Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Sygeplejerske Kostume

Har din partner brug for lidt ekstra omsorg, eller ønsker du bare at være den mest sexede til kostumefesten, så ifør dig et af vores sygeplejerske kostumer. I vores samling, kan du selv bestemme, hvor udfordrende du ønsker din style skal være, der er nemlig et bredt udvalg. Dyk ned og find det outfit, der passer lige netop dig eller se vores mange andre frække kostumer, som blandt andet indeholder skolepige, stuepige og politi kostumer.

Sygeplejerske kostume til alle typer af kvinder

Fræk sygeplejerske kostume

Mange mænd har haft en fantasi om at blive behandlet af en fræk sygeplejerske, som vil vise ham præcis den type af omsorg, som han har brug for. Nu har du muligheden for at vække hans fantasier til live takket være et sygeplejerske kostume, som du kan finde her hos Sinful. Med det frække kostume er der ikke meget, der er overladt til fantasien, takket være det tætsiddende og korte design.

Skal du føre den frække omsorgsleg endnu længere ud, kan du supplere med nogle af de forskellige redskaber, der bruges til eksempelvis frækkere fetish klinik lege. Er det ikke helt der I er, kan I også bare bruge et helt almindeligt stetoskop, nogle plastikhandsker og måske lidt andre ekstra rekvisitter. Lad din partner være den syge patient, der skal passes af den frække sygeplejerske, og se, hvordan hans eller hendes øjne vil lyse op, når dine hænder stryger over kroppen.

Til alle former og figurer

Hos Sinful synes vi, det er vigtigt, at alle kvinder har muligheden for at udleve deres inderste fantasier, ligegyldigt hvordan de ser ud. Derfor finder du også et varieret størrelses udvalg blandt vores forskellige sygeplejerske kostumer. På den måde behøver du nemlig ikke bekymre dig om, hvorvidt kostumet vil sidde rigtigt på din krop, eller om det vil være for stramt eller for løst. Du skal kunne føle dig rigtig godt tilpas i dit kostume for, at du kan leve dig rigtigt ind i din rolle som en lækker sygeplejerske.

Jo bedre tilpas du er, jo bedre vil din optræden i kostumet også være. Din partner kan med garanti se, om du føler dig godt tilpas, hvorfor det er værd at sikre sig, at man har fået fat i den helt rigtige størrelse og model. Hos Sinful finder du flere forskellige typer af modeller. Nogle overlader mere til fantasien end andre, men fælles for dem alle er, at de er drøn frække og med garanti vil lade din “patient” få pulsen op, når han ser dig.

Find alt hvad du skal bruge her

Er det ikke nok med bare et sygeplejerske kostume, kan du naturligvis også findes et væld af andre typer af erotisk tilbehør eller lækkert sexlegetøj, som du kan bruge, når du skal slå dine folder som en fræk sygeplejerske.

Måske din undersøgelse af patienten indebærer en række tests, hvor du eksempelvis tester, hvor længe han kan holde en erektion. Tir og pir ham til han ikke kan mere ved hjælp af eksempelvis en vibrator eller en kildefjer. Det er din fantasi, der sætter grænsen for, hvordan jeres frække rollespil skal udspille sig.

Har du brug for lidt ekstra til dit outfit kan et sæt sexet undertøj under kostumet med garanti tage kegler. Eller et sæt flotte selvsiddende strømper, der på bedste vis kan ramme din smukke, velformede numse ind. Tag et kig rundt i de forskellige kategorier her på siden og find alle de ting, du skal bruge til jeres frække leg.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS