Guide til blowjob
Guides

Den store blowjob guide

Vi skal huske at forkæle hinanden en gang imellem. Og det kan være med alt fra en buket blomster, en god nakkemassage eller lidt ekstra erotik. Det er nok ikke nogen hemmelighed, at et blowjob kan gøre enhver mand blød i knæene. Hvis du er lidt usikker på, hvordan du gør det aller bedst, eller bare mangler inspiration til at blive (endnu) bedre, får du her masser af tips og gode råd til at give ham en skøn oplevelse.

Før du går i gang

sinful_blowjob_elastikker_1Det kan være et rigtig turn off, hvis der ”kommer noget i vejen”, når du går ned på ham. Hvis du har langt hår, kan det have en tendens til at ryge ned i øjnene og foran din mund, hvilket kan besværliggøre legen lidt. Sæt håret op med disse elastikker, og så er du klar.

Start blidt

Mange mænd er meget sensitive og kan mærke selv de mindste berøring på deres penis – og det kan specielt føles ekstra intenst for ham hvis det er første gang du går ned på ham. Start derfor gerne lidt forsigtigt, for at få en fornemmelse af, hvad han godt kan lide. Du kan begynde med at lade din tunge lege forsigtigt på hans penishoved, og derefter blidt lade din mund glide længere og længere ned over hans skaft. Bevæg dit hoved langsomt op og ned, og sørg altid for at have godt med spyt i munden, så det glider nemt og behageligt.

Sæt tempoet op

Når du har fornemmet, hvor hurtigt og hårdt/blidt han kan lide det, kan du sætte tempoet lidt op. Her kan det være en god idé at bruge hænderne som hjælp for at give ham større nydelse. Brug din hånd som direkte forlængelse af din mund. Grib om hans skaft med din hånd og bevæg den op og ned i bløde, glidende bevægelser. Her er det vigtigt, at du lytter efter, hvordan han reagerer, så du undgår at trække for hårdt i hans forhud, da det noget, mange mænd godt kan være følsomme omkring.

Et ekstra tvist

For at give ham en ekstra sensuel oplevelse, kan du prøve at dreje din hånd, når du kører den op og ned af hans skaft. Drej dit håndled fra side til side i en roterende bevægelse, mens du stadig bruger din mund som forlængelse. En ekstra detalje kan være, at når du når op til hans penishoved, så slip med munden og lad hånden fortsætte den roterende bevægelse ud over hovedet med forhuden, og sænk så igen munden over ham og fortsæt nedad.

Den lille hjælper

15078-fleshlight-quickshot-vantage_0002_01Du kan også vælge at tage et lille hjælpemiddel i brug, der med sikkerhed vil vække lykke. Fleshlight Quickshot Vantage er et genialt onani-sleeve, som du kan bruge i stedet for din hånd. Brug en god portion glidecreme, og bevæg derefter sleevet op og ned af hans skaft. Det smarte ved sleevet er, at det er åbent i begge ender, så du kan kombinere det ved at bruge din mund som forlængelse på hans penishoved, ligesom du gjorde, da du brugte din hånd alene.

Kæl for kuglerne

Mandens testikler er et følsomt område, og skal behandles med forsigtighed og respekt. Men hvis han godt kan lide at blive rørt her, kan det være et ekstra dejligt tvist. Kærtegn dem blidt enten med fingrene, og kram dem forsigtigt, mens du har ham i munden, og variér det med at slikke og sutte på dem, mens du bevæger din hånd op og ned af hans skaft.

Flere vibrationsmuligheder

Når du har hans manddom i munden, kan du prøve at stønne ekstra meget. Det er nok en god idé at advare ham inden, så han ikke tro du er helt skør. Vibrationerne fra dine støn, giver den ekstra stimulation på ham. Hvis du ikke har lyst til at bruge stemmen, men stadig gerne vil give ham en “sitrende” oplevelse, kan du i stedet tage en vibrator, som du placerer under din hage, mens du har ham i munden. Det giver også den dejlig pirrende fornemmelse på ham.

Bobler med mere

MintpastillerDu kan tilføje dit blowjob nogle nye dimensioner, ved at eksperimentere med forskellige ”ingredienser”. Prøv f.eks. at tage lidt champagne i munden, og omslut derefter hans penis. Boblerne vil få det til at prikke sødt på ham. Du kan også prøve at tage en mintpastil i munden, og derefter ham, og så vil han kunne mærke en kølende, prikkende fornemmelse. Og med en slurk lunken the, vil han opleve en varmende effekt.