TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Strap-on Vibrator

Med en strap-on vibrator kan du sammen med din partner få endnu frækkere sexoplevelser, end hvad I måske kender fra den almindelige påspændingsdildo. Den fås enten som et strap-on sæt med harness og dildo eller som vibrerende strap-on alene.

Strap-on vibrator - det ultimative legetøj til frække strap-on lege

Strap-on lege er for alle

Ved du, hvad en strap-on vibrator er? Hvis svaret er nej, er det på tide, du finder ud af det. Strap-on lege åbner nemlig op for en ny verden af spændende (og frække) muligheder for både dig og din partner.

En vibrerende strap-on er en vibrerende dildo, der er påspændt en harness. Den ene af jer tager harnessen på, og penetrerer den anden med den fastspændte dildo. Strap-on lege giver jer mange muligheder for at udforske hinandens kroppe og seksuelle præferencer, og kan dermed være en kilde til nydelse for mange par og singler.

Det geniale med en strap-on er, at den både kan bruges af to kvinder, to mænd eller en mand og en kvinde. Med en strap-on kan man nemlig penetrere sin partner, selvom man ikke har en penis, og harnessen gør det muligt at kunne give den samme realistiske følelse.

Det virker mest indlysende, at en strap-on vibrator kan bruges mellem to kvinder, da de får muligheden for at penetrere hinanden, men den kan også være en pirrende oplevelse for mænd. Udgaven med vibrator vil tilføre penetreringen en ekstra dimension, da vibrationerne stimulerer hele ens indre.

Find den rette vibrerende strap-on for jer

Hvad end man har prøvet en strap-on vibrator før eller ej, kan det være vanskeligt at vide, hvilken man bør vælge. Hvis det er første gang man eksperimenterer med strap-ons er en mindre variant måske at foretrække.

Hvis man derimod er vant til at blive penetreret enten vaginalt eller analt, kan en større dildo give mere nydelse. Du finder både store og små varianter her på siden, og du kan også finde dildoer med en ydre del, som stimulerer kvindens klitoris samt dobbeltdildoer, som stimulerer modtageren både analt og vaginalt på samme tid.

Vibrerende strap-on dildoer kan alligevel lidt mere end almindelige strap-on dildoer. Med pirrende bevægelser stimuleres de intime områder på en måde, som ikke engang en ægte penis kan. Derudover kan en strap-on vibrator stimulere modtageren udvendigt. Både klitoris og G-punktet hos kvinden kan få glæde af vibrationerne og er nok til at give hende kraftige orgasmer - igen og igen. De fleste varianter har desuden flere vibrationsindstillinger, som gør det muligt at skræddersy stimuleringen for en endnu frækkere oplevelse.

Frække oplevelser udenfor soveværelset

Selvom de fleste varianter af strap-on vibratorer på denne side er udstyret med batterier, er mange af dem vandtætte og kan derfor nydes udenfor soveværelset. I kan for eksempel hygge jer i badet og nyde de varme stråler fra bruseren eller i badekarret, hvor det varme, skvulpende vand kan have en ophidsende effekt på jeres kroppe. Med en vandtæt, vibrerende strap-on, behøver I heller ikke at bekymre jer om, at den skal tage skade af glidecremen, eller at den skal blive våd af jeres egne væsker.

Hvis I vil krydre sexlivet endnu mere, kan I selvfølgelig tage jeres strap-on vibrator med på tur eller ferie i udlandet. Nyd omgivelserne og hinanden på samme tid, og brug tiden på at udforske, hvad I bedst kan lide, og hvad I hver især synes føles bedst.

Husk, at hvis I vælger en model uden harness, skal I finde en harness, der passer til dildoen. Fordelen ved at købe selen og dildoen for sig er, at I kan mixe og matche udstyret til jeres behov og ønsker. Med en harness, der kan tilpasses, er det desuden muligt at anvende flere dildoer til én harness, og dermed stimulere hinanden som det føles bedst i akkurat dette øjeblik.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS