Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
Person sidder på sofa ved siden af en masse BDSM sexlegetøjPerson sidder på sofa ved siden af en masse BDSM sexlegetøj
Nyheder
Copywriter
Sidst opdateret:16/10/2023

Frigørende fantasier: Dom er min identitet

Indholdsfortegnelse

Det, der starter som en skjult fantasi, kan sagtens udvikle sig til at blive en del af din identitet.

Noget der engang var en lille smule nysgerrighed, blev pludselig til noget du hellere end gerne gentog, indtil det en dag var blevet en del af dig. Ting udvikler sig med tiden, også fantasier.

Sådan var det også for Christina. I dag er hun Dom (dominat) og er i et 24/7 forhold* med sin submissive kæreste.

*Et 24/7 forhold betyder, at begge parter altid er deres roller for eksempel Dominant og Submissiv, i stedet for kun at være det når de har bestemt det.

Nærbillede af en person, der står en flogger i hånden

Det har altid været en del af mig

Som 18-årige tog en af Christinas bekendte hende under armen, og fortalte hende om BDSM. Hun havde nemlig luret, at det var her, Christina hørte til.

- Pludselig gav det hele mening, og jeg følte, at jeg blev en den udgave af mig selv, som jeg altid har ledt efter. Det startede i den helt milde ende, hvor min bekendte fortalte mig, at der faktisk var en verden, hvor jeg kunne udleve den dominerende side af mig på en helt ny måde. Og så udviklede det sig egentlig bare derfra.

Efter at have eksperimenteret i flere år bestemte Christina sig for at opsøge et fællesskab.

Person bag en grå sofa holder et stykke BDSM sexlegetøj i hånden

Jeg fandt hjem

Som 25-årige tog Christina i SMil for første gang.

SMil er en forening for personer, der er interesserede i og dyrker BDSM, sadomasochisme, hård sex og forskellige kinks.

- Jeg havde dyrket forskelligt BDSM tidligere, men jeg havde brug for at vide endnu mere og finde et miljø, som jeg kunne være en del af.

Inden Christina tog af sted første gang, var hun nervøs og vidste ikke rigtigt, hvad hun skulle forvente. Men hun blev kun positivt overrasket, da hun først stod der.

- Det var som om, at det pludselig var helt okay, at være mig selv. Jeg passede bare ind, og alle dem jeg mødte, var simpelthen så søde og imødekommende. De ville gerne lære mig at kende og hjælpe mig til at blive den Dom, jeg inderst inde er.

Det er kun et år siden, at Christina mødte op i SMil, men hun betegner det allerede som et hjem for hende.

- Det er nærmest blevet hele min verden. Jeg elsker bare at være der. Der er ingen fordomme, der er ingen, der ser ned på dig. SMil blev virkelig den forbindelse, som jeg havde manglet. Jeg har både fået venner, mentorer og partnere igennem SMil, og så bliver jeg hele tiden en dygtigere Dom, fordi alle altid gerne vil lære fra sig.

Selvom miljøet er åbent for alle, der er nysgerrige på BDSM, findes der stadig mange fordomme, som Christina gerne vil være med til at nedbryde.

- Da jeg fortalte til mine venner, at jeg var blevet en del af SMil, var halvdelen overhovedet ikke overrasket. De havde luret, at jeg havde den del i mig. Den anden del derimod blev bekymret, fordi de havde et misforstået syn på det. De troede netop, at det handlede om tvang og tæv, men det gør det jo først, hvis det er aftalt. Der er så mange måder at være i en BDSM-relation på, og du er aldrig tvunget til noget.

Relationen er det vigtigste for Christina, for hun ved, at de bedste oplevelser ligger i en stærk relation.

Meget forskelligt BDSM sexlegetøj ligger på gulvet

Det er en evig udvikling

Christina har en ydmyg tilgang til det at være Dom. For det handler ikke kun om at være den, der bestemmer. Der er så mange flere nuancer i spillet mellem en dominant og en submissiv.

- Egentlig bruger vi rigtig meget tid på at tale med hinanden. Det gør jeg både med min partner men også med andre i miljøet. Der er altid noget nyt at lære, blinde vinkler og ikke mindst en udvikling, jeg virkelig fokuserer på.

Christina og hendes kæreste har kendt hinanden i et år og taler fortsat meget om rammer, regler og grænser.

- Selvom vi kender hinanden godt, er vores relation også foranderlig. Det er alle relationer jo i bund og grund. Men særligt i en Dom/Sub relation handler det om at kunne kommunikere. For selvom min kæreste kan lide én ting om søndagen, kan det sagtens ændre sig om onsdagen. Ens humør og sårbarhed kan jo også ændre sig fra dag til dag. Vi har hver især et ansvar for at fortælle, hvordan vi har det, hvad der skal ske, og hvad vi har lyst til. Og det kræver virkelig meget træning og tillid at blive god til det.

En relationer kræver arbejde, og jo mere arbejde du lægger i den, jo bedre kan den blive.

En person sidder på en sofa med en masse BDSM sexlegetøj

Oplever dybe relationer

En Dom/Sub relation handler om andet og så meget mere end at slå eller binde hinanden.

- I vores relationer handler det jo i høj grad om tillid til hinanden, og den slags får man ikke bare gratis. Det skal man arbejde for. Til gengæld er der et kæmpe potentiale i at opnå den tillid, for pludselig kan du og din partner udforske nye idéer og lyster. Og det kan være med til at komme endnu dybere i subspace eller domspace eller ligefrem skabe tantriske rulninger, fordi vi også har psyken så meget med i det, vi gør.

Subspace og domspace er den mentale tilstand, man kan opleve under BDSM-sessioner, hvor tid og rum står stille. Det kan bedst sammenlignes med meditation.

Uanset hvor dyb og langvarig en Dom/Sub-relation man har til hinanden, gør man ikke noget uden at have aftalt det inden.

- Der er jo ikke en, der lige pludselig begynder at slå eller laver om i de regler, vi har aftalt. Vi sikrer også hinanden ved at have for eksempel et stopord. Og har vi lyst til noget, som ingen af os har prøvet før, så undersøger vi det grundigt og øver os i det, inden vi bruger det sammen. I sådan en situation er vi jo på lige fod, og så er det først når vi er klar til at ændre magtforholdet, at jeg bliver den dominerende part. Der er så meget kærlighed og respekt i det vi gør, for vi vil hinanden det bedste, selvom det virker omvendt, hvis man ser det udefra.

Et stopord er et selvvalgt ord, der bruges til at pause eller stoppe BDSM-sessionen. Det aftales altid på forhånd, hvad ordet er. Et internationalt stopord er “Cirkus”.

Vil du have flere perspektiver på udlevelse af fantasier? Det finder du lige her.

Har du selv fået lyst til at udforske bondage eller piske & paddles, har vi et rigtig godt sted at starte.

Person i hvid t-shirt holder et stykke sexlegetøj i den ene hånd

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS