TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
God pris
You2Toys Love Sexgynge var 1

You2Toys Love Sexgynge

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

2.195,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tilføj noget ekstra fart til dine stød med denne Love sexgynge fra You2Toys. Gyngen er fastgjort til loftet med tunge kæder, der støtter basen for at forberede dig på nogle vægtløse oplevelser. 

Lædersædet og den bløde pude skaber en behagelig base. Vinkel puden efter din smag, og juster højden og længden, så den passer til begge partnere. Brug karabinkrogene til at fastgøre hånd-/benløkkerne, og tag på et udforskende eventyr for at finde din yndlingsposition - med hovedet opad, med hovedet nedad, på knæene, liggende fladt, hvem ved.

De robuste kæder og tykke læder holder det sikkert med en vægtgrænse på op til 120 kg, mens du nyder den legende gynge, som dette frække tilbehør tilbyder.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS