Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Glas dildoer liggende på skumGlas dildoer liggende på skum
Guides
Copywriter
Sidst opdateret:30/10/2021

Glas dildo - Den Ultimative Guide

Indholdsfortegnelse

Er du dildofan, skal du uden tvivl prøve en glas dildo!

Fastheden, de opsigtsvækkende designs, den kølige berøring som hurtigt bliver opvarmet af din krop. Den slags unikke oplevelser, vil du gerne have.

Desuden kommer din glas dildo til at holde i årevis, ja, nærmest en livstid, da det hærdede glas er både hårdt og langtidsholdbart.

Derfor har vi samlet alt, hvad du skal vide om glas dildoer i det her blogindlæg. Du får svar på spørgsmål som “Hvilken type er bedst til mig?”, “Hvordan er prisen sammenlignet med almindelige dildoer?” og selvfølgelig “Er de sikre at bruge?” (Spoiler: Det er de).

Emner som “Derfor skal du vælge en glas dildo”, får du også mere viden om, inden vi afslører vores favoritter.

5 forskellige glas dildoer

Hvad er en glas dildo?

En glas dildo er, som navnet beskriver, en dildo fremstillet i glas. Det massive materiale gør den både stærk og holdbar hvilket betyder, at den er nærmest umulig at slå i stykker.

Du tænker nok, at det er et underligt materialevalg, men følg med lidt endnu, for vi har argumenterne, der overbeviser dig om, at en glas dildo skal være en del af din samling!

Derfor skal du vælge en glasdildo

Undrer du dig stadig over, hvordan “glas” og “dildo” er en god kombination, har vi lavet en udførlig liste til dig. For den kombination kan noget godt.

Når du har læst det, er du helt sikkert mere oplyst og liiidt mere nysgerrig på, hvordan det er at bruge en - det fortæller vi dig i næste afsnit, men allerførst får du 6 gode grunde til at vælge en glasdildo:

1. De er faste og hårde

Netop fordi materialet er så massivt, er penetrationen hårdere og fastere end du ellers oplever det. Det bøjer sig ikke og stivheden gør det nemmere at ramme de punkter, som trænger til forkælelse. Glasdildoer er gode til at massere G- eller P-punktet, fordi deres fasthed gør det nemt at ramme præcist.

2. Kan bruges vaginalt eller analt

Uanset hvilket humør du er i, kan de bruges både vaginalt og analt. Vil du opleve den stimulerende følelse det er, når en helt fast dildo sætter gang i nerveenderne i anus, skal du vælge en en, som har en form for stopper, eksempelvis en markeret bund eller et bredt håndtag.

3. Glasdildoer ser fantastiske ud

Har du set glasdildoer før, ved du også, at de er helt utroligt smukke! De kan både have en gennemgående farve, et mønster eller flere dele smeltet sammen, så du både får et visuelt stimulerende produkt og fornøjelse af de ekstra riller eller udformninger, når den penetrerer dig.

10 smukke glas dildoer

4. Perfekte til temperaturlege

Glasdildoer er velegnet til temperaturlege ligesom produkter af stål og metal. Sænk din glas dildo ned i koldt eller varmt vand og lad den ligge et øjeblik. Inden du bruger den, skal du teste temperaturen på din arm for en sikkerheds skyld. Temperaturlege er med til at give en endnu mere sanselig følelse, når du bruger den.

5. Let rengøring

De er nemme at rengøre. Skyl dem med varmt vand og brug en mild sæbe eller en sexlegetøjsrengøring, og den er ren og fin igen. Desuden er de allergivenlige, så du kan bruge dem, selvom din hud er sensitiv.

6. Kan holde hele livet

Passer du godt på din glasdildo, er den din for livet. Sørg for at opbevare den i en stofpose eller i æsken den kom i. Undgå at tabe den, og hvis du gør, anbefaler vi, at du anskaffer dig en ny. Selvom der ikke er synlige skader på produktet, kan slaget give en usynlig flænge.

Glas dildoer der bliver opbevaret i en skumæske

Sådan bruger du en glas dildo

Er det første gang du bruger denne type sexlegetøj, er det en god idé at tage sig tiden til at udforske hvad den kan, og hvordan det føles.

Følelsen ændrer sig jo mere opstemt, du bliver og jo varmere din kropstemperatur gør glas dildoen. Derfor har vi lavet en liste med de vigtigste punkter, som sikrer dig en skøn oplevelse.

Vælg den rigtige glas dildo

Du skal selvfølgelig have en glas dildo, som opfylder dine behov. Skal du bruge en til at forkæle dit G-punkt? Skal den være lang og slank? Skal du bruge den til analleg? Senere i blogindlægget har vi udvalgt de bedste, som giver dig et stort overblik, inden du vælger dit nye favorit legetøj.

Varm op

Glas dildoer er mere faste og hårde end de almindelige modeller, og derfor er det vigtigt, at du er klar til at tage imod den. Kæl for dig selv, dine brystvorter, stryg hen over dit køn og mærk efter, hvornår du er klar til at lade den trænge ind.

Indvendig stimulation

Kan du lide fast stimulation, kan du lide glas dildoer. Når du har ført den ind, kan du dreje den, vippe den eller støde den frem og tilbage. Med faste bevægelser og et fast skaft, finder du nemt de helt rigtige punkter at stimulere.

Blide stød

Du behøver ikke at støde dybt for at få det bedste ud af dine nerveender. Der sidder flest nerveender i den først tredjedel af vagina og i den yderste del af anus. Start med korte stød til du er helt varm og har lyst til mere.

Glidecreme

Glas dildoer skaber mindre friktion end eksempelvis silikone-modellerne, hvilket betyder, at de glider nemmere. Tilføjer du oven i købet din favorit glidecreme, uanset om det er vandbaseret, silikonebaseret eller olie glider den frem og tilbage uden problemer.

Massage

Brug den til andet end onani. De kan snildt bruges til en dejlig omgang massage. Udnyt temperaturlegen til udvendig stimulation og kærtegn din egen eller din partners krop. Før den faste, glatte overflade rundt på kroppen og mærk hvordan den stimulerer nerveenderne. Tilføj en massageolie for at få den bedste oplevelse.

10 smukke glasdildoer i forskellige farver

De største brands inden for glas dildoer

Okay, du er stadig tændt på idéen om en glas dildo? Du skal selvfølgelig også vide, hvilke mærker du skal gå efter. Vi har derfor udvalgt de to største, så du ved, hvor du skal kigge hen.

Icicles

Vil du have farver og forskellige, kreative udformninger, skal du søge efter produkter fra Icicles. Her finder du både de legesyge idéer og de pirrende oplevelser, da de ofte har fokus på riller, dupper eller kurver i deres design.

Sinful

Vil du have det simpelt og klassisk, skal du selvfølgelig kigge på Sinfuls eget brand. Vi har designet enkle, men gode produkter, som kan assistere dig i jagten på orgasme. Alle vores glasprodukter er håndlavet, hvilket betyder at du får det unikke og det luksuriøse med i købet.

Nu kender du top-mærkerne, og vi er kommet til de specifikke produkter. For hvilke skal du vælge?

De bedste glas dildoer

For at give dig de bedste betingelser for at finde den bedste glas dildo til dig, har vi udvalgt vores største favoritter.

Icicles No 5

Den er designet i mundblæst glas med et klart skaft og et blåt bånd snoet omkring. Båndet giver en rillet friktion, når du bevæger det frem og tilbage. Skaftet er desuden let bøjet, så det nemmere rammer G- eller P-punktet.

Glas dildoen Icicles No 5

Sinful Groove

En kurvet glas dildo med kugler i forskellige størrelser. De mærkbar markeringer stimulerer dig, når de føres ind og ud. Med kurven har du mulighed for at vippe den op og ned, når du er på jagt efter dit G-punkt.

Glas dildoen Sinful Groove

Icicles No 18

En særdeles udsmykket model - både af udseende, men også i forbindelse med stimulering. Du får både et skaft prydet med dupper, en ende med dobbelt kugle og den anden med en enkelt kugle og selvfølgelig er den krum, så dit P- eller G-punkt er nemt at finde.

Glas dildoen Icicles No 18

Sinful Curvy

En klassisk, enkel model med et helt glat skaft og et mærkbart hoved fremstillet til at massere G- eller P-punktet. Med en stopper på bunden, der både giver dig et godt greb og sikrer dig, at den bliver hvor den skal.

Glas dildoen Sinful Curvy

Glidecreme til glas dildo

Vi var inde på det tidligere, men vi nævner det igen: Du kan bruge alle typer af glidecreme sammen med din glas dildo. Hvilken du skal bruge afhænger af situationen.

Vil du have den med i badet, tager du din silikone glidecreme under armen og smører glas dildoen godt ind. Nyd den høje glideevne og udnyt at silikone glidecreme hverken tørrer ind eller bliver skyllet væk af vandet. Når du er klar til at blive tør igen, bruger du en smule sæbe til at fjerne glidecremen.

Til andre scenarier, som ikke involverer vand eller produkter af silikone er det oplagt at bruge vandbaseret glidecreme. Den er nem at fordele og den tørre ind af sig selv. Desuden kan du bruge den sammen med både kondomer og sexlegetøj af alle materialetyper.

Sidst men ikke mindst har du mulighed for at bruge olie. Det er oplagt at kombinere massage og en god olie til samme formål. På den måde kan massagen udvikle sig, hvis I får lyst til mere.

Ligesom med silikone glidecreme, skal du undgå at blande olien sammen med kondomer eller sexlegetøj fremstillet af andet end metaller og glas.

Glidecreme fra Sinful

FAQ

Vi slutter af med at besvare de mest almindelige spørgsmål omkring glas dildoer:

Hvilke typer glas dildoer findes der?

Der findes groft sagt to forskellige: De dekorerede og de simple. Dem med farver og mange detaljer, og de klare med få udformninger. Du finder begge typer i vores kategori med glas dildoer.

Hvordan finder jeg den bedste glas dildo til mig?

Det gør du bedst, hvis du kender dit behov. Vil du have mange detaljer og dermed forskellig stimulation, eller vil du have det enkelt?

Er de sikre at bruge?

Ja! Materialet er hærdet og går kun i stykker, hvis du taber den på hårde flader. Selv hvis den ikke går i stykker af faldet, bør du lade være med at bruge den, da der kan være indvendige revner.

Hvordan er prisen i forhold til en almindelig dildo?

Prisen ligger ca. på 199-399 kr. Eftersom en glas dildo ikke har nogen ekstra funktioner som eksempelvis vibrationer, er prisen lidt højt. Til gengæld er det et stykke sexlegetøj, som du har hele livet, hvis du passer godt på det.

Nu ved du i det store hele, hvad vi ved om glas dildoer, og der er kun tilbage at ønske rigtig god fornøjelse!

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS