Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Womanizer Duo var 1

Womanizer Duo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nyd skønne orgasmeoplevelser med Womanizer Duo der tilfredsstiller din klitoris med stimulerende lufttryksbølger, mens dit G-punkt bliver masseret af rumlende vibrationer. Denne opgraderede udgave praler med en kraftfuld motor, et forbedret G-punkts skaft samt er den designet således at stimulationen først starter automatisk ved berøring på huden.

Som sin forgænger, Inside Out, har Duo to motorer der kombinerer det verdenskendte patenteret Pleasure Air Technology med traditionelle vibrationer. Leg dig igennem de 10 vibrationsmønstre og 12 hastigheder alene eller kombinér dem med de 12 pulserende niveauer for at tilføje kontaktfri trykbølge stimulation i din nydelse.

Det ergonomiske G-punkts skaft har et nyt design, så det nemmere kan ramme lige dér, hvor det føles allerbedst. Knapperne er også blevet forbedret for mere intuitiv brug. Duo gør brug af Womanizers Smart Silence funktion, som sørger for, at stimulationen først begynder, når der er direkte kontakt med huden. Stimulationen vil stoppe lige så snart, du løfter den af igen.

Den vandtætte Duo er beklædt med fløjlsblød silikone, hvilket føles endnu mere fantastisk ved brug af en vandbaseret glidecreme. Du kan nemt oplade den via den medfølgende magnetiske USB kabel og opbevare den i den elegante satin pose.

Womanizer Duo vandt Sex Toy of Year ved Xbiz Europa Awards 2019 og blev udvalgt som SE Luxury Product of the Year 2019.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super lækkert produkt!
PB - 4. dec. 2022
Der er nærmest orgasme-garanti med dette produkt! :D Kan skrues rigtig meget på vibrationernes styrke, og materialet er super lækkert og nem at rengøre! Jeg har dog været uheldig ift. batterilevetiden med min, men der var Sinful rigtig gode til at komme med en god løsning.
Orgasmegaranti
Anna - 12. feb. 2022
Virkelig lækkert produkt! Vibrationerne kan indstilles fra relativt svage til ganske kraftige på både klitorisvibratoren og g-punkts vibratoren. De kan også bruges hver for sig ved at slukke den ene. Jeg har sjældent haft så kraftige orgasmer før jeg fik Womanizeren. Den virker - hver gang. Mit absolut bedste legetøj nogenside.
Genoplivning af sex.
Allan - 25. jan. 2022
Vi er et ældre par sidst i havfjerserne, der for nyligt har fundet sammen efter vore ægtefæller er døde efter længere sygdomme. Vi troede, at sex var en fortid, men vir var klar til at genopleve erotikken. Med vor womanizer kan vi ikke undvære det sexuelle. Min kæreste bruger den først selv, hvor jeg stimulere hende. Når hun har fået et antal udløsninger kan jeg komme til fadet, og ofte får vi udløsning samtidigt.
Åh så dejlig en ting….
Lasse - 19. jan. 2022
Befriende at denne ting falder lige ind efter kys, kærtegn og en smule elskov….. fantastisk arbejde den gør, mens du kysser dybt og kærtegner bryster, mave og lår indersider….. orgasmen er uundgåelig for fruen - så skønt at mærke hende være helt væk i glæde og fryd??
Womanizer Duo Dobbelt Stimulator
Mari - 1. jan. 2022
Lækkert
Fantastisk oplevelse
Dame - 22. jul. 2021
Aldrig har jeg opnået en oplevelse af fuldendt orgasme
Fantastisk
Christina - 17. jun. 2021
Har ikke prøvet noget lignede før
Udmærket - kan anbefales
CW - 23. jan. 2021
Jeg har en hel del erfaring med Womanizer premium, og var spændt på, hvordan denne virker i forhold til. Jeg bruger womanizer som "opvarmning" på erotisk samvær med min partner, og denne Duo overgår mine forventninger. Den har også den store fordel, at den så at sige bliver hvor den er, når den er sat på plads. Så kan man jo selv bestemme niveauet for pirring, og om man ønsker fuld orgasme. Jeg kan varmt anbefale den - også fordi den er i lækkert design. God fornøjelse.
Velfortjent prisvinder
Pia - 29. oct. 2020
Womanizer Duo Dobbelt stimulator holder virkelig, hvad den lover. Inklusive orgasmegaranti... Mere behøver man egentlig ikke sige.
Ma-gi-cal
Lulu - 16. sep. 2020
Sindssyge orgasmer (og ja, jeg skriver i flertal, for jeg har aldrig fået så mange orgasmer i træk før) - troede ellers intet kunne overgå min almindelige womanizer, men den her er bare for vild! Absolutte yndlings legetøj fra nu af!
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS