Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Forskellige frække kostumerForskellige frække kostumer
Guides
Copywriter
Sidst opdateret:06/01/2022

Frække kostumer - Den ultimative guide

Indholdsfortegnelse

Frække kostumer er noget, som du nok har hørt om, og måske du endda allerede har brugt dem sammen med en partner.

Med et kostume er det oplagt at afprøve nye ting sammen enten i form af rollespil eller ved at inddrage sexlegetøj som en del af legen. Desuden får du mulighed for at være en helt anden for en stund.

I det her blogindlæg fortæller vi dig om, hvordan du kan overraske din partner med frække kostumer. Derudover får du at vide, hvilke muligheder der findes til de erotiske lege. Og selvfølgelig guider vi dig til, hvordan du kommer godt i gang med rollespil.

Forskellige kostumer hænger på bøjler

Frække kostumer - Sådan overrasker du din partner

De fleste bliver glade for en sexet overraskelse, og din partner er sikkert ingen undtagelse, men hvor skal du starte?

Vi giver dig 3 nemme måder at komme i gang med at udvælge frække kostumer:

Stil spørgsmål

Find ud af, hvad din partner tænder på

Kan din partner lide blonder eller mesh? Er der bestemte farver, som gør noget dejligt? Handler det om et helt setup eller er det rigeligt med kostumet?

Du kender din partner bedre end os, så du har helt sikkert nogle spørgsmål i tankerne.

Det kan være, du allerede ved, hvilket outfit det ekstra hedt. Her kan du tage udgangspunkt i det og spørge ind til, hvorfor det netop er det tøj, der gør noget ekstra.

Vær opmærksom på signalerne

Hold øje med, hvornår din partner kigger ekstra langt efter dig.

Er det iført en tung makeup? Er det sweatpants og uglet hår, der giver kærtegn? Er det iført de hvide trusser?

Måske er der bestemte kendisser, tv-serier eller programmer, som altid får din partner til at lægge sig kælent ind til dig?

Så er det her, du diskret spørger, hvad det præcist er, der gør det godt. Og det tager du med videre i jagten på det perfekte frække kostume.

Tag din partner med på shoppetur

Få dem til at pege på de pæne ting.

En oplagt mulighed er at tage din partner med en tur i byen og finde alle de ting, som gør dem bløde i knæene.

Køb en kaffe, tag hinanden under armen og smut en tur rundt i butikkerne, imens I udpeger forskellige ting, som giver et lille sug i maven eller som får tankerne til at flyde.

Det kan gøres på den tid, det tager at drikke kaffen. Det er udelukkende for at få en idé om, hvad der kunne være interessant at udforske af frække kostumer.

Når I talt, grint og gået og du ved præcis, hvad din partner kan lide, er det tid til at finde det helt rigtige frække kostume - det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Frække kostumer til kvinder

Vi har fundet de klassiske, frække kostumer frem, og det er der en grund til: De er nemme at iføre sig og enkle i udtrykket, og det gør dem populære.

Du kan have det frække kostume liggende i skuffen til den dag, hvor den rette stemning opstår, og de tager under 5 min. at tage på.

Politi

Din partner har været vild og gjort ting, som ellers ikke er tilladt. Hvad gør du? Du træder ind i rummet som lovens lange arm og opretholder god ro og (u)orden.

Det kan være, at du har fundet håndjernene frem og har en politistav i bæltet - på den måde er det dig, der styrer slagets gang.

Ifør dig vores mest populære politikostume Cottelli Politi Jumpsuit Kostume

Kvinde i politikostume med håndjern i hånden

Skolepige

Som skolepige kan du både være den uartige, der trænger til at blive opdraget eller den dygtige elev, der skal roses og forkæles.

Du kan endda være begge ting på en gang, for du kan være virkelig dygtig til håndarbejde og senere pjække fra idræt. Måske er det oven i købet nødvendigt med en tur på rektors kontor.

Ifør dig Baci Skolepige Kostume og glæd dig til en ligeså god oplevelse, som en af vores andre kunder:

Sofie, 28. oktober 2021 - Så fint et kostume. Jeg blev lidt i tvivl, da jeg så at det er one size, men der er perfekt. Min kæreste blev i hvert fald mega glad, så der er ingenting at klage over der:) Kvaliteten er behagelig og ganske fin, så der er heller intet at klage over.

Kvinde iført et skolepige kostume

Sygeplejerske

Alle er i gode og trygge hænder med en sygeplejerske ved hånden. Det er én grund til, at dette frække kostume er en god idé.

Du kan forkæle din partner som patient eller oprette en ny stilling til en overlæge, så I er to om at dele arbejdet.

Med Baci Sygeplejerske Uniform er du under alle omstændigheder klar til at stå i front.

Kvinde iført sygeplejerske kostume

Stuepige

Det kan godt være, at rengøring ikke er det mest sexede, du kan komme i tanke om, men ligesom med så meget andet hjælper det at have et godt outfit at tage på.

Her kommer Cottelli Sexy Stuepige Kostume ind i billedet. Når du har iført dig det frække kostume, kan det ligefrem være, at din partner også godt gider at deltage i hovedrengøringen.

Sigrid, 15. marts 2021 - Dette er det første kostume jeg har købt, og det er helt perfekt. Det sidder rigtig godt på kroppen, og er rigtig behageligt. Det er super kinky, og min kæreste har svært ved at holde fingrene for sig selv ;)

Kvinde iført et stuepige kostume og en kildefjer

Frække plus size kostumer

De frække kostumer kommer også i plus size, så du er sikker på, at du kan få den helt rigtig størrelse.

Er din partner kommet med et specifikt ønske til nogle af de populære frække kostumer vi allerede har nævnt, kan du næsten altid finde dem i plus size.

Top 3 over de mest populære plus size kostumer er:

Frække kostumer til mænd

Her ville vi ønske, at vi kunne smide en masse links ind, men sandheden er, at udvalgte af frække kostumer til mænd er begrænset.

Til gengæld har vi en hel del undertøj til mænd, som du kan dykke ned i. Her finder du eksempelvis boxershorts og strings, som både kommer i mesh eller i lak og med forskellige detaljer.

Nu har du fået vores mest populære, frække kostumer at se, og vi er nået til den sidste del af indlægget

Sort lak trusse

Kom godt i gang med sex rollespil

Det kan være, at du har stået i situationen før: Du vil prøve noget nyt i soveværelset, men du ved ikke, hvad det skal være.

Det må gerne være let, det må gerne være sjovt og det skal være med minimal forberedelse: Lad os foreslå sex rollespil.

Det eneste det kræver af dig og din partner, er, at I bestemmer, hvilket et af de frække kostumer det skal være.

Når det kommer til sex rollespil, er det også en god start, at det bliver gjort til en leg. Hvis I kender hinanden godt og stoler på hinanden, er der helt okay, hvis en af jer går ud af rollen, fordi det bliver for intenst.

De første par gange I prøver det, kan situationen være fyldt med grin og flirt, indtil I finder jer til rette i rollerne.

Det hele handler i bund og grund om at give jer hen til hinanden på en ny måde.

Kvinde lukker lynlåsen på en latex vest

10 frække rollespil I kan prøve derhjemme

Hvilke rollespil skal I kaste jer over? Vi har lavet en liste med 10 forskellige idéer, hvor nogle af dem inkluderer frække kostumer.

Stuepigen

Du kan være stuepigen, som kommer forbi en gang om ugen eller en fast del af de ansatte i palæet, som har en affære med din arbejdsgiver.

Du finder din kildefjer frem og begynder at forføre med blide strøg forskellige steder på kroppen. Lad støv og snavs ligge til næste uge, for der bliver nok at rydde op, når I er færdige.

Hersker og slave

Er det mere tanken I gerne vil lege med, har vi masser af lak tøj, som passer perfekt til kinky udfoldelser. I kan eksempelvis starte med et par lange handsker, som en del af jeres eget frække kostume.

Lange sorte lak handsker

Mødet med en “fremmede” Du behøver ikke altid at bruge frække kostumer i rollespil, du kan snildt nøjes med sexet undertøj og lingeri.

Særligt hvis det er i mødet med en fremmede, som du tilfældigvis møder på en bar hen over køkkenøen.

Sekretær og chef Spiller du rollen som chefen, er det naturligvis dig der sætter dagsordenen. Det betyder også at du har mulighed for at give sekretæren opgaver, og oven i købet nogle som normalt ikke er en del af jobbet.

Vil du hellere være sekretær, er det yderst vigtigt, at du er grundig med de opgaver, som din chef giver dig.

Telefonsex-sælger og kunde Det er nogle gange nemmere, at fortælle hvilke rollespil og fantasier i hver især har lyst til at afprøve, hvis ikke I kan se hinanden. Så er det helt oplagt at afprøve rollen som telefonsex-sælger. Gå ind i hver jeres rum og få din partner til at ringe op. Spørg ind til at din kunde har af ønsker og digt et scenarie ud fra det. Når I er færdige, er det oplagt at bytte roller.

Politibetjenten og banditten Det er dig, der er betjenten og dig, der skal sørger for, at reglerne bliver overholdt. Alle banditter der bryder dem, skal straffes. Hvordan du vil gøre er helt op til dig, for den med det frække kostume, er den der bestemmer.

En sikker vinder er at tage håndjern i brug, så du kan spænde banditten fast hvor som helst og når som helst. Straffens længden bestemmer du.

Lak handske og et sæt håndjern

Håndværker og kunde Trænger dit hjem til at få fikset nogle ting hist og her? Få fat i en handymand med det samme! Invitér personen indenfor og vis hvor problemet er. Fortæl din håndværker hvad der skal fikses og hvordan, så du er sikker på, at det bliver udført på den helt rigtige måde.

Massør og klient Du fortjener både forkælelse og afslapning - det er din partner den oplagte til at give dig. Find lys og massageolie frem, dæmp lyset og fortæl hvor du trænger til at bliv masseret. Det næste trin er det vigtigste: giv dig hen til kærtegn og nyd, at din partner tager sig af dig.

Fiktionskarakter og fan Har din partner en karakter fra en film eller serie, som gør noget helt særligt for stemning? Så er det tid til at udforske det nærmere. Find ud af om det er det frække kostume, personligheden, begge dele eller noget helt tredje. Når du har detaljerne på plads, er du klar til at invitere din udkårne med ind i universet.

Sygeplejersken og patienten Du dupper patientens pande, sørger for puder og ryster dynen lidt ekstra. Du bøjer dig ind over sengen og mærker pludselig, at din partner er helt inde i legen.

Nu er det op til jer, hvorvidt det er dig som sygeplejerske, der skal finde forskellige instrumenter frem eller om det er dig, der skal undersøges af overlægen.

Kyse-hat til sygeplejerske

Nu har du hele guiden til frække kostumer og hvordan du kommer i gang med sex rollespil.

Vi håber, at du har fået en masse inspiration og en lyst til at kaste dig over de frække kostumer. Tilbage er der kun at ønske dig og din partner rigtig god fornøjelse.

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS