Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Kvinde der spiser en bananKvinde der spiser en banan
Guides
Forfatter
Sidst opdateret:09/03/2020

Din guide til det perfekte blowjob

Indholdsfortegnelse

Vi skal huske at forkæle hinanden en gang imellem. Og det er nok ikke nogen hemmelighed, at et blowjob kan gøre enhver mand blød i knæene. Her er vores 10 bedste tips til mindblowing mundsex - og en lykkelig, tilfredsstillet mand!

Hvis du er lidt usikker på, hvordan du giver det bedste blowjob, eller bare mangler inspiration til at blive (endnu) bedre, får du her vores tips og gode råd til at give ham en skøn oplevelse. Og ja, der er også et par tips til dig, der kører solo.

1. Op med håret

Det kan lyde lidt usexet og praktisk, men en elastik i håret gør altså underværker for jer begge, når I kaster jer ud i blowjob-disciplinen. Derfor: Hvis du har langt hår, så sæt det op i en hestehale eller knold, så dine lokker ikke niver, filtrer og kommer i vejen. Det giver dig større bevægelsesfrihed og ham en fremragende udsigt (og hankønsvæsner er altså yderst visuelle). Jo mere han kan se dig slikke, sutte og nyde hans penis, desto frækkere bliver oplevelsen for ham.

2. Ned på knæ

Der findes mange måder at give et blowjob på, men den bedste stilling for jer begge er den, hvor han står op, mens du knæler foran ham. Den giver dig de bedste arbejdsbetingelser (du kan nå både hans baller og kugler), og den giver ham det bedste udsyn. Læg eventuelt en pude under dine knæ, så du sidder blødt og behageligt under hele seancen.

Person på knæ foran en stående person set ovenfra

3. Start blidt

Mange mænd er meget sensitive og kan mærke selv den mindste berøring af penis – og det kan specielt føles ekstra intenst for ham, hvis det er første gang, du går ned på ham. Start derfor gerne lidt forsigtigt for at få en fornemmelse af, hvad han godt kan lide.

Du kan begynde med at lade din tunge lege forsigtigt på hans penishoved og derefter blidt lade din mund glide længere og længere ned over hans skaft. Bevæg dit hoved langsomt op og ned, og sørg altid for at have godt med spyt i munden, så det glider nemt og behageligt.

Når du har fornemmet, hvor hurtigt og hårdt/blidt han kan lide det, kan du sætte tempoet lidt op. Her kan det være en god idé at bruge hænderne som hjælp for at give ham større nydelse. Brug din hånd som direkte forlængelse af din mund. Grib om hans skaft med din hånd, og bevæg den op og ned i bløde, glidende bevægelser. Her er det vigtigt, at du lytter efter, hvordan han reagerer, så du undgår at trække for hårdt i hans forhud, da det er noget, mange mænd godt kan være følsomme omkring.

Psst! Vidste du, at Sinful har et stort udvalg af frækt og forførende sexlegetøj til par?

4. Slik dig vej

Tir ham lidt, inden du vender al opmærksomheden mod hans penis. Brug din tunge til at kilde og drille andre erogene zoner på hans krop. Alene det, at din mund befinder sig i “nabolaget”, vil drive ham til vanvid af forventning og spænding!

Forvandl eventuelt hans krop til én stor, uimodståelig fransk dessert med den spiselige System JOs Gelato glidecreme, og slik dig herefter vej til hovedretten.

Forestil dig nu, at hans penis er en stor, velsmagende softice. Start med at slikke helt nede fra mellemkødet eller roden, og lad din tunge glide blødt og laaaaangsomt hele vejen op til hans glans. Når du er nået til toppen, slikker du hovedet (stadig med blide tungestrøg) og starter forfra igen.

Et andet nemt trick er at lade, som om din tunge er en sommerfugl. Brug spidsen, og lad den ‘flagre’ i forskellige retninger over hans penishoved - bonuspoint for at ramme spalten og penisstrengen!

System JO Gelato Vandbaseret Glidecreme med Smag 120 ml

5. Sæt lyd på

Et vellykket blowjob handler lige så meget om DIN entusiasme og nydelse som hans. Jo mere du smasker og stønner - og bare gi’ den gas med lydeffekterne - desto tydeligere signalerer du, at du elsker følelsen og smagen af hans store penis i din mund. Din begejstring vil sende ham helt ud over kanten.

Når du har hans manddom i munden, kan du derfor prøve at stønne ekstra meget. Vibrationerne fra dine støn giver ham ekstra stimulation.

Vibrationer med legetøj

Hvis du ikke har lyst til at bruge stemmen, men stadig gerne vil give ham en “sitrende” oplevelse, kan du i stedet tage en vibrator, som du placerer under din hage, mens du har ham i munden. Det vil også giver ham en dejligt pirrende fornemmelse på ham.

Du kan også trække det orale trumfkort, og forvandle din mund til en vibrerende 'out-of-this-world' blowjobmaskine med en fræk tungevibrator.

Du kan også prøve en vibrerende penisring som NÕS, der er perfekt til blowjobs. Ringen sættes nedover penis, hvorfra vibrationerne skaber endnu højere grad af nydelse. Den sidder ved roden af penis, så den ikke kommer i vejen for dit slikkearbejde. Det er en perfekt løsning, hvis du gere vil elevere dit blowjob og give din partner en endnu mere intens og uforglemmelig oplevelse. Det bliver noget han sent vil glemme.

Fun Factory Nos Penisring

6. Brug hænderne

Det kræver øvelse at blive dygtig til at bruge hænder, tunge og læber på samme tid, men klør fem er virkelig din bedste ven, når du skal mestre et blowjob i verdensklasse. Din hånd agerer nemlig naturlig forlængelse af din mund og giver dig mulighed for at stimulere hele hans manddom på én gang.

Luk læberne rundt om hans penis, og før ham langsomt ind i munden. Tag så fat om penisskaftet med begge hænder, og bevæg mund og hænder i takt – op og ned, op og ned, op og ned. Fortsæt rytmen, og variér med at stramme læberne og ‘tviste’ hænderne let fra side til side, mens du lader din tunge cirkle og glide frem og tilbage over hans penisstreng.

Du kan også tage fat om roden af hans penis med den ene hånd og klemme let, mens du bruger din mund og anden hånd til at stimulere hans penishoved og øvre penisskaft. Når du knuger din hånd forsigtigt om penisroden, vil du tvinge blodet opad og øge følsomheden i penishovedet.

Glidecreme er det mest simple, men allerbedste tilbehør til en fræk aften i soveværelset.

Prøv for eksempel en økologisk udgave fra danske Kaerlig.

7. Kæl for kuglerne

Du må endelig ikke overse hans højtelskede, übersensitive kugler. Hold forsigtigt (med streg under forsigtigt!) om dem, når du leger med hans penis, dyk så målrettet ned, og giv dem lidt tunge-action. Tag dem i munden, og sut eller sug nænsomt – så skal du virkelig høre ham tigge om mere!

8. Kig ham dybt i øjnene

Se ham dybt og intenst i øjnene, når du tager ham i munden. Han vil forgude dig for at sende ham kinky, lystne blikke, mens dine læber kærtegner og omslutter hans allerhelligste - som bonus får du det vildeste selvtillidsboost af at se, hvad du gør ved ham.

9. Pir hans sanser

Tag mundjobbet til næste niveau, og overrask hans “bedste ven” med kulde, varme eller bobler. Sut på en isterning, nap en kold slurk vand eller drik lidt varm te, lige inden du slikker ham.

Nærbillede af person med isterning i munden

Du kan også sende sitrende bølger af fryd og lyst igennem ham, hvis du gemmer lidt boblevand i munden, mens du sutter ham. Så du forlænger den pirrende sanseoplevelse ud over det sædvanlige med prikkende, kølige kys.

10. Go deep

Rigtig mange mænd fantaserer om at blive deep-throatet. Det kræver en del øvelse at tage ham helt til roden med munden, så gå langsomt frem, og gør det KUN, hvis det er noget, du selv har lyst til!

Hvis du ikke er helt med på at tage ham dybt i svælget, kan du vælge at tage et lille hjælpemiddel i brug, der med sikkerhed vil vække lykke. Fleshlight Quickshot Vantage er et genialt onaniprodukt, som du kan bruge i stedet for din hånd for at give illusionen af, at du tager ham længere ned i halsen, end du egentlig gør.

Brug en god portion glidecreme, og bevæg derefter sleevet op og ned af hans skaft. Det smarte ved sleevet er, at det er åbent i begge ender, så du kan kombinere det ved at bruge din mund som forlængelse på hans penishoved, ligesom du gjorde, da du brugte din hånd.

Person der spiser en ispind i et sleeve

Fænomenale blowjobs til singlemanden

Selvom du er single, behøver du ikke være foruden en fræk og fænomenal blowjob-oplevelse. Få alle de blowjobs, du vil ha’ (når du vil ha’ dem), med den fantastiske Autoblow A.I. Blowjob Maskine.

Læn dig godt tilbage, og nyd oplevelsen af et ekstremt realistisk blowjob. Denne blowjobmaskine har 10 gennemtænkte oralsex-teknikker, der samlet kan stimulere penis på hele 250 forskellige punkter. Tættere kommer du ikke på den ægte vare.

Du kan også køre solo, og få oralsex ud over det sædvanlige med Mr. Membr Explosive Handjob.

Her får du et blødt og fleksibelt sleeve med en indre struktur, som med garanti får dig helt op at ringe. Yderst vanedannende!

 

Rigtig god og våd fornøjelse!

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS