Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Billede af en Arcwave Ion Masturbator med 4,5 stjernerBillede af en Arcwave Ion Masturbator med 4,5 stjerner
Anmeldelser
Forfatter
Sidst opdateret:19/01/2021

Anmeldelse: Arcwave Ion Masturbator

Er du klar til at få revolutioneret din onanioplevelse og få orgasmer mere intense, end du overhovedet troede var muligt?

Arcwave™ Ion was created to intensify the orgasm experience. (It is) The closest thing to a female orgasm for men.

Sådan beskriver firmaet bag det nye onaniprodukt selv deres mission. Med Arcwave Ion høster du nemlig resultatet af mange års studier af den mandlige orgasme, og hvordan den kan tages til et endnu højere niveau. For første gang kan mænd få lov til at opleve den intense følelse, som kendetegnes ved en kvindelig orgasme.

Arcwave Ion bruger som det første mandeprodukt af sin slags den populære lufttryksbølgeteknologi, der de sidste par år har taget kvinderne og deres klimaks med storm. Og endelig må vi bare sige! Siden Womanizer i 2014 lancerede verdens første klitorisstimulator med Pleasure Air Technology, har både medier og kvinder især, ikke kunne få armene ned. Imens har mændene måtte se afventende med fra sidelinjen. Nu hvor Arcwave Ion er kommet til, er de dage heldigvis forbi, og du kan endelig få del i glæderne.

Hvis Arcwave Ion er bare halvt så god som den første Womanizer, er der altså tale om en vaskeægte gamechanger. Men lad os nu se. I denne anmeldelse kigger vi lidt nærmere på Arcwave Ion, og hvad den ellers gemmer på. Og vigtigst af alt - virker den? Læs med her og bliv klogere på verdens første lufttryksstimulator til mænd.

FORDELE - Lækker lufttryksteknologi - Eksklusivt og stilet design - Smart berøringssensor - Blødt og stimulerende rillet sleeve - Nem at rengøre og tørre efterfølgende

ULEMPER - Kræver lidt tilvænning/træning - Ikke så lydsvag

Hvad er Arcwave Ion?

Arcwave Ion er en masturbator, som bruger pulserende luftbølger til at stimulere de mange følsomme nerveender på spidsen af din penis, nærmere bestemt penisstrengen. Frenulum, som den også kaldes, er nemlig din krops mest følsomme punkt. Desværre bliver netop det også tit overset, hvilket er en stor skam.

Ved at give penisstrengen den opmærksomhed, den fortjener, opdager du nemlig hurtigt, hvor meget nydelse det lille punkt faktisk gemmer på. Du vidste måske slet ikke, at du kan få en udløsning ved udelukkende at stimulere det område.

Arcwave Ion er altså designet til dig, som ikke er bange for at prøve noget nyt, så længe der er en god portion nydelse i udsigt. Måske har du endda været indlagt til misundeligt at måtte lytte på din partner fortællinger om, hvor fantastisk hendes Womanizer eller Satisfyer er. Imens har du været overladt til de gode gamle vibrationer og realistiske sleeves. Og hey! Ikke et ondt ord om penisvibratorer eller onanisleeves, de er jo ikke blevet klassikere uden grund, men nu måtte der altså gerne snart ske noget nyt på mændenes front.

Heldigvis var folkene bag Womanizer helt enige, og de brugte derfor samme nysgerrighed, der gav kvinderne deres nye bedste ven - klitorisstimulatoren, til at udvikle et helt nyt onaniprodukt til mænd.

Arcwave Ion masturbator i sort på hvid baggrund

Det bedste fra to verdener

Som med alt andet, er det jo aldrig helt skidt at låne lidt inspiration fra gamle kendinge. Man kan i Arcwave Ions tilfælde faktisk godt sige, at den kombinerer det bedste fra to verdener - onanisleeves og klitorisstumlatorer.

Når det kommer til selve udformningen, så minder den med sit bløde sleeve og aflange form meget om de velkendte strokers, eller onanisleeves. Det betyder altså, at det er dig, som styrer slagets gang og fører masturbatoren frem og tilbage. Inde i det bløde sleeve gemmer der sig så et hul, og det er her de lækre lufttryksbølger strømmer ud og forkæler din penisstreng. Her har de kære folk bag Arcwave Ion igen lånt lidt fra deres veletablerede arsenal af smarte teknologier og funktioner.

SmartSilence funktionen, som også findes på deres kvindeprodukt, Womanizer Premium, er en særlig berøringssensor. Den registrerer hvornår stimulator området er i kontakt med din hud, så den kun udsender lufttryksbølgerne, når det heldige område, der skal forkæles, er på plads. Det fungerer super godt på Womanizer Premium, som i forvejen er meget lydsvag, men det er ikke helt lige så vellykket på Arcwave Ion. Masturbatoren er nemlig ikke ligefrem stille, faktisk har den en nærmest maskulin lyd, og man fristes lidt til at tro, at det er med vilje.

SmartSilence funktionen har nu stadig sine fordele. Det sparer på energien, så masturbatoren holder længere på en opladning, og så skaber det unægtelig mindre støj, end hvis den kørte hele tiden.

Nu til det rigtige sjove, og nok det vigtigste “lån” Arcwave Ion har gjort sig. PleasureAir™, teknologien som skaber de populære lufttryksbølger, eller lufttryksvibrationer som de også kaldes. De strømmer som sagt ud fra det velplacerede hul i sleevet, når det kommer i kontakt med dit lem. Bølgerne kan til at starte med sammenlignes lidt med anderledes vibrationer, eller en kildrende fornemmelse.

Arcwave Ion masturbator med lufttryksbølger på hvid baggrund

Til at starte med kræver bølgerne lidt tilvænning, da det er en helt ny og meget anderledes følelse. Bølgerne forplanter sig i hele dit organ, og sammen med sleevets rillede indre struktur, som masserer dit skaft, når du fører det ind, sendes der bølger af nydelse igennem hele din krop ulig noget du nogensinde har prøvet før. Det er altså ikke helt uden grund, at produktet markedsføres med udtrykket “newgasm”.

Praktik, praktik, praktik

Hele setuppet med de to dele, det bløde sleeve og den hårde skal med motoren, viser sig faktisk at have en lidt skjult, og måske noget praktisk fordel. Ja, vi snakker rengøring og hygiejne. Måske ikke det mest sexede emne, men det er altså ikke til at komme udenom, hvis du skal have et langt og lykkeligt venskab med din Ion.

Tager du fat i begge dele, og drejer dem hver sin vej, klikker delene fra hinanden. Nu har du fri adgang til at skylle delene under vandhanen. Når du er færdig her, kan du passende sætte Arcwave Ion på plads i dens ladestation, som med den medfølgende drypack også fungerer som tørrestation. Du slipper altså for, at det trælse støv og fnuller fra køkkenrulle eller tørreklud sætter sig på det bløde sleeve i det hygiejniske CleanTech silikone.

Adskilt Arcwave Ion masturbator på hvid baggrund

Ikke kun er er masturbatoren let at skille ad, den er også designet med et hul i enden, som gør, at du frit kan skyde fra dig, når du rammer klimaks. Det sørger for, at der ikke kommer til at være klumper og rester af din væske direkte inde i maskinen. Med den funktion, kan du spare på armkræfterne og slipper for at skrubbe og skure for at få dit nye legetøj rent.

Prikken over i’et

Alle ved at det er vigtigt at skabe et godt førstehåndsindtryk. Og det må man virkelig sige Arcwave Ion formår. Dens indpakning er på en og samme tid utrolig moderne og maskulin, og man får nærmest fornemmelsen af at ”unboxe” et helt nyt stykke eksklusiv elektronik. Inde i æsken er det strømlinede og stilede udtryk videreført. Ladestationen i det mørkegrå metal look er smart og diskret. Den kan altså sagtens stå fremme, uden at nogen gæster ville skænke den andet end stuerene tanker. Faktisk kan den nærmest forveksles for en smart digital assistent eller en moderne højtaler.

Overalt på både indpakning, ladestationen og selve masturbatoren får man oplevelsen af, at vi her har at gøre med et eksklusivt mandeprodukt af høj kvalitet. Materialerne fremstår veludvalgte og lækre, og udtrykket er topmoderne uden at blive futuristisk. Alt man overhovedet kan ønske sig i et onaniprodukt til den moderne mand.

Arcwave Ion, som er placeret i sin opladningsstation på hvid baggrund

Sandhedens time

Med Arcwave Ion er der blevet skabt en helt ny liga for onaniprodukter til mænd. Vi er i hvert fald svært imponerede over den helt nye masturbator. Folkene bag, må siges at være lykkedes med deres mission, og mere til. Den er total gennemført i både udtryk, materialer og funktioner. Kan du leve med en smule støj og lidt tilvænning i bytte for eksplosive resultater og helt nye og intense orgasmer, så er Arcwave Ion lige noget for dig.

Ud fra de undersøgelser og resultater, har vi derfor valgt at give Arcwave Ion hele 4,5 stjerner. Det mener vi klart, den har fortjent, og vi er spændte på at se om masturbatoren starter en lige så stor revolution som dens feminine forgænger.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS