Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
En kvinde med en vibrator i hånden En kvinde med en vibrator i hånden
Brands
Content Specialist
Sidst opdateret:28/05/2024

Biird: Hvor Skønhed Møder Nydelse

Indholdsfortegnelse

Det kan være et spændende, men også lidt intimiderende eventyr, at finde sit sexlegetøjsmatch, når der findes så mange muligheder og brands. Uanset om du allerede har mødt dit yndlingslegetøj eller stadig er på jagt efter din eneste ene, er der et brand, du bare ikke må gå glip af: Biird.

Biird er et kvindedrevet brand fra Holland, der har din nydelse i tankerne. Brandet har forpligtet sig til at omdefinere sjov i soveværelset (og andre steder) og arbejder samtidig på at kombinere nydelse med et gennemført æstetisk udtryk.

Mød det Skønne Udvalg

Fra klitoris vibratorer og G-punkts dildoer til penisringe og butt plugs - Biird har noget til ethvert humør og enhver smag.

Det er mega fedt at kunne præsentere dig for fem af vores yndlingslegetøj fra deres fantastiske kollektion. Gør dig klar til at møde nogle dejlige kandidater og måske finde dit nydelsesmatch imens!

Gii: Showets Midtpunkt

En G-punkts vibrator

Det er virkelig en unik oplevelse at pakke et af Biirds produkter ud, lige fra de smukke æsker og legetøj til det omhyggeligt designede tilbehør og opbevaringsposer. Men med Gii er oplevelsen endnu særligere!

Gii er det perfekte valg til dig, der er på udkig efter blødere, mildere vibrationer. Vibratoren gemmer ikke kun på nogle af de blideste vibrationer, vi nogensinde har oplevet, men er også helt lydløs. Et oplagt valg til de sene aftenmøder, hvor du har brug for diskretion.

Men lad dig ikke narre af dens blide side. Hvis du er en power pige, er Gii også klar til at tilfredsstille dig. Du får otte intensiteter at vælge mellem til alle vibrationsindstillinger, så du kan finde den perfekte kombination. Giv dig hen til stimulationen og ram plet hver gang, uanset om du udforsker indre eller ydre nydelse.

Gii er vandtæt, kan prale af et smukt design og kommer med en luksuriøs fløjlspose til opbevaring og tre søde strygemærker. Dr små, charmerende detaljer gør Gii til noget helt særligt og helt sikkert til en af vores favoritter.

Evii: Den Forbudte Frugt, Du Ikke Kan Modstå

En dråbeformet vibrator på en opladningsbase

Med sin dråbeform, bløde silikone og legesyge farver er Evii bestemt en fryd for både øjet og sanserne.

Udforsk vibratorens to motorer; én på spidsen til målrettet stimulation og én i bunden til dybe rumlende fornemmelser. Du får et intenst, alsidigt design, der tager hånd om alle dine sensitive hotspots.

Og det er ikke alt! Evii leveres med en luksuriøs opladningsbakke, der er designet som en smykkebakke, så du kan vise din dråbeformede pleaser frem på natbordet. Fedt, ikke?

Men bare rolig, hvis du vil være lidt mere diskret, følger der også en opbevaringspose med, så din lille glædeståre er pakket sikkert væk indtil næste eventyr.

Regii: Den Ultimative Dynamiske Duo

To butt plugs

Selv om Biirds vibratorer er virkelig dejlige, fortjener deres silikonelegetøj lige så meget ros.

Så mød Regii: en duo bestående af en lille og en mellemstor plug lavet af silkeblød silikone i en fantastisk blå farve.

Perfekt til dem, der ønsker at dyppe tæerne i anal leg, eller til de mere erfarne, der ønsker at udvide deres samling af butt plugs.

Dette drømmeteam har koniske spidser, der gør det nemt indføre dem, og en bred base, der ikke kun sikrer, at de bliver siddende, men også gør det nemt at fjerne dem.

Pixii: Ekstase og God Energi

En rosa G-punkts dildo

Hvis du ligesom os elsker krystallers energigivende skønhed, så sig goddag til Pixii, Biirds smukke g-punkts dildo lavet af skøn rosakvarts.

Med en pæreformet spids og et perfekt kurvet skaft, der er designet til målrettet G-punkts nydelse, er Pixii så smuk, at du måske er splittet mellem at bruge den eller vise den frem. Spoiler alert: Du kan sagtens gøre begge!

For de eventyrlystne sjæle og fans af temperaturleg er Pixii en drøm, der går i opfyldelse. Læg den i køleskabet for pirrende, kølige fornemmelser, eller hold den under varmt vand og udforsk hede fornøjelser.

Kalii: Dobbelt Glæde i Glas

En glasdildo

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi Kalii, en fascinerende håndlavet dildo med to ender, fremstillet af borosilikatglas i en fantastisk lilla regnbuefarve.

Kaliis to ender byder på hver deres slags stimulation, så du kan udforske forskellige fornemmelser og finde ud af, hvad der føles bedst. Uanset om du er i humør til en glat eller rillet oplevelse, er det kurvede skaft designet til at ramme plet hver gang.

Ligesom sin fætter Pixii er Kalii perfekt til dig, der elsker at eksperimentere med temperaturleg eller er nysgerrig på at prøve det for første gang. Materialet i borosilikatglas gør den ikke kun holdbar, men sikrer også, at den holder temperaturen længere, hvilket forbedrer din sanseoplevelse.

Flyv Højt med Biird

Og det var det - et smugkig til noget af vores yndlingslegetøj fra dette fortryllende brand.

Fra deres produkters smukke designs til de dejlige oplevelser, de lover, tilbyder Biird noget til alle, der ønsker at tage deres intime øjeblikke til næste niveau.

Så spred dine vinger og udforsk Biirds legende kollektion. Og hvem ved? Dit næste nydelsesmatch venter måske lige rundt om hjørnet.

Forskelligt sexlegetøj placeret ved siden af hinanden

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS