Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Stuepige Kostume

Leder du efter en måde at få din partner til at hjælpe med rengøringen? Se vores store udvalg af stuepige kostumer og uniformer, der med sikkerhed vil få din partner til at skrubbe løs. Vi har et stort udvalg af både styles og størrelser, om du ønsker heldragt eller sæt, lak eller blonde, eller en fjerkost, så er vi sikre på, at du kan finde et outfit, der matcher dine og din partners ønsker. Ønsker du at se, hvad vi ellers tilbyder, så se vores store udvalg af frække kostumer med blandt andet politi kostumer og sygeplejerske kostumer.

Et stuepige kostume kan pirre din fantasi

Den frækkeste rengøring

Mange har måske en hemmelig drøm om at kunne duske rengøringskonen, når hun går rundt derhjemme. Tænk så, hvis hun i stedet for det kedelige rengøringstøj var iklædt et frækt stuepige kostume. Så ville rengøringen pludselig blive til en fræk og pirrende leg.

Et uskyldigt kostume med frække strømper i kombination med nogle ekstra redskaber, som en fræk lille fjerkost, kan gøre det hele meget sjovere. Fjerkostens bløde fjer kan udover afstøvning naturligvis også bruges til at kilde hinanden med lige der, hvor det kilder allermest.

Når man gør rent er det netop nødvendigt at komme ud i nogle stillinger, der kan være lidt mere ekstreme, end man er vant til. Det er nødvendigt at bukke sig laaangt forover for at kunne komme helt ned under sofaen, hvilket giver det perfekte udsyn til den flotte, runde numse, hun har. Den dybe foroverbøjning i kombination med den korte nederdel, der er på et stuepige kostume kan nemt sætte gang i de helt frække fantasier og gøre det svært at holde fingrene fra hinanden.

Eksperimenter med frækt rollespil

Ved at introducere et stuepige kostume til jeres sexliv, kan I eksperimentere med frække rollespilslege. For nogle kan det nemlig være meget nemmere at eksperimentere med andre former for sex, når de kan spille en anden persona end dem selv. Det kan være, at når hun får et stuepige kostume på, så ændres hun til at være en helt anden personlighed, end den hun normalt er. Måske er hun med på at få et kærligt klap i måsen, måske bliver hun mere dominerende eller mere submissiv. Det vil I først finde ud af, når hun iklæder sig det frække kostume.

Tag fantasien endnu længere ud og lav jeres helt eget rollespil, hvor hun er den uskyldige stuepige og han er den travle forretningsmand. Lev jer helt ind i rollerne, eventuelt også med replikker, hvis I skal gøre det endnu mere opstillet. Se hvor længe, det er muligt for jer at holde fingrene fra hinanden, inden I bliver nødt til at give efter for jeres lyster.

Få fornøjelsen af et tjenestepige kostume

Her i kategorien finder du et bredt udvalg af forskellige frække stuepige og tjenestepige kostumer. Der er nogle, hvor meget er overladt til fantasien, og så er der andre, hvor det er meget lidt. Måske endda bare et lille, frækt kostume, hvor der er udsigt til det meste på kvindekroppen. Lige meget hvilket kostume, du ender med at købe, kan du være sikker på, at det nok skal være et, der vil vække stor glæde.

Er det ikke lige et kostume af denne slags, I er på udkig efter, kan I tage et kig rundt i nogle af vores mange andre kategorier. I kan finde alt fra dildoer og vibratorer til sjove, frække sex spil og bøger, der kan pirre jeres sanser. Tag et kig rundt i de mange kategorier og find lige netop jeres favoritter, der kan bruges til at give jer et endnu bedre og mere legende sexliv.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS