Smagfyldte Glidecremer

Sex må gerne smage godt! En glidecreme med smag kan gøre jeres oralsex endnu frækkere og endnu mere lækker. Skal det smage af jordbær eller banan næste gang? Måske hindbær eller vanilje? Find jeres favorit glidecreme med smag i udvalget her på siden eller få det fylde overblik her af alle vores glidecremer

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Astroglide (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Joydivision (1)
Just Play (1)
Protex (1)
Sensuva (1)
Shunga (1)
Sinful (2)
Skins (3)
Swede (1)
System JO (5)
WaterGlide (1)
Vis alle 20 produkter

Glidecreme med smag gør sex meget sjovere

Hvad er din favoritsmag?

Tænk lige engang, hvis man havde muligheden for at kombinere to af de bedste ting i hele verden - sex og dessert. At bruge glidecreme med smag er nok det tætteste man kan komme på at kombinere de to, med mindre man vil kaste sig helt ud i diverse former for madsex. Hvis man endelig skal vælge, vil glidecreme med smag nok være at foretrække, eftersom det ikke sviner helt lige så meget, som hvis man skal til at have gang rødgrød med fløde samtidig med oral sex.

Der er det meget smartere med de smagfulde varianter af glidecreme. Der findes nemlig et væld af forskellige smage, så det er nemt at smage sig frem til, hvilken der er ens favorit. En sikker vinder er for mange dem, der smager af jordbær. Vælger man den, så er det næsten som at kombinere oral sex med rødgrød med fløde - bare lidt bedre.

Gør det til en sødere oplevelse

At vælge at bruge en glidecreme med smag, når man har sex gør det uden tvivl til en sødere oplevelse end ellers. Her får I alle de gode egenskaber fra en almindelig vandbaseret af slagsen, dog blot kombineret med jeres foretrukne smagsgiver. Det kan være med til at tage jeres sexliv til et helt nyt niveau.

Det kan især anbefales at bruge glidecreme med smag, hvis man er typerne, der godt kan lide at skifte mellem penetration og oral stimulering. Der er den smagfulde variant et oplagt valg, da I får den samme gode glideevne som ellers, men så også det ekstra twist i form af en skøn smag, som I helt selv har valgt at bruge. Det er naturligvis også muligt at bruge det sammen med sexlegetøj, da det meste er lavet ligesom en vandbaseret glidecreme, hvorefter der blot er tilføjet lidt lækker smag.

Brug glidecreme med smag til at pifte tingene lidt op

Det kan godt være, at I er helt vant til at bruge glidecreme, når I skal være intime sammen. Ved at vælge en glidecreme med smag i stedet for en mere almindelig, og måske endda kedelig, variant, kan I virkelig gøre tingene bare en smule mere spændende. Der er nemlig ingen der siger, at det kun skal bruges på de mest intime områder af kroppen. Prøv at brug det på nogle af kroppens andre erogene zoner, og lad hinanden slikke det af. Pludselig er I forvandlet til jeres helt egne stykker slik eller dessert, alt efter hvilken smag I vælger at bruge.

Mangler I andet, der kan være med til at pifte tingene lidt op, kan I med garanti finde det hos Sinful. Vi har specialiseret os i at sælge sexlegetøj, der kan være med til at inspirere folk til et mere legende og fantasifuldt sexliv. Derfor kan I altid finde de mest populære brands til konkurrencedygtige priser hos Sinful. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde ind til kernen af jeres intime forhold, og vi tror på, at man helt bestemt kan få bedre sex med sexlegetøj.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk