Sommerudsalg: Spar op til 60% - Køb nu

Silikoneglidecreme

Silikone glidecreme er det blødeste, der findes. Glideevnen er virkelig høj, og så har det den egenskab, at det aldrig tørrer ud, hvilket ikke blot forlænger flaskens levetid men også gør fornemmelsen blød og behagelig for jer begge. Glidecreme kan bruges til både sex, krops- og intimmassage.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Astroglide (1)
Bodyfun (2)
Dr.Love (3)
Durex (2)
Eros (7)
Fifty Shades of Grey (1)
Getmaxx (1)
Gun Oil (2)
ID Lube (3)
Joan Ørting (1)
Joydivision (2)
Lelo (1)
Moreamore (1)
Pasante (1)
Pink (1)
Pjur (9)
Protex (1)
RFSU (2)
Sinful (1)
Sliquid (2)
Swede (2)
Swiss Navy (2)
System JO (2)
Waterglide (1)
Wicked (1)
Vis alle
Vis alle 57 produkter
Du har set 48 af 57 produkter
Hent flere

Silikone glidecreme giver den største nydelse

Brug en silikonebaseret glidecreme

I har sikkert fået det at vide før. Glidecreme kan være med til at gøre jeres sexliv bedre. Især hvis kvinden har lidt svært ved at producere naturligt sekret, der kan hjælpe jer på vej. Men er I nogensinde blevet vejledt i, hvilken type I skal vælge? Nej? Det tænkte vi nok.

Der findes flere forskellige typer at vælge mellem, og nogle gange kan det være rigtig svært at finde ud af, hvilken type, der er at foretrække fremfor den anden. Det første I skal vide er, at silikone glidecreme er den type, der er absolut bedst at bruge til helt almindeligt samleje. Det skyldes, at silikonebaseret glidecreme ikke tørrer ud på samme måde som nogle af de andre varianter, hvilket sikrer jer, at det glider let og elegant gennem hele samlejet.

Silikone glidecreme har en helt nærmest fløjlsagtig fornemmelse, når man rør ved det, hvilket mange par finder utroligt behageligt, hvorfor det også er denne type af glidecreme, mange har liggende i deres natbordsskuffer. Det kan kun anbefales at bruge en glidecreme med silikone!

… Men ikke sammen med alt sexlegetøj

Men som overskriften siger, så er det ikke altid den mest hensigtsmæssige variant at bruge, hvis man gerne vil bruge en form for glidecreme sammen med ens sexlegetøj. Det kan være fristende, da den silkebløde fornemmelse for mange kunne være rar at overføre til noget af ens favoritlegetøj.

Dermed ikke sagt, at man absolut ikke må bruge silikone glidecreme sammen med sexlegetøj. Det må man gerne. Man skal bare sikre sig, at ens sexlegetøj ikke er lavet af silikone, da den silikonebaseret glidecreme vil gå ind og nedbryde den silikone, som sexlegetøjet er lavet i.

Derfor bør I i stedet vælge en vandbaseret af slagsen, hvis det er det sexlegetøjet i silikone, der har brug for smørelse. Til gengæld virker silikone glidecreme rigtig godt sammen med sexlegetøj lavet i eksempelvis glas eller plastik.

 

Glidecreme med silikone føles rart

Som det allerede er blevet nævnt et par gange, så har silikone glidecreme bare en helt unik, blød og lækker fornemmelse, når man har det i hænderne. Derfor er den det oplagte valg at bruge, når man skal have samleje, og gerne vil have en så blød og lækker oplevelse som muligt.

Det er dog ikke kun samleje, silikone glidecreme er godt til. Det er også rigtig godt at massere med, da det netop glider let og ubesværet hen over huden. Derfor er det også oplagt at tage massagen til et lidt mere intimt niveau, eftersom den kan dublere som en skøn glidecreme, der gør jeres samleje endnu skønnere.

Skynd jer at finde jeres personlige favorit her på siden, så I kan komme i gang med en sanselig og skøn oplevelse, takket være jeres nye silikone glidecreme. Mangler I flere skønne produkter, der kan pifte jeres sexliv lidt ekstra op, kan I naturligvis finde det hos Sinful. Vi sælger udelukkende produkter i den højeste kvalitet, der kan være med til at inspirere jer til at have et mere sjovt, legende og fantasifuldt sexliv.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk