Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator 1
 • Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator 3
 • Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator 6
 • Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator håndbillede 50
 • Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator håndbillede 51

Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator er en effektiv og alsidig legekammerat.

  Realistisk skaft i ftalatfri silikone med markeret penishoved. Med 8 intense vibrations indstillinger og sugekop for håndfri lege.

  Vibratoren er vandtæt og oplades let med det medfølgende USB-kabel.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Med Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator får du en legekammerat, som er med på alle dine frække idéer.

  Det fyldige skaft ender i et flot markeret penishoved, der på pirrende vis rammer alle de rigtige steder i din vagina. Kurven mod roden tilføjer et ekstra realistisk pift til oplevelsen og vil føles, som en naturlig lille stopper.

  De 8 intense vibrations indstillinger bliver kun bedre af den ekstra turbo knap, der sender dig direkte ud i et eksplosivt klimaks. Dildo vibratoren er også udstyret med en kraftig sugekop, så du kan nyde den håndfrit på glatte overflader.

  Den er fremstillet i en særlig fleksibel og ftalatfri silikone, der føles silkeblød mod huden. Opladning er ingen sag med det medfølgende USB-kabel. Du skal kun vente 3 timer, før den er fuldt opladt, og legen igen kan fortsætte.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 18 cm, heraf kan 17 cm indføres.
  DIAMETER: 4,3 cm (bredeste del).
  VIBRATIONER: 8 vibrations indstillinger.
  TURBO FUNKTION: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt (Sinful USB Oplader P1 medfølger).
  OPLADNINGSTID: 180 min.
  BRUGSTID: 50-60 min.
  SPROG: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Fantastisk! Ved første øjekast og berøring af dette produkt, blev jeg virkelig positivt overrasket. Den er helt vildt blød og er af et virkelig lækkert materiale. Sugekoppen i bunden er kraftig, den bøjer nemt og dejligt, den er nem at bruge i forhold til knapperne (man skal dog lige være klar over, at man skal holde tænd/sluk knappen inde før den starter) og så har den en god størrelse. Den kan godt være lige stor nok til begyndere og man skal nok bruge en god klat glidecreme før at man kommer ordentligt i gang, men derefter er man flyvende. Vibrationerne er gode i hele dildoen og er også overraskende kraftige helt ude i hovedet, hvilket jeg nemlig var lidt spændt på. Så hvis man ikke lige har lyst til at den skal ind, kan den også sagtens bruges på klitoris og stadig få en fantastisk orgasme. En rigtig god dildo vibrator til ikke så vildt mange penge. Jeg kan varmt anbefale den!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Den er go' Dejlig tykkelse. God sugekop. Lækker kvalitet. Bestemt pengene værd
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  KØB! Kun ét ord er nødvendigt for at beskrive denne lækre sag: FANTASTISK
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Fornuftigt køb Tog lidt tid at få opladning til at fungere og derefter at starte vibratoren (knappen skal holdes nede i 2-3 sek. for at starte) - Ingen brugsanvisning...
  Fungerer ellers fint - behageligt og bøjeligt materiale - god vibration og nem at holde ren.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Lækker, flot og blød dildo Min partner og jeg elsker denne dildo. Da jeg først pakkede den op, var den umiddelbart blødere end jeg havde troet, men det er så super lækkert, når den først kommer i brug. Den sorte farve og formen gør den flot og eksklusiv at kigge på. Sugekoppen virker som den skal, og dildoen ryger ikke nemt af overfladen, man har sat den på (brugt på fliser i badeværelset). Den er virkelig nem at bruge, og de forskellige hastigheder for vibrationerne er sjove at eksperimentere med. Vibrationerne er alle intense, og turbofunktionen er kun med til at give det sidste skub mod klimaks. At vibrationerne er så intense, og at silikonen er så blød som den er gør, at både min partner og jeg kan nyde disse, når både ham og dildoen er inde i mig på samme tid. Vi er begge fans!

  Desværre var jeg så uheldig at få en, der efter kort tid ikke virkede mere, så jeg kontaktede Sinful. Takket være Sinfuls fantastiske kundeservice fik jeg leveret end ny kvit og frit dagen efter.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.