Lak Tøj

Her finder du vores udvalg af sexet lak tøj til dig, der er vild med det blanke rå look. Brug det til en aften i byen kombineret med andre tekstiler, til et fetish party eller blot for at glæde din partner derhjemme. Her på siden finder du altid de bedste nyheder og must-haves.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Latex (1)
Nylon (2)
Polyamid (19)
Polyester (40)
Mærke
Black Level (19)
Cottelli Collection (9)
Fever (1)
Guilty Pleasure (1)
NEK (2)
Noir Handmade (14)
SvenJoyment (7)
Svenjoyment (7)
Vis alle 55 produkter
Du har set 48 af 55 produkter
Hent flere

Lak tøj og kostumer

Hvilke styles findes der?

Lak tøj er for dig som kan lide, når tøjet sidder stramt og tætsiddende til kroppen. Den blanke og skinnende overflade på tøjet gør det utrolig sexet at se på men også selv at have på. Tøjet fremhæver kroppens former og kurver, og med det skinnende udseende giver det et kinky og råt udtryk.

Lak tøj kommer i mange udgaver. Vælg blandt andet mellem lak trusser, lak kjoler, lak nederdele og lak kostumer herinde på siden. Er du til det lidt mere udfordrende, kan du prøve et lak catsuit eller en lak bodystocking, som vil bringe temperaturen i soveværelset helt op i det røde felt.

Flere af vores styles fås med åben cup, hvor der er frit udsyn til herlighederne. Uanset hvilken style du vælger, kan du være sikker på at få det i høj kvalitet. Hele vores udvalg er valgt med kvaliteten for øje.

Lak undertøj for enhver smag

Lak tøj er en særlig form for tøj indenfor fetish genren. Mange ved ikke, hvad forskellen er på lak- og latex tøj. Den helt afgørende forskel er, at lak er et syntetisk stof, mens latex er gummi. Dette betyder, at lak kan føles mere hårdt og usmidigt end latex. Men da lak er et kunstig fremstillet stof, er det mere robust og nemmere at vedligeholde. Tøjet er for det meste lavet af polyester og belagt med polyurethan eller PVC, som giver det karakteristiske glatte udseende. Dog kan det også fås med et mat udseende.

Mange vælger lak undertøj fordi det er nemt at vedligeholde. Det eneste man skal gøre ved lak, er at tage en ren klud og køre over. Hvis tøjet er meget beskidt, kan man vaske det separat fra andet tøj - men husk, lak tøj altid skal vaskes i hånden!

En ny verden

Mange tror, at lak tøj kun er for folk, som er hardcore fetish mennesker. Men det kunne ikke være mere forkert. Tøjet kan sagtens bruges af Hr og Fru Danmark, som trænger til et frisk pust i parforholdet og få ny inspiration. Når I først har prøvet at iklæde jer lak, vil i højst sandsynligt være fanget af det. Det stramtsiddende og blanke tøj vil være en oplevelse som I ikke får lignende. Første gang du klæder dig i lak, kan det føles specielt, men når du først vænner dig til følelsen, vil det føles rigtig behageligt.

Mange bruger det privat sammen med deres partner, men mange er begyndt at gå til fetishfester, hvor man også finder latex- og læder undertøj og kostumer. Uanset hvilke type du vælger, vil du helt sikkert blive betaget af denne verden. Man vil føle sig en sexbombe, når man iklæder sig den tætsiddende lak og viser sig frem. Det er derfor ikke underligt, at lak også i stor stil bliver brugt indenfor modeverdenen, hvor det er blevet moderne.

Hvis du skulle sidde med spørgsmål omkring lak tøj, er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på mail eller telefon.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk