Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 13 cm var 1

Oversigt

Denne korte og slanke dildo fra Willie City er det oplagte valg til dig, der enten skal prøve dit første stykke sexlegetøj eller til, når du er klar til at udfordre dig selv med et større stykke analt legetøj end den velkendte butt plug. Den er blød, fleksibel og alt i alt meget uskyldig. Sugekoppen holder den godt på plads i et harness.

Den realistisk formede dildo er fremstillet i kropssikkert TPE. Den har en indførbar længe på 11,5 cm og en diameter på op til 2,8 cm. Brug den enten til vaginal- eller anal stimulation - ved anal brug anbefaler vi at påføre en god mængde anal vandbaseret glidecreme inden indføring. 

Sugekoppen i bunden kan sættes fast på enhver jævn overflade for en håndfri oplevelse. Når den bruges analt, fungerer den også som en stopper, og sikrer at dildoen ikke at kommer længere op end beregnet. Under parleg kan I placere sugekoppen i et strap-on harness med en O-ring på 3 cm.

Vask dildoen med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for optimal hygiejne. 

MærkeWillie City
Produktvægt (g)70
Fuld Længde (cm)13
Indførbar Længde (cm)11.5
Diameter (cm)2.8
Primært MaterialeTPE
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberPasser i harness, Realistisk, Sugekop
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU23786
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Okay, men ikke mere
Taurus - 8. mar. 2024
Bedste ord er nok ok, men ikke mere. Længde måske fin for begyndere mm. Tykkelse/omfang minder desværre mere om en wienerpølse end faktuel penis.. Så skuffende for bruger som ikke oplever reel penetration. Kan ikke anbefales, kun til nød.
Godt supplement
JHW - 30. jul. 2022
Godt supplement til en hyggelig stund
God til nybegynderen <3
C - 9. may. 2022
Dette er min allerførste dildo, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Lille, smal og blød, så selv en nybegynder som mig ikke bliver skræmt væk. Kan virkelig anbefales, særligt som "øvelse" hvis man ikke rigtig helt er tryg ved penetrativ sex, men ønsker at blive det.
Utroligt sød dildo
M - 17. mar. 2022
Jeg blev meget overrasket da jeg modtog min kasse og så Willie City. Den var lidt mindre end jeg havde regnet med. Jeg er overbevist om, at størrelsen er genial til den, der skal prøve anal første gang - men ikke desto mindre, var den lidt for lille til et strap on harness for mig. Materialet ser ud til at være i den bedre ende og sugekoppen er lækker.
Pæn størrelse
Henrik - 8. mar. 2022
Denne dildo, vil man kunne nyde i lang tid, i alle huller, hvis man er nybegynder, både som mand, kvinde, en ren fornøjelse, nydelse ligesom man har lyst til og hvor man har lyst til at nyde den henne af.
God starter
Kansas - 29. jan. 2022
God starter med en sugekop kan den sættes på næsten vis ikke alle hårde flader. Stor nok til starter give en form for nydelse og lille nok til at være oppe i en hele natten eller dagen
God begynder dildo til anal leg
Pigen - 7. jan. 2022
Jeg købte den til min numse- for at træne mig op til den ægte vare- og det var en rigtig god oplevelse og størrelsen er perfekt.
Brugt til sjov
A - 30. sep. 2021
Jeg købte den for at sætte den på toiletbrættet til en fest, den skabte en del sjov. Den blev siddende derpå indtil jeg tog den af, så sugekoppen virkede i hvert fald som den skulle
Sød lille sag, anbefales
Anonymous - 13. mar. 2024
Lille, tynd, blød og fleksibel/bøjelig. Kan helt klart anbefales til dem, der ønsker en *skånsom* oplevelse. Testede sugekoppen på fliserne i badeværelset, i brusebadet, og den blev på plads. Jeg ville ønske, at der var (mange) flere muligheder, når det gælder tykkelse og længde.
Maskinoversat fra sinful.no
Flot, men ...
Anonymous - 2. aug. 2023
Produktet er virkelig lille og alt for fleksibelt
Maskinoversat fra sinful.fr

Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 13 cm

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
79,00 kr.55,30 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS