Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Liberator Jaz Sexpude var 1

Oversigt

Vil I gøre jeres yndlings sexstillinger endnu bedre eller prøve helt nye stillinger? Så er Liberator Jaz er den perfekte sexpude til jer! 

Den kileformede pude gør, at I kan opleve stillinger fra helt nye vinkler – prøv f.eks. missionær stillingen og oplev hvordan puden hjælper jer til dybere penetration og bedre stimulation af kvindens g-punkt, til stor glæde for jer begge. Liberator Jaz kan også bruges til at støtte og aflaste i stillinger, der normalt vil være anstrengende. F.eks. vil Liberator Jaz kunne give kvinden større frihed og overskud til pirrende bevægelser, i stillinger hvor hun måske normalt ville bruge kræfter på at holde benene oppe for at opnå penetration fra en anden vinkel.

Med Liberator Jaz for I en blød og stabil pude, der har komforten i højsædet. Puden bevarer sin form og glider ikke rundt når I bruger den, som man ellers oplever, hvis man bruger f.eks. en sammenrullet hovedpude eller et sammenfoldet tæppe. 

Liberator Jaz er både velegnet til jer, der har erfaring med sexpuder og jer, der vil prøve sexpuder for første gang. Brug puden til at udforske seksuelle muligheder og til at opnå endnu større nydelse, uanset hvor længe I har været sammen. 

Den beskedne størrelse, den lave vægt og det diskrete design gør, at man også sagtens kan tage Liberator Jaz med på farten.  

Liberator Jaz har et aftageligt betræk, der kan maskinvaskes. Indvendigt er puden betrukket med polyester, så der ikke kan trække væske ind i sexpudens skumkerne. Liberator Jaz er 18 cm høj, 37 cm bred og 50 cm lang.

MærkeLiberator
Produktvægt (g)1000
Fuld Længde (cm)50
Primært MaterialePolyurethan
FarveSort
SprogEngelsk
SKU13469
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tilfreds
Hanne A. - 12. jun. 2013
Jeg købte puden for at overraske min mand og han kunne heldigvis rigtig godt lide den. Den giver god støtte og er meget behagelig. Den er også nem at tage med så vi har også brugt den til frække stop under lange køreture. Det gør turen til en familiefødselsdag meget mere sjov :) Vi kan rigtig godt lide at man ikke glider rundt på den, som vi gjorde da vi brugte almindelige puder. Den er lidt dyr, men vi er godt tilfredse og bruger flittigt puden.
Hųj kvalitet, robust og måske lidt dyr
r - 28. sep. 2020
TL;DR: Jeg anbefaler stęrkt denne pude, hvis du leder efter en hųjkvalitets og holdbar pude til sexleg eller endda mere! Fųrst og fremmest må jeg indrųmme, at disse puder var lidt af et impulskųb, fordi jeg ikke er i et forhold af nogen art, så jeg kunne desvęrre ikke komme til at prųve dem med en partner med det samme. Men jeg fortryder stadig ikke mit kųb, for ja, denne pude kan bruges til singler som mig! For det fųrste tųvede jeg lidt med, om sådan en "specialpude" af gennemsnitlig stųrrelse kunne stųtte min "let overvęgtige" krop, da puder som regel bliver en smule flade under mig (hvilket ikke er deres skyld – det kan forventes). Men materialet var meget hårdere, end jeg havde forestillet mig, og jeg kan sige, at ja, denne pude kan helt sikkert tåle endnu tungere ting eller mennesker. Den har dog også en fin "fleksibilitet" over sig, så du ikke kommer til at ligge oven på en flot formet sten. Den former sig meget naturligt og behageligt efter din krops former. Så denne her er virkelig rar at ligge på, lige meget hvor pręcis du placerer den under dig. Materialet i belęgningen er også utrolig blųdt mod huden. Huden bliver ikke svedig, og det forhindrer rigtig godt, at puden glider. Det er også rigtig nemt at tage den af, for eksempel hvis der kommer kaffe eller kropsvęsker på den, og du skal vaske den. Puden har unęgtelig bragt stimulation ind i min onanirutine og gjort det nemmere at få orgasme i bestemte stillinger. Jeg har også brugt den, mens jeg slappede af derhjemme. Det er en behagelig nakkestųtte når jeg ser Netflix fra sofaen og en fodstųtte, når jeg skal sove. Den eneste ulempe er prisen på produktet. Men det lader til at skyldes det Liberator-męrke. Liberator har efter min mening markeret sig som en pioner inden for sexmųbler, og selvom produkterne er af meget hųj kvalitet, er jeg i hvert fald ved at se på denne pude ret sikker på, at rigtig god kvalitet og vellavede puder kan findes billigere. (også selvom de ikke markedsfųres som sexpuder). For at besvare spųrgsmålet "er produktet kinky?", siger jeg, at i sig selv er dette produkt ikke kinky. Det er en pude. Det er en velskabt og god kvalitetspude, men en pude ikke desto mindre. Efter min mening er det eneste, der ved fųrste ųjekast muligvis kunne antyde, at det er en "sexpude", det store Liberator-logo på siden. Og selv da kun for dem, der allerede kender męrket. Jeg synes, dette produkt er glimrende egnet til både vaniljesex og kinky leg. Kun din fantasi sętter gręnser!
0
Meget god
Knerten - 17. dec. 2018
Hurrapute. Du ligger behageligt og får god adgang. Ikke rigtigt, at den ikke smutter, men den virkede. ;)
0
Meget praktisk pude.
Gaijin - 27. sep. 2017
Lidt tręt af at bruge blųde puder til sovevęrelsesleg, og at det er de samme puder, man lęgger hovedet på bagefter. Så led ikke lęngere! Har haft denne pude et par år nu og brugt den meget, og den kommer virkelig til sin ret! Fungerer: Fungerer fantastisk til at lųfte bunden lidt op (både i missionęrstilling eller hvis hun ligger på maven). Også meget praktisk til at aflaste begge knę, hvis hun skal sidde i hans skųd (så sidder han på den). Specielt for mig med lidt dårlige knę er jeg helt afhęngig af den lindring dette giver. Fungerer sikkert også fint i mange andre stillinger ;) Det er også godt at skulle hvile ryggen fx til morgenmad på sengen osv. Hųr: SÅ diskret er puden ikke, da formen på den adskiller sig fra de fleste andre ting, du sikkert har i hjemmet, men den skriger heller ikke af, hvad den normalt bliver brugt til. Om du kan lide designet/farverne etc. vil altid vęre en smagssag. Personligt synes jeg, den er helt fin, og har ikke noget at udsętte på form, farve eller materiale. Da den er sort, vil pletter nemt vise sig, men som med meget andet er du måske ikke så interesseret i at bruge noget, der er snavset alligevel (altså at lęgge hovedet på en pude, der bruges til samme formål). Materiale/holdbarhed: Nemt og ligetil at vaske det udvendige betręk. Den har jeg som sagt haft i et par år nu, og den er lige så fin i dag, som da den var ny, uden at den er "faldet sammen" på midten eller lignende. Det blųde flųjlsbetręk glider ikke let af, så du skal ikke justere den så meget, derudover bevęger betrękket sig ikke rundt, som et normalt pudebetręk ville gųre. Alt i alt et topprodukt, som jeg gerne vil anbefale!
0
FANTASTISK
Anton Lindskog - 18. jan. 2020
Den er meget smukt, jeg kan godt lide den, tak
0
jazzet
Anonymous - 4. mar. 2023
Lige den rigtige størrelse og behøver ikke at blive pustet op
Maskinoversat fra sinful.se
Hård, men blød
Anonymous - 13. mar. 2024
Glat og behagelig overflade, der gør den stabil mod underlaget, hvad enten det er en plade eller gulvet. God hårdhed, som gør vinklerne fantastiske.
Maskinoversat fra sinful.se
Fungerede som forventet
Anonymous - 13. mar. 2024
Puta gjorde tricket og fungerede som forventet
Maskinoversat fra sinful.no

Liberator Jaz Sexpude

1.195,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS