Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Xxtra G var 1

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Xxtra G

Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.29,75 kr.
Inkl. moms
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
399,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Med Jessica Ultimate Xxtra G Rabbit Dildo får du alle rabbit vibratorens stimulerende egenskaber plus en ekstra G-punkts funktion.

De fleste kender rabbit vibratoren fra den populære TV-serie Sex and the City, og kvinder i hele verden elsker den simpelthen, fordi den kan give meget intense orgasmer.

Udover den stimulerende klitoris vibrator med pirrende kaninører og de indvendigt roterende kugler i selve dildoen, så har denne rabbit en ekstra lille bullet vibrator påsat, som vibrerer mod dit G-punkt, når du bruger den. Du kan vælge mellem 12 forskellige vibrationer på kanin-vibratoren. Den indvendige bullet vibrator vil vibrere synkront, når du skifter mellem mønstrene.

Du styrer rabbit’en på det brugervenlige display nederst. Her kan du styre dildoens rotationer og vibratoren separat, og der er derfor rigtig mange muligheder for stimulation.  

Udover at den lille indvendige bullet vibrator stimulerer dit G-punkt, kan selve dildoen også indstilles til at støde optimalt ind mod dit G-punkts område. Med håndkraft kan du give rabbit’en et let bøj, og den vil således rotere over et større areal, end når den blot er i en lige position.

Rabbit’en er i et blødt materiale og er derfor meget behagelig for dig at bruge. Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med, da dette vil gøre din oplevelse endnu mere nydelsesfuld. Loving Joys egen glidecreme til sexlegetøj kan varmt anbefales.

Ultimate Xxtra G Rabbit Dildo er vandtæt, og du kan derfor nyde den under bruseren.

MærkeLoving Joy
Produktvægt (g)285
Fuld Længde (cm)25.5
Indførbar Længde (cm)11.5
Diameter (cm)4
Bredde (cm)4
Strømkilde4 x AA (Ikke inkluderet)
Vibrationsmønstre6
Vibrationshastigheder6
Primært MaterialeTPR
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
SprogEngelsk
SKU11703
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
100%
Meget glad - 6. jun. 2022
Virker som den skal. Kanin øre er perfekt placeret og resten gør sit job som det skal. Kæreste er meget glad for den legetøj. Køb den!!
Larmer, men orgasme garanti
L - 27. mar. 2022
Som nr 3 i samlingen af vibratorer, så er denne fin. Den havde nok skræmt mig lidt, hvis det havde været første møde med en vibrator. Den larmer og er lidt uhandy. Naboen tror vist, at manden bliver barberet hver aften ;-) Ellers fungerer den super og giver god følelse og vejen til dejlig sex
Waow
M - 14. aug. 2021
Den blev konen glad for. Stensikker orgasme og kan bruges i seng, bad og spa. Bliver brugt rigtig meget til stor nydelse.
Rigtig god!
Trine - 20. oct. 2020
Et rigtigt godt produkt. Den virker umiddelbar lidt klodset og uhåndterbar når man er vant til mindre vibratorer, men det er egentlig ok, der skal jo være plads til styresystemet. Jeg synes ikke den gør det store for mig indvendigt, det kan være en tilvænningssag, men de vibrerende kaninører på klitoris er fremragende! Eneste minus er at jeg synes den larmer en hel del. Det kan være lidt distraherende men ikke så meget at jeg ikke kommer.
Stjernen
Den bedste. - 17. aug. 2020
Den BEDSTE jeg nogensinde har prøvet den giver intense orgasmer og sprøjteorgasmer. En hel PERFEKT vibrator. Fantastiske orgasme oplevelser.
Wauh
Anonym - 15. aug. 2020
Den bedste vibrator jeg nogensinde har prøvet, fik lynhurtigt flere intense orgasmer efter hinanden. Kan varmt anbefales.
Virkelig god!
Anonym - 31. oct. 2016
En virkelig god vibrator!! Og der er 100% orgasmegaranti! Jeg kom på under 5 minutter!
Wauh
Frk ivrig - 1. dec. 2015
Så absolut den bedste vibrator, jeg til dato har prøvet. Fantastik at bruge alene, men også som par. Der er orgasme garanti hver gang. Den perfekte julegave til kvinden.
Fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
For dem, der vil nyde det i lang tid, er det måske ikke optimalt, jeg får mindre end to minutter - nogle gange mindre end et - hvis jeg bruger de laveste vibrationsniveauer. Desuden er den nederste del af selve skaftet ret ubehageligt at røre ved med hænderne. Jeg kan heller ikke komme ind i selve G-punktsstimulatoren, den er alt for bred til mig der. Den er bestemt ikke lydløs, men det har jeg ikke noget imod. Men den fejler ikke noget og gør sit arbejde - lidt for godt, haha.
Maskinoversat fra sinful.se
Virkelig godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Mange kaniner er meget små og smalle. Hvis du er på udkig efter noget større, som også har flere funktioner, er denne perfekt. Den ekstra vibrator, som skal stimulere g-punktet, gør dildoen meget grovere i bunden af skaftet, hvilket er ekstra rart, hvis man godt kan lide dem lidt større. Jeg har haft flere forskellige, men denne fik mig til at få en orgasme utroligt hurtigt og kraftigt! Helt sikkert tilfreds med købet!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS