Anal Sexlegetøj til Kvinder

Anal sexlegetøj har tidligere lidt under det at være tabubelagt, som i dag, og heldigvis for det, er nedbrudt. Faktisk er sexlegetøj til anal anvendelse, som kan give en mere kraftfuld og sensitiv orgasme, også til kvinder, da man i dette område har rigtig mange følsomme punkter. Det handler om at gå langsomt frem, så man gennem tillid og afslappethed, opnår en fantastisk slutspurt. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for anal stimulation, har vi med vores store udvalg, noget for enhver smag. Om du søger en helt enkelt analdildo, udfordrende analkæde, pirrende analplugs eller noget helt fjerde, kan du helt sikkert finde noget der passer lige netop dig.

Det er særligt vigtigt med en god hygiejne når du eksperimenterer med anal sex og anal stimulation med sexlegetøj. Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med anal sexlegetøj til kvinder? Så kan du læse vores guide til anal sexlegetøj her.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
App-styret (9)
Batteridrevet (33)
Bejeweled (24)
Fjernbetjent (49)
Inflatable (1)
Jelly (6)
Justerbar (2)
Opladelig (85)
Passer i harness (47)
Realistic (18)
Rejselås (4)
Splashproof (23)
Squirting (1)
Suction Cup (64)
Thrusting Function (7)
Vandtæt (92)
Varmefunktion (4)
Vibrating (115)
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (11)
Akryl (1)
Aluminium (8)
Aluminiumlegering (3)
Borosilicate glass (3)
Glas (22)
Gummi (2)
Metal (3)
PVC (27)
PVC-plastik (2)
Rustfrit Stål (5)
Silikone (234)
Stål (14)
TPE (8)
TPR (11)
Zinklegering (2)
Mærke
Adrien Lastic (3)
Alive BDSM Line (1)
Amaysin (10)
Anal Fantasy Collection (4)
Anal Fantasy Elite Collection (3)
Aneros (1)
ANOS (2)
B Swish (1)
B-Vibe (4)
b-Vibe (9)
baseks (30)
Bathmate (2)
Booty Sparks (6)
CalExotics (4)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Clean Stream (4)
CoolMann (1)
Dansex (3)
Diogol (1)
Doc Johnson (13)
Dorcel (7)
Dream Toys (3)
FemmeFunn (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Frisky (2)
Fun Factory (7)
GoGasm (1)
Heavy Hitters (3)
Hot Octopuss (1)
Hueman (2)
Icicles (9)
Joydivision (3)
JOYRIDE (1)
Kiotos (1)
Love To Love (4)
Lovense (2)
Malesation (2)
Master Series (9)
Nexus (17)
Nexus (3)
njoy (4)
NMC (3)
Obaie (9)
OhMiBod (3)
Ouch! (1)
Perfect Fit (4)
Precious Metals (1)
Rimba (1)
Rimmers (2)
Rocks Off (8)
Romp (2)
Rosebuds (6)
Satisfyer (7)
Sinful (66)
Sir Richard's Control (2)
Size Matters (1)
Sport Fucker (1)
Sportsheets (3)
Squeeze-It (2)
Strap-on-Me (1)
Svakom (1)
Tantus (20)
ToyJoy (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (1)
Trinity Vibes (2)
Vibio (1)
Vixen Creations (5)
We-Vibe (1)
Whisperz (1)
Willie City (6)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (10)
Vis alle 363 produkter
Du har set 48 af 363 produkter
Hent flere

Anal sexlegetøj til kvinder - Anal leg er legende lækkert

Udforsk mulighederne med anal legetøj til kvinder

Både under selve sexlegene og under forspillet kan fokus ofte falde på kønsdelene. Det er meget naturligt, men også lidt af en skam. Det tidligere tabu er nedbrudt, og i dag er det bredt kendt, at rigtig mange mennesker har betydelig glæde ved stimulation i og rundt om anus, og heldigvis bugner markedet af anal legetøj til kvinder uanset hvordan man foretrækker stimulationen. Om du foretrækker en stor eller lille analdildo, anal kugler eller stave, Power Beads eller måske en buttplug, så har vi sørget for at have produkter i sortimentet til enhver smag.

Så hvad går anal legetøj ud på, og hvad gør det som andet sexlegetøj ikke kan klare? Det ligger lidt i ordet ’anal’. Anal legetøj giver stimulation specifikt til anus, enten inde i selve anus eller omkring det. Det kan bruges under forspillet såvel som ved samlejet. Dette vil medføre et større og mere intenst klimaks, fordi nerverne i anus er ekstra følsomme, hvilket både er tilfældet inde i og omkring området – og dette er anal legetøj selvsagt lavet specifikt til. Mange oplever tilmed at følelsen bliver intensiveret betydeligt, når man vælger at hive det valgte stykke anal legetøj ud ved klimaks. Nogle finder oplevelsen med anal leg meget intim, og mener faktisk at det giver en ekstra dimension i forholdet, fordi det handler om respekt og tillid. Så det er bare om at komme i gang med at eksperimentere med fx at lade din partner hive en analdildo eller anal kugler ud på det rette tidspunkt.

Anal legetøj for alle kvinder uanset niveau

Hvad end niveau, du måtte være på i forhold til anal leg kan du være sikker på at finde noget, der passer netop dig i vores store udvalg af anal legetøj til kvinder. Alle kvinder er naturligvis forskellige. Hvis du er helt grøn på området, og bare har lyst til at udforske mulighederne stille og roligt findes der masser af anal sexlegetøj til begyndere. I så fald vil legetøjet være mindre i bredde og længde, så det virker mindre skræmmende. Hvis du derimod er øvet, og har lyst til at tage din anal leg til nye højder, findes der naturligvis også anal legetøj, som er lidt større – fx store anal plugs, store analdildoer eller måske en anal vibrator, som kan tilføje en ekstra pirrende fornemmelse, da den især kan påvirke de følsomme nerver. Fælles for alt vores anal legetøj er, at det er udstyret med en fod eller stopper i bunden. Dette har vi valgt til vores sortiment, fordi det giver en sikkerhed og tryghed, så din anal oplevelse bliver en succes. Så uanset hvad du er på jagt efter, så finder du det her hos Sinful.

Anal glidecreme er én af de vigtigste ting at huske hver gang, man vil eksperimenterer med forskelligt anal stimuli. Kvindens anus producerer ikke selv noget naturligt glidemiddel, så det er uhyre vigtigt at smøre alt godt ind inden man starter. Nogle kvinder påfører også anal glidecreme på fingeren og starter ud med at indføre denne i anus. På den måde vænner man sig gradvist til situationen, hvorefter man kan indføre et stykke anal legetøj, når man er klar til det

Varm op med anal legetøj til kvinder før anal sex

Måske har din partner tilkendegivet at anal sex kunne være interessant. Måske har du selv et ønske om det. Uanset hvad, er det en rigtig god idé at bruge anal sexlegetøj inden man går over til reel anal sex. Som med alt andet skal kroppen varmes op. Anus oplever ikke rigtig nogen ændring, når man bliver tændt – man skal altså bygge dette op for at få kroppen og anus til at slappe af. Her er fingrene eller anal sexlegetøj ideelt. Ved analsex, hvor penis indføres, kan følelsen godt være svær at fornemme, og for mange kvinder kan det hurtigt blive en negativ oplevelse, hvor en gentagelse ikke bliver aktuelt, fordi man simpelthen gik for hurtigt frem. Med anal sexlegetøj kan man i stedet få mere følelse i legen, så man bedre kan fornemme og mærke, hvad man er mest til – herefter bevæger man sig skridtvis over til anal sex. På denne måde får begge parter også en bedre oplevelse, der giver lyst til mere.

Hos Sinful bestræber vi os dagligt på at hjælpe vores kunder til et bedre sexliv. Vi får ofte feedback fra kunder, som fortæller os om, hvordan de har opdaget nye seksuelle sider af dem selv eller hinanden, og fået mere intimitet i forholdet efter brugen af anal legetøj. Vi er naturligvis glade for at høre ting som disse. Derfor bliver vi også ved med at udvide vores sortiment, så endnu flere kan få unikke oplevelser med sig selv og hinanden. Vores anal sexlegetøj er alt sammen produceret i kropsvenlige materialer, som vi har specifikt udvalg på baggrund af vores kvalitetskrav, så du kan være sikker på, at næste gang du mangler en analdildo eller andet anal legetøj, kan du trygt hente det her. Hvis du er i tvivl, eller mangler svar på noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk