TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Butt Plug

En butt plug er et rigtig godt stykke sexlegetøj til anal stimulation. Vores butt plugs findes i mange forskellige afskygninger, designs og materialer. Find din favorit her.

Butt plug - få en fantastisk anal oplevelse

Køb en butt plug og få nye orgasmer

Vidste du eksempelvis, at det er muligt for dig som mand at opnå nogle utroligt intense orgasmer gennem anal stimulation? Mænd er nemlig så heldige, at de kan opnå såkaldte prostata orgasmer. Mange sammenligner de orgasmer mænd kan opnå ved stimulering af prostata med de orgasmer kvinder oplever, når de får stimuleret G-punktet. I anus sidder der flere tusinde nerveender, der ofte ikke bliver stimuleret under sex eller onani. Det kan være, du har eksperimenteret med at føre en enkelt finger op bagtil, eller måske du har ladet din kæreste gøre det på dig, når hun har givet dig oralsex. Hvis du har prøvet det, ved du allerede godt, at det kan føles helt fantastisk. Tænk så, hvad et butt plug ville kunne gøre for dig også.

Stort udvalg at vælge mellem

Har du lyst til at give dig i kast med anal stimulering er en butt plug et rigtig godt sted at starte. De er meget behagelige at bruge og samtidig meget sikre, da de har en fod forneden, som gør, at de ikke kan trænge helt op. Hos Sinful har vi både butt plugs for dig, der har erfaring og dig, der er nybegynder inden for anal stimulation. Det er blandt andet muligt at købe deciderede pakkeløsninger, hvor du har muligheden for at modtage eksempelvis tre slags i varierende størrelse. På den måde kan du langsomt bygge op til det største af dem. Det kan være en rigtig god måde at træne sig op på, da det for mange kan være meget overvældende de første gange man giver sig i kast med anal leg. Du kan også prøve vores Prostate Probe Anal Plug, som gradvist bliver større i størrelsen. På den måde kan du vænne dig til mere fylde uden at skulle skifte plugget ud. Er du mere erfaren i anal stimulering kan du naturligvis også finde en butt plug, der passer til der, hvor du er.

Gør det sammen med en partner

Selvom det kan være en smule grænseoverskridende, kan vi kun anbefale, at man prøver at tage sin partner med i legen, når man skal bruge en butt plug. Det er nemlig ikke kun dig, der har god fornøjelse af at blive stimuleret analt. Det kan også være utroligt nydelsesfuldt for din partner. Både selv at blive stimuleret af den, men også at se på dig blive stimuleret på en helt ny måde. I kan sætte jer sammen og finde den helt rigtige variant, der passer til jer, eller du kan vælge at købe en som en fræk overraskelse til jeres næste date night. Det vigtigste at huske på, inden du eller I går i gang er, at det er en god idé at bruge en god anal glidecreme, der kan hjælpe med indførelsen af butt plugen, da der ikke bliver produceret noget naturligt glidemiddel i anus. Derudover bør man altid gå langsomt og forsigtigt frem, sådan at man ikke bliver overstimuleret eller føler ubehag, når ens butt plug føres op. Sørg for at have en masse skønt forspil inden, og mærk efter, hvad der føles mest naturligt og mest behageligt, inden I går i gang.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS