TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
GOD PRIS
Zado SM Kors til Væggen var 1

Zado SM Kors til Væggen

På lager

Levering: 1-3 hverdage

2.695,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Skab jeres helt eget BDSM univers hjemme i soveværelset med dette klassiske træ kors fra Zado. Det er et absolut must-have til den seriøse fetish entusiast.

Det flotte, kvalitets kors i sortmalet bøgetræ monteres nemt på væggen med de 5 medfølgende 14,5 cm lange vægskruer og plugs. Tjek væggens konstruktion og bæreevne, før du går igang med at fastgøre korset.

Herefter er det blot at lade fantasien få frit løb, så I kan udleve alle jeres kinky dominans lege. Du kan fastspænde, straffe og ydmyge din (u)lydige submissive på et utal af måder med Zado korset. 

I hver af de 4 ender er der fastgjort en kraftig D-ring, hvor I kan fæstne de 4 medfølgende læder manchetter til håndled og ankler. I kan naturligvis også bruge jeres egne yndlings manchetter eller reb.

Korset måler 192 cm i højden, når det er monteret.

MærkeZadoProduktvægt (g)10301Fuld Længde (cm)192Primært MaterialeTræFarveSortSprogDansk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, TjekkiskSKU18015
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS