Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm var 1

Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
399,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Hvis du elsker følelsen af en super blød og realistisk dildo, så er Vamp fra populære Tantus lavet specielt til dig.

Vamp dildoen med metallisk look er yderst egnet til dig som er begynder indenfor harness lege. På grund af det bøjelige skaft er det nemt at eksperimentere sig frem til det der føles rigtigt, uden at komme til at ramme ved siden af eller støde for hårdt til.

Med en længde på 18 cm og en diameter på 4,3 cm er der lagt op til intens stimulation, hvor det semi-realistiske penishoved og årer sørger for en ekstra nydelsesfuld oplevelse. Brug din dejlige dildo til en håndholdt solo session, eller inviter din partner med til strap-on leg ved hjælp af et harness.

Lavet i USA af eco-friendly, allergivenligt Ultra-Premium silikone, der er fri for ftalater og både kan koges og tåler blegemidler.

MærkeTantus
Produktvægt (g)258
Fuld Længde (cm)18
Indførbar Længde (cm)17
Diameter (cm)4.3
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk, Sugekop
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Portugisisk
SKU19362
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk ting
Manden - 12. aug. 2019
Kvinden kan lide at blive fyldt, og denne dildo gųr det virkelig godt. Smuk, perfekt blųd, stor. Isęr glansen, når den tręnger ind. Personligt synes hun, at den er for stor, og hun kan ikke klare nogen hurtige bevęgelser. Men at have den inde for at få en lille kildren er rart for hende.
0
Bedst!
S - 5. feb. 2019
Det er den helt rigtige męngde rough, med et defineret hoved, der virkelig rammer G-punktet. Uopvarmet kan det vęre lidt svęrt for mig at få den ind på grund af min anatomi, men hvis jeg vender den og får den glatte side op, går den bedre ind. Glidecreme er et must, uanset hvor våd du er - Sliquid H2O er perfekt! Bunden er nem at gribe og kan skubbes ind i en sele eller gribes i hånden, selv med glidecreme overalt. Dog ingen suge-plug, hvilket jeg håber de laver på modeller i fremtiden. Materialet er blųdt og klembart, overfladen er glat i stedet for skinnende eller glat som på mange andre Tantus-modeller. Meget blųd silikone. Den står af sig selv, ingen flopfaktor her, men jeg kan bevęge den rundt, når jeg har den inde, uden at det fųles som om nogen har sat et stålrųr op i mig. Ingen gnidninger eller ųmhed bagefter. Det klembare hoved og den glatte overflade betųd, at jeg brugte mindst en time på bare at klemme den, da jeg fik den hjem. Silikonen er af hųj kvalitet, og jeg har ingen problemer med at få den ren. Opbevares bedst i en pose, da den kan absorbere stųv.
0
Lækkert materiale, muligvis for blødt
Anonymous - 13. mar. 2024
Et dejligt produkt i et dejligt materiale. Det eneste negative ville være manglen på en sugekop, og at materialet muligvis er FOR blødt, hvilket resulterer i, at produktet let bliver "skubbet ud" og vanskeligt at bruge gennem et klimaks.
Maskinoversat fra sinful.se
Dildo
Anonymous - 10. aug. 2022
En god størrelse på alle måder. Komfortabel og nem at bruge.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS