TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Womanizer Duo var 1

Womanizer Duo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Nyd skønne orgasmeoplevelser med Womanizer Duo der tilfredsstiller din klitoris med stimulerende lufttryksbølger, mens dit G-punkt bliver masseret af rumlende vibrationer. Denne opgraderede udgave praler med en kraftfuld motor, et forbedret G-punkts skaft samt er den designet således at stimulationen først starter automatisk ved berøring på huden.

Som sin forgænger, Inside Out, har Duo to motorer der kombinerer det verdenskendte patenteret Pleasure Air Technology med traditionelle vibrationer. Leg dig igennem de 10 vibrationsmønstre og 12 hastigheder alene eller kombinér dem med de 12 pulserende niveauer for at tilføje kontaktfri trykbølge stimulation i din nydelse.

Det ergonomiske G-punkts skaft har et nyt design, så det nemmere kan ramme lige dér, hvor det føles allerbedst. Knapperne er også blevet forbedret for mere intuitiv brug. Duo gør brug af Womanizers Smart Silence funktion, som sørger for, at stimulationen først begynder, når der er direkte kontakt med huden. Stimulationen vil stoppe lige så snart, du løfter den af igen.

Den vandtætte Duo er beklædt med fløjlsblød silikone, hvilket føles endnu mere fantastisk ved brug af en vandbaseret glidecreme. Du kan nemt oplade den via den medfølgende magnetiske USB kabel og opbevare den i den elegante satin pose.

Womanizer Duo vandt Sex Toy of Year ved Xbiz Europa Awards 2019 og blev udvalgt som SE Luxury Product of the Year 2019.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS