Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg var 1

Oversigt

Lad dine hænders bevægelse kontrollere hastigheden og frekvensen af LELO Lyla 2’s skønne vibrationer. Det elegante og stilrene æg kan prale af SenseMotion teknologien, som har 50% kraftigere vibrationer end dens forgænger.

Denne teknologi lader dig kontrollere vibrationerne ud fra måden, som du bevæger fjernbetjeningen på, eller via knapperne på selve ægget inden det indsættes. Det tilbyder 8 vibrationsindstillinger fra en drillende rumlen til en tilfredsstillende rytme. Ægget er genopladeligt med det medfølgende USB kabel.

Vibratoren er belagt med blød medicinsk silikone, som bliver endnu mere glat og behagelig hvis du tilføjer vandbaseret glidecreme. Sammenlignet med mange andre trådløse vibrator æg på markedet, Lyla 2 er enormt lydsvag og ideel til offentlige eksperimenter.

Forbedringer ved LELO Lyla 2: 50% kraftigere vibrationer, du har mulighed for at kontrollere vibrationerne på selve ægget, 3 gange så stærk trådløs tilslutning mellem ægget og fjernbetjeningen.

Tip! Æggets vibrationer synkroniserer med fjernbetjeningen, hvilket gør fjernbetjeningen til en klitoris vibrator. Lad fjernbetjeningen stimulere klitoris imens ægget stimulerer hende indvendigt.

MærkeLELO
Produktvægt (g)37
IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)7.9
Indførbar Længde (cm)7.9
Diameter (cm)3.2
Strømkilde2 x AAA (Inkluderet), USB-oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationshastigheder8
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Vibration, Lydsvag
SprogRussisk, Fransk, Kinesisk, Spansk, Engelsk, Tysk, Italiensk
SKU11814
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Æg
Æg - 11. aug. 2023
Lever ikke op til forventningerne. Mister pludselig kontakt mellem æg og styring, hvilket ikke er optimal når det samtidig støjer en del. Så alt i alt - et dårligt køb.
Anbefalesværdigt
Mmmh - 6. sep. 2021
Skønt produkt
Lelo æg
Pappi - 23. aug. 2020
Min kone og jeg har prøvet Lelo æg
Holder ikke forbindelsen
Louise - 21. jul. 2020
Vi endte med at sende ægget tilbage, da den ved indsættelse i skeden mistede forbindelsen hver eneste gang - vi fik det ikke til at virke en eneste gang på trods af at det virkede fint udenfor kroppen. Selve ægget er heller ikke så lydløst som vi håbede, man kunne tydeligt høre vibrationerne, når man fx. sad i sofaen, dog ikke noget vi ikke kunne have levet med, såfremt den havde kunne holde forbindelsen. Det er lidt omstændigt at parre ægget med fjernbetjeningen, men eller ok nemt at betjene.
dejligt æg
H - 6. aug. 2019
Super dejligt æg med meget sjov Dog gik min i stykker da snoren faldt at
Så fedt
Jeliooooohh - 19. apr. 2019
Skal absolut prøves. Den skal nok blive flittigt brugt.
Genial
Carina - 5. nov. 2018
Når man først har lært at styre fjernbetjeningen er den helt genial. Har forskellige vibrationsmønstre, som kan være både pirrende og give og orgasmer. Et lille minus at den har en kant, der hvor den skal lades op
Ikke pengene værd
M - 5. sep. 2018
Udvendigt virker ægget fint nok, men dét job kunne et billigere produkt helt sikkert klare. Ved indvendig brug får jeg absolut intet ud af vibratoren, og jeg er virkeligt skuffet :-( De mest ærgerlige penge jeg længe har brugt, øv øv.
Udemærket
R - 20. aug. 2018
Ægget i sig selv er fantastisk sjovt at bruge, både alene og sammen som par. Rækkevidden lever op til forventningerne, det sammen gør æggets funktioner. MEN fjernbetjeningen er øredøvende larmende, hvilket er skuffende, hvis man havde forventet at modtage et stykke legetøj, som kunne bruges uden for hjemmet også.
Lidt skuffet
FH - 19. aug. 2018
Jeg købte ægget som noget frækt til min kæreste og jeg, som vi også skulle kunne bruge udenfor hjemmet. Rækkevidden er virkelig ikke lang og forbindelsen ryger ofte så den bare kører på samme program og hverken kan stoppes eller er til at skifte til andet program, heller ikke selvom vi sad på hver sin sidde af bordet, og fjernbetjeningen ikke kom længere en 1,5 m væk på noget tidspunkt og jeg kun sad i nederdel og tynde tusser. For mig var vibrationerne heller ikke så kraftige, hvilket også var lidt skuffende. Så den kommer nok til kun, at blive brugt hjemme til mild forspil. Fjernbetjeningen er dog let at bruge, så længe der selvfølgelig er signal mellem begge enheder.

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
1.195,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS