TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator var 1

We-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.095,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Orgasmic Stimulerende Gel 30 ml
139,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Med We-Vibes Melt App-styret Klitoris Stimulator i blå kan du nyde den effektive og patenterede Pleasure Air teknologi under hede parlege.

Den populære teknologi forkæler klitoris med stimulerende og pulserende trykbølger i hele 12 intensiteter helt uden direkte berøring. Du er sikker på at finde lige præcis det, der passer dig. Det bløde silikone hoved omslutter din følsomme perle, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de svimlende orgasmer.

Melt er perfekt til frække parlege, hvad enten I er i samme rum eller befinder jer på hver jeres verdensdel - afstand er ikke et problem. Med den gratis We-Vibe app til iOS og Android kan din partner tage den fulde kontrol over stimulationen med sin smartphone enten via bluetooth eller wi-fi.

Stimulatoren vil helt sikkert skrue op for temperaturen mellem jer, når I smelter sammen i nydelsen. Brug den under både forspil og samleje, hvor det slanke design gør Melt let at placere i flere forskellige stillinger. Mulighederne er mange.

We-Vibe Melt App-styret Klitoris Stimulator er fremstillet i fløjlsblødt og vandtæt silikone. Den oplades let via medfølgende USB-kabel.

Stimulatoren rengøres med vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrengøring.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS