Blowjob Simulator

Bliv stimuleret af et onaniprodukt, der mærkes ligesom et rigtigt blowjob. Med en blowjob simulator får du ubegrænset mulighed for at nyde den skønne følelse af oralsex igen og igen. Blandt vores blowjob sexlegetøj finder du både nogle med og uden vibrationer, og du kan helt sikkert finde en variant, der kan gøre din onani oplevelse ekstra fræk og pirrende.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Autoblow (4)
CalExotics (1)
Fleshlight (1)
Leten (2)
LoveBotz (4)
Mr. Membr (1)
Orctan (1)
OTOUCH (1)
PDX Elite (7)
Pipedream Extreme Toyz (1)
Rends (4)
Seven Creations (1)
Sinful (1)
Suck-O-Mat (2)
TENGA (6)
The Handy (1)
You2Toys (1)
Længde
Materiale
ABS-plast (8)
Elastomer (3)
PVC (1)
Silikone (8)
TPE (15)
TPR (3)
Egenskaber
App-styret (4)
Batteridrevet (7)
Fjernbetjent (7)
Hollow (3)
Justerbar (1)
Opladelig (20)
Realistic (11)
Splashproof (4)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (4)
Vacuum Function (6)
Vandtæt (7)
Varmefunktion (2)
Vibrating (21)
Vis alle 43 produkter
Du har set 43 af 43 produkter

Blowjob stimulator - næsten så godt som den ægte vare

En anderledes onani oplevelse

Når man som mand skal give sig selv lidt kærlighed, er det som oftest klør fem, der bliver taget i brug. Især hvis ikke man har en kæreste, der kan hjælpe en med håndarbejdet. Men det kan godt blive lidt trivielt i længden. Derfor kan det være sjovt at tilføje noget sexlegetøj, der kan være med til at give en en anderledes onanioplevelse, end den du er vant til. Det er her, at en blowjob simulator kommer på banen.

En blowjob simulator er bedre end helt almindeligt onanilegetøj eller for eksempel en lolita dukke. Den kan nemlig give dig følelsen af et vaskeægte blowjob, bare uden tilføjelsen af en person, der skal udføre blowjobbet. Med en blowjob simulator er det bare nødvendigt, at produktet er ladet op, så det altid er klar til brug, når du har brug for en anderledes form for stimulering, der kan tage dig hele vejen til klimaks.

Med sin unikke teknologi kan den give dig følelsen af et rigtigt blowjob bare ved hjælp af et lille stykke legetøj, som du nemt kan finde frem, når behovet er der.

Spændende stimulering med en blowjob maskine

Det absolut bedste ved en blowjob maskine er, at den altid virker, når du vil, og hvor du vil. Det betyder altså, at du ikke behøver bekymre dig om, om kæresten nu har fået ømme kæber, hovedpine eller noget helt tredje, der gør, at hun ikke kan tilfredsstille dig oralt. En blowjob simulator er altid klar til at tilfredsstille dig, ligesom du gerne vil have det, hver eneste gang.

Der findes naturligvis mange forskellige varianter af det populære sexlegetøj, hvorfor man også kan få modeller, der kan helt forskellige ting. Det kan være, at du rigtig godt kan lide, når det vibrerer, eller også er du mere til varianterne, der suger og skaber vakuum. Måske er det nærmere en realistisk deep throat stroaker, der er det rigtige valg for dig. En ting er sikkert. Mulighederne er mange.

Stort udvalg af sexlegetøj til mænd

Er det ikke lige en blowjob simulator, du skal have fat i i dag, er der naturligvis også en masse andre muligheder at vælge mellem, når det kommer til sexlegetøj for mænd. Har du eksempelvis prøvet de populære TENGA Eggs fra japanske TENGA? Eller hvad med en fræk Fleshlight, du nemt kan have med dig rundt eller opbevare helt diskret? Der findes meget forskelligt sexlegetøj, som du kan give dig i kast med, hvis du gerne vil have lidt ekstra krydderi på din onanioplevelse.

Har du en partner, kan du også finde et stort udvalg af forskelligt sexlegetøj, som I kan bruge sammen hos Sinful. Du kan finde det frækkeste sæt sexet undertøj, der kan pakke hendes smukke former flot ind, eller måske et pirrende vibratoræg, som du kan have kontrollen over, når hun har det oppe i sig. Sæt jer sammen og find jeres ultimative favoritter blandt det store udvalg af sexlegetøj og erotisk tilbehør, og gør jer klar til frække oplevelser med hinanden.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk