12. nov. 2016
Rigtig behagelige at bruge og det øger absolut ens fokus på at knibe, - så yderst effektive. Kan have dem oppe hele dagen, og de virker samtidig dejligt stimulerende. Meget lækker kvalitet - et kvalitetsprodukt.
Lækkert design
D - 15. oct. 2014
Vilde fede og virkelig gode bækkenbundskugler der virkelig gør en forskel for bækkenbunden. Et par dages brug og jeg kan allerede mærke en forskel. Alle kvinder med bækkenbundsproblemer bør eje dem. De er bløde, behagelige og virkelig behagelige at gå med. Kan varmt anbefales

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS