TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Lille Dildo

Størrelsen er vigtig, især når det kommer til dildoer. Nogle vil gerne have dem store, mens andre foretrækker små dildoer. En lille dildo er ideel, hvis du er begynder eller let øvet, eller hvis du ønsker en knap så fyldig stimulation. Lad dig ikke narre af størrelsen på de små dildoer. De kan stadig give dig masser af nydelse! Her finder du vores store udvalg af små dildoer. 

En lille dildo til begynderen

Små dildoer til at starte med

En lille begynder dildo er altid en god idé i stedet for at kaste sig ud i noget stort, vildt og voldsomt. Her hos Sinful har vi et bredt udvalg af små dildoer og noget til enhver smag. Kvinder vil ikke nødvendigvis have den største og vildeste dildo. Nogle gange må det gerne være en lille dildo som hun fører op og leger med. En lille tynd dildo og små dildoer generelt er bare gode at starte ud med så man ikke bliver forskrækket.

Uanset om du sørger en lille dildo i længden eller en mindre i tykkelsen så har vi en fornuftigt udvalg på vores webshop. Lige meget hvad du er til af farver og størrelser finder du en masse små dildoer som du hurtigt og nemt kan bestille hjem og prøve dem af. Er de for små til dig, kan du frit gå lidt op i størrelse og forsøge dig med noget mere voldsomt og længere. Det står enhver frit for, men vi anbefaler her ved Sinful at man starter ud med en lille dildo og så arbejder sig op i størrelserne. Tit og ofte handler det ikke om at det skal være stort og fyldigt. Den lille dildo skal bare kunne ramme det rigtige punkt og gøre tricket for dig så du rammer orgasme.

Hvilken lille dildo skal jeg så vælge

Det kan være svært at finde den rigtige i første forsøg, men tit og ofte er der ikke andet at gøre end at prøve sig frem og det er jo heller ikke helt dårligt. Vi anbefaler at du kigger dildosortimentet igennem og gør op med dig selv, om du vil have en kort dildo eller en tynd udgave. Alt afhængig af hvad dine præferencer er så kan du søge det ud på vores side. Det kan være du ligefrem skal have din partner med på søgningen og legen. Det kunne jo være det blev en deledildo. Uanset hvad, skader det ikke at være to om at kigge det igennem.

Hvis du derimod er single og bare skal bruge din lille dildo selv, så har du ingen begrænsninger du skal efterkomme og det er da bare lækkert. Begynderdildoer fås i et utal af størrelser og varianter. Vi har de mere realistiske dildoer som rammer landsgennemsnittet på de 13-14 cm. i længden og så har vi de lidt mindre og lidt større som stadig ligger indenfor lille dildo kategorien. Uanset om du skal bruge en lille dildo med sugekop eller en med kuglerne på, så har vi det hele på Sinful og du bliver højst sandsynligt ikke skuffet når du pakker kassen op med din dildo. Ønsker du at se flere varianter af en dildo, så har vi et bred udvalg hos Sinful. 

Erstatter min dildo den ægte vare

Det korte svar er nej for det kan ikke lade sig gøre, men hvis vi dykker lidt mere ned i detaljerne og dildo firmaernes udvikling så vil svaret være noget andet. Producenterne bliver bedre og bedre til at fremstille petite dildoer og realistiske udgaver af en mands penis. Faktisk er vi så langt nu at hudfarven er så lig den ægte vare at det kan være svært at se forskellen. Og gud ske lov for det. Der er et eller andet over at man kigger ned på det som fylder én ud og så tænker: “Det kunne lige så godt være min ekskæreste eller mit hemmelige crush.

Så igen, nej din lille dildo kan ikke erstatte den ægte vare, men vi kommer så tæt på som overhovedet muligt. Hvad end du søger en mindre dildo til at starte med eller generelt bare er til de små dildoer så finder du i hvert fald noget her som du kan tage med i badet, soveværelset eller med i håndtasken. Hvis du er en kvinde som ved hvad du vil have så er du heller ikke i tvivl når du ser vores sortiment af penisser i kunstig form. Hvis du bestiller din lille dildo inden kl. 21 på hverdage, så sørger vi for at få leveret din ordre allerede dagen efter. Og vi leverer selvfølgelig altid i diskret indpakning så postmanden ikke kan se hvad han leverer til dig.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS