Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Liberator Flip Ramp Sexpude var 1

Liberator Flip Ramp Sexpude

2.495,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Udforsk nye stillinger eller gør de gamle favoritter endnu bedre med sexpuden Liberator Flip Ramp.

Den flotte pude yder perfekt støtte og komfort, så I kan opnå præcis de vinkler, som får optimal nydelse frem i jer begge, og så legen kan fortsætte i timevis.

Flip Ramp modellen giver jer mulighed for at variere pudens funktion næsten i det uendelige. Samlet fungerer den som piedestal og får hende i perfekt højde til f.eks. at blive taget, mens du står op.

Foldet ud danner den let buede rampe de perfekte rammer for ekstra dyb penetration, en fræk doggie-style eller en behagelig 69’er. Kun jeres fantasier og lyster sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Den formfaste, fugtresistente pude har aftageligt vaskbart betræk, som tåler maskinvask.

Puden er så elegant og diskret designet, at I sagtens kan have den stående frit i stuen som puf og ekstra siddeplads. Så kan I jo altid nyde den pirrende tanke, at kun I ved, hvad I bruger den til, når gæsterne er gået.

MærkeLiberator
Produktvægt (g)3600
Fuld Længde (cm)93
Primært MaterialePolyester
FarveSort
SprogEngelsk
SKU16109
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Absolut nødvendigt
Anonymous - 9. jun. 2023
Det var virkelig et frisk pust, da vi begyndte at løbe tør for idéer. Min kone er så meget lavere end mig, at det har været en smerte i nakken, når jeg har skullet slikke hendes fisse, mens hun lå oven på mig og suttede mig. På grund af denne pudes krumning er det nu meget lettere. Og når hun ligger oven på den høje del, rejser hendes røv sig, og hendes balder skilles ad, så jeg får et vidunderligt udsyn, når min pik glider ind i hende. Meget ophidsende, og jeg kommer virkelig til bunds, hver gang jeg støder ind i hende.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS