Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Mega Dick Sleeve var 1

You2Toys Mega Dick Sleeve

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
219,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Mega Dick Sleeve er ideelt til dig, der gerne vil føles ekstra stor under sex. 

Sleevet omslutter og styrker din penis, så den føles hårdere. Samtidig sikrer sleevets udvendige struktur en fræk og pirrende følelse for din partner. Det giver dig 2 cm ekstra i bredden og hele 5 cm i længden, så du virkelig kan fylde hende ud.

Mega Dick Sleeve er lavet i et lækkert og fleksibelt materiale, der kan strækkes og udvides så det passer til de fleste mænd.

Sleevet trækkes ned over din penis, når den er erigeret, på samme måde som et kondom. Du kan evt. smøre en lille smule glidecreme på penis inden sleevet trækkes på, for at gøre påføringen nemmere.

Vi anbefaler, at I også bruger en vandbaseret glidecreme, når sleevet er sat på, da det vil give den bedste og mest realistiske følelse.

MærkeYou2Toys
Fuld Længde (cm)19
Indre Dybde (cm)14
Indre Diameter (cm)3
Strækbar DiameterJa
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk
SKU14710
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God nydelse
Den gode mand - 19. mar. 2023
Den er stor min kone skulle være rigtig våd før hun kunne nyde den
Sikken størrelse, men nem at bruge
Peter - 22. oct. 2022
Modtog monsteret i forgårs og følte mig underlegen. Det med at få den på så ud til at være en udfordring. Der var noget med at krænge halvdelen tilbage og så indsætte dilleren og så rulle resten tilbage. Det lykkedes, men ikke bedre end næst bedst. Så kom jeg på en anden ide. Jeg trak forhuden helt frem og stak den ind i åbningen og maste så med begge hænder dyret fladt så al luft kom ud og lod så vacuumet suge dilleren ind. Den gik i bund og voksede sig stiv og stærk. Den kan bruges som gokkesok og nu er det så tanken at prøve den på fruen.
Stort og klodset
Blå - 20. sep. 2022
Er meget stor. Materialet er ca. 1,5 cm tykt. Dvs det giver 3 centimeter ekstra diameter. Det er meget. Det er svært at få på. Er tungt og klodset at håndtere. Tilbagemeldingen fra modtageren, at hovedet har hårde og skarpe kanter, og ikke fæles rart. Generelt bare en dårlig oplevelse.
Overraskende positiv
Ulrik - 20. nov. 2021
Hvis hun vil prøve noget stort og du kan lide at se din kæreste blive fyldt id, så er den super. Den er nem at montere og bruge. Kæresten troede den var for voldsom, men vi har ikke brugt den uden hun har fået store orgasmer. Og jeg indrømmer gerne det ser frækt ud, når hun bliver fyldt ud og brugt. Vi snakker allerede om den måske, med meget opvarmning, kan bruges bagi
Lige tilpas
Teddy - 20. nov. 2021
Kæresten nød den. Så undertegnede nød det lige så meget ??
Ekstrem størrelse og meget stram
Steffen - 6. sep. 2021
Havde ikke den bedste oplevelse med den da den sidder meget stramt på penis men også fordi den var for stor til at trænge ind i min kæreste
Godt produkt
Mr. T. - 22. jun. 2020
Produktet fungere upåklageligt og har givet min partner nogle fantastiske og lange orgasmer, specielt når brugt i sammenspil med en god vibrator. Størrelsen betyder dog at det nok ikke vil passe alle kvinder eller mænd om man skal være sikker på at ens partner vil have det STORT. Tricket til at få sleevet på er at man vender halvdelen på vrangen og kommer glidekrem i den inderste halvdel og så folder resten ned over penis. På den måde føles sleevet dejligt for begge parter og det sidder solidt fast på penis. For mig er den godt have været et par cm dybere, men svært at finde sleeves i den størrelse :/ for min partner er det en perfekt størrelse hvis varmet godt op og masser af glidekrem :)
Kvinden blev helt vild
LIB - 23. jan. 2020
Rigtigt godt
For stor til en alm penis
Jennifer - 23. jan. 2020
Det fungere bare ikke. Sleavet er for stort, og pladsen til penis er for lille.
Hvis kvinden kan lig det stort
Har. J - 15. sep. 2019
Hvis kvinden kan lig noget virkeligt stort, så er den lige sagen. Man skal lige vende sig til at have den på, som mand. Men det sker hurtigt. Super produkt
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS