Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Bedre Oralsex

I elsker helt sikkert hinandens duft. Men hvorfor ikke gøre oralsex og andre erotiske oplevelser endnu mere smagfulde? Her finder I produkter, som er ideelle til at gøre jeres oplevelse med oralsex endnu mere nydelsesfuld.

Oralsex kan sagtens være nemt og lækkert for begge

Oralsex med deep throat spray

Hvis du, uanset køn, hører til den gruppe som bare har svært ved at give oralsex og ikke er så glad for smagen eller måske mere det her med at du føler at du hele tiden er lige ved at kaste op. Så hører du til gruppen som har svært ved at kontrollere gag refleksen og det kan en deep throat spray hjælpe dig eller din partner med. For hvem vil ikke gerne kunne tage sin mandlige kæreste til roden eller slikke sin kvindelige kæreste ud som en labrador. Det er ikke mange der kan sige sig fri det. Hvis du ønsker det så kan en deep throat spray der lammer gag refleksen være løsningen.

Det som sprayen i al sin enkelthed gør er, at den går ind og sætter din gag refleks ud af spillet og lader dig gå hårdere til den uden at du kan mærke den store forskel. Det vil med andre ord sige at du kan tage penis længere mod roden og du bliver ikke kvalm på samme måde under oralsex på din kvindelige partner som du plejer. Det er i hvert fald det som vores kunder siger om sprayen efter de har købt den og anmeldt den på sitet. Vi kan da også godt løfte sløret for at vi selv har testet den og må sige at en deep throat spray er en virkelig god ting til natbordsskuffen.

Oralsex skal være en god ting

Når først at I som par begynder at skele lidt til hinanden med hensyn til oralsex så er man på afveje og det kan vi ikke have. Derfor synes vi her hos Sinful også at det er så umiskendeligt vigtigt at det fungerer den del af det. Vi hører tit om par eller singler som i månedsvis har arbejdet på at få deep throat til at fungere, men bare ikke kan få det til at lykkedes. Det er virkelig synd og kan være med til at dræbe stemningen og intimiteten. Derfor opfordrer vi også til at prøve Comfortably Numb Deep Throat Spray.

Hvilke smage har I så i sortimentet tænker du. Ja der er lidt for enhver når det kommer til den del og her kan vi også være behjælpelige i forhold til at guide dig i den rigtige retning. Selvfølgelig kender du dine egne smagsløg bedre end vi gør, men vi har ekspertisen i forhold til hvad der passer godt til hinanden. TIlmed ved vi også hvilke produkter der komplimenterer hinanden rigtig godt når vi snakker oralsex. Havde du for eksempel tænkt over at en god glidecreme kan være fantastisk under oralsex.

Lokalbedøvende spray som lammer din gag refleks

Det lyder så vildt og voldsomt når man siger at denne deep throat spray lammer din gag refleks, men ikke desto mindre er det faktisk det der sker. Sprayen går ind og lægger en dæmper på hvad end du måtte føle i halsen når du giver din partner et blowjob. Derfor vil du også opleve at kunne give et dybere blow job næste gang du bruger sprayen og det vil din kæreste eller sexpartner nok sætte rimelig meget pris på. En deep throat spray bør bruges 1-2 minutter inden det egentlige blowjob for at have maksimal effekt.

Hvis man løber tør for spray i munden under seancen så sprayer man bare en ekstra gang. Sprayen er god og rund og så smager den jo godt og derfor også lækker at bruge når man er i gang med sin partner. Og med hensyn til smagene så kommer den med en spearmint og en mint chokolade så der skulle være lidt for enhver smag. Uanset hvad så kan vi klart anbefale sprayen. Båden til parret, men også til singlen som vil poppe sit sexliv lidt op med nogle one-night stands eller bollevenner. Denne deep throat spray får i hvert fald topkarakter herfra. Bestil den i dag inden kl. 21, læg dit hoved på hovedpuden og hent din spray dagen efter. Så enkelt er det.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS