Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Womanizer og Satisfyer produkter på en sengWomanizer og Satisfyer produkter på en seng
Brands
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:09/07/2020

Womanizer vs Satisfyer - Den ultimative guide

Indholdsfortegnelse

Klitoris stimulator eller lufttryksvibrator? Kært barn har som bekendt mange navne og dette vidundermiddel er ingen undtagelse.

Det populære stykke sexlegetøj har taget kvinder verden over med storm og fået masser af (velfortjent) opmærksomhed på internettet, i pressen og i venindeflokke de seneste par år.

Selvom langt de fleste kvinder kan blive enige om, at denne type sexlegetøj er et absolut must-have til natskuffen, så er der alligevel én ting, der deler vandene: Womanizer eller Satisfyer?

Tre produkter fra Womanizer på en seng

Introduktion til Womanizer

Womanizeren blev opfundet af den tyske opfinder Michael Lenke og hans kone Brigitte. De vidste, at mange kvinder verden over havde svært ved at opnå eller aldrig oplevede orgasme, og det var parret fast besluttede på at gøre noget ved. De revolutionerede markedet for sexlegetøj med Womanizerens patenterede Pleasure Air Technology, som stimulerer klitoris uden direkte berøring.

I dag er brandet en del af Wowtech, som står bag nogle af de førende produkter indenfor sexlegetøj verden over. Med en vision om, at orgasmer er en menneskeret og at ethvert stigma omkring kvinders seksualitet bør nedbrydes, findes der nu Womanizers i mere end 30 lande.

Lad os kigge nærmere på de tre mest populære klitoris stimulatorer fra Womanizer.

Psst! Læs også vores ultimative guide til Womanizer og få et større indblik i de mange modeller.

Womanizer Premium 2

Womanizers absolutte Rolls Royce er Womanizer Premium 2. Den har et eksklusivt design, 14 intensiteter og to innovative egenskaber, som gør oplevelsen endnu mere lækker.

Den første er Smart Silence-funktionen, der sørger for, at stimulationen først begynder, når sugehovedet er i kontakt med huden. Det giver en ultra diskret og lydsvag oplevelse.

Den anden egenskab er Autopilot-funktionen, der kan tage over og selv sammensætte forskellige intensiteter til dig. Så skal du bare læne dig tilbage og nyde, mens din orgasme automatisk bygges op.

Premium 2 er dækket af en lag fløjlsblødt silikone og er desuden både vandtæt og genopladelig.

Womanizer Premium 2 og hvede på en bar mave

Womanizer Liberty

Liberty er en anden super populær klitoris stimulator, men i et mere rejsevenligt design og en, for de fleste, mere spiselig prisklasse. Womanizer Liberty er mindre end Premium-modellen og har en hårdere krop i plast i en variation af skønne, afdæmpede farver.

Det bløde sugehoved er i silikone og byder på 6 forskellige intensiteter. Den har desuden et praktisk, magnetisk låg, som gør den let og diskret at opbevare eller have med på farten. Også denne model er vandtæt og genopladelig.

Person der holder en Womanizer Liberty i hånden

Womanizer Duo

Womanizer har også lavet et ultra lækkert produkt til dig, der gerne vil stimuleres udvendigt og indvendigt på samme tid. Sig hej til Womanizer Duo. Den luksuriøse klitoris stimulator har samme egenskaber, som vi kender fra Premium-modellen, nemlig 12 intensiteter, Smart Silence-funktion og Autopilot.

Men derudover har den et kurvet skaft, som forkæler dit indre med 10 skønne vibrationer på samme tid. Det åbner op for en helt ny verden af dybe, blandede orgasmer. Duo er, ligesom de to andre nævnte modeller, både vandtæt og genopladelig.

Person der holder en Womanizer Duo i hænderne

Fordele ved at vælge Womanizer

Lad os kigge nærmere på nogle af de mange fordele, som du får, hvis du vælger en klitoris stimulator fra Womanizer.

Det lækre design Måske oplever du at blive draget af Womanizers smukke designs samtidig med, at du bliver en smule skræmt af prisen? For rigtig mange af os er det rigtig mange penge at skyde omkring 1000 DKK af på et stykke sexlegetøj. Men hvorfor er det så, at vi glædeligt bruger det dobbelte på moderne solbriller og designertasker? Det gør vi, fordi det er en slags investering. En klassiker. Noget vi kan bruge i mange år. Og det er en klitoris stimulator fra Womanizer altså også.

Kvalitet og holdbarhed Womanizer er kendt og elsket for deres eksklusive designs og nærmest upåklagelige kvalitet. En klitoris stimulator fra Womanizer holder simpelthen i længere tid end meget andet sexlegetøj, og du har endda mulighed for udskifte sugehovedet til et nyt, hvis du vil være sikker på en ekstra høj hygiejne i årenes løb. Samtidig kan du intensivere eller neddæmpe stimulationen ved at vælge et mindre eller større sugehoved.

Særlige egenskaber Hos Womanizer ved de, hvad der får kvinder til at opnå orgasme, og de bliver ved med at udvikle nye tiltag, der gør vejen til klimaks både luksuriøs og ekstra nydelsesfuld. Med features som Smart Silence og Autopilot-funktionen samt at produkterne er både vandtætte og genopladelige, giver de dig mulighed for at nyde dig selv på en diskret måde i flere forskellige omgivelser. At der også er tænkt på praktisk og diskret opbevaring samt smuk emballage er bare kirsebæret på lagkagen.

Person der holder tre forskellige produkter fra Satisfyer foran deres bryst

Introduktion til Satisfyer

Safisfyer er ligeledes en tysk opfindelse (vi har meget at takke vores naboer mod syd for i den forbindelse). Satisfyer stimulerer klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, som sørger for at alle nervespidser og lystpunkter får opmærksomhed på én gang. Opfindelsen tog hurtigt fart og glæder i skrivende stund over 25 millioner mennesker i over 100 lande verden over.

Vi starter med at kigge nærmere på de tre mest populære klitoris stimulatorer fra Satisfyer.

Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 Next Generation fra Satisfyer har været vildt populær siden den i 2016 var et af de mest omtalte stykker sexlegetøj verden over. Og med god grund. Den lille fikse sag kan tage æren for millioner af orgasmer, og den bliver ved med at være et hit.

Kombinationen af den store effekt samt den særdeles overkommelige pris er noget, kvinder kan lide. Dens gyldne krop i hård plast ligger godt i hånden og det bløde sugehoved i silikone leverer de 11 forskellige intensiteter. Satisfyer Pro 2 udgaven er desuden genopladelig og giver dig 30 minutters fri leg på en enkelt opladning.

Satisfyer pro 2 og hvede på en bar mave og undertøj

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Med Satisfyer Rabbit kan du nyde den pirrende stimulation udvendigt, mens du forkæles af skønne vibrationer vaginalt. Det kurvede skaft rammer plet i dit indre med 10 vibrations indstillinger, mens du kan vælge 11 intensiteter til at pirre klitoris.

Designet er elegant, vandtæt og genopladeligt. Hele vibratoren er beklædt med blød silikone, som føles skønt mod din hud – både indvendigt og udvendigt.

Person der holder en Satisfyer Pro G-punkt rabbit vibrator foran deres bryst

Satisfyer Pro Penguin

Foretrækker du sexlegetøj i et mere uhøjtideligt og legesygt design, så skal du helt sikkert stifte bekendtskab med Satisfyer Penguin. Her forkæles din sensitive klitoris med samme vanedannende teknologi, men af et sugehoved i allerbedste Pingo-stil.

Stimulatoren her byder også på 11 intensiteter, og så gør størrelsen og designet den ideel at have med i håndtasken til en fræk aften eller tur. Den kan desuden nydes i våde omgivelser og er ligeledes genopladelig.

Person der holder en Satisfyer Penguin foran deres bryst

Fordele ved at vælge Satisfyer

Lad os tage et kig på, hvilke fordele, der er ved at vælge en klitoris stimulator fra Satisfyer.

Pris Det er ingen hemmelighed, at priserne på Satisfyers produkter er i et niveau, hvor de fleste af os kan være med. Det giver mulighed for at stifte bekendtskab med den underskønne stimulation uden, at man risikerer et helt månedsbudget ad gangen.

Stort udvalg Satisfyer producerer sexlegetøj med samme hastighed, som vi andre skifter underbukser. Og selvom det er skønt at smutte i et rent par underklæder, så er det endnu bedre, når der kommer nye og lækre varer på banen. I Satisfyer-kollektionen finder du både klitoris stimulatorer, vibratorer og kombinationer heraf, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Hvis du har en klitoris, så er der helt sikkert en Satisfyer til dig.

Fire forskellige produkter fra Satisfyer og Womanizer på en seng

Skal jeg vælge Womanizer eller Satisfyer?

Det er et rigtigt godt spørgsmål! Og der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på det – i stedet vil vi anbefale at overveje, hvad der betyder noget for dig, når du skal vælge din klitoris stimulator. Som eksempel:

Kvalitet

Womanizer > Satisfyer Hvis du undrer sig over den store prisforskel på de to mærker, når de nu producerer sexlegetøj, som gør det samme, så er en af grundene kvaliteten. Hos Womanizer er der virkelig kælet for materialerne, og det endelige resultat emmer langt væk af gennemførthed. Levetiden på produkterne er høj, og man får generelt rigtig meget produkt for pengene, når man shopper Womanizer.

Hos Satisfyer virker det som om, at man her prioriterer funktion frem for helhedsoplevelse. Levetiden på produkterne er lavere, og de går oftere i stykker. Til gengæld er det ikke en stor omkostning at skifte ud eller afprøve andre modeller.

Design

Womanizer > Satisfyer Selvom man kan argumentere for, at skønhed afhænger af øjnene, der ser, så løber Womanizer alligevel afsted med sejren, når vi taler om design. Deres produkter er ikke bare smukke og nærmest sensuelle, men deres funktioner er også designet med både kroppens anatomi og æstetik for øje. Knapperne er eksempelvis smart placeret og selve brugen er mere intuitiv.

Hos Satisfyer mærkes det igen, at funktionen er i højsædet selvom deres udtryk er blevet mere legesygt og moderne med tiden. Satisfyer leverer bestemt ikke dårlige designs eller uattraktive produkter, men man får ikke samme oplevelse af gennemtænkthed, som man får med et Womanizer-produkt i hånden.

Pris

Womanizer < Satisfyer Grundet sit prisniveau henvender Satisfyer sig til langt flere kvinder end Womanizer gør. Er du på udkig efter dit første stykke sexlegetøj eller bare din første klitoris stimulator, så det sjældent med lysten til at spendere mere end nødvendigt – for hvad, hvis det ikke er rette match? Det kan være en fordel at prøve lidt forskelligt for at finde ud af, hvad der slår gnister hos dig, og til det er Satisfyer absolut favorit. Womanizer egner sig her bedre til dig, der allerede ved, hvad du vil ha’ og gerne vil betale for det.

Ekstras

Womanizer > Satisfyer Både hos Womanizer og hos Satisfyer kan du finde genopladelige og vandtætte produkter, som bidrager til en ekstra god oplevelse. Det er lækkert at kunne tage sin stimulator med under bruseren eller i badekarret, og det er lækkert ikke at skulle bekymre sig om pjask og stænk, når den skal gøres ren. Alligevel sniger Womanizer lige ind foran Satisfyer i denne omgang, fordi der er tænkt over detaljer som minimal støj i form af Smart Silence-funktionen og ekstra features som Autopiloten.

Person med en Womanizer i den ene hånd og en Satisfyer i den anden

Og vinderen er… DIG!

Ja, du læste rigtigt. I bund og grund er det nemlig dig, der løber med sejren uanset, om du vælger sexlegetøj fra Womanizer eller Satisfyer. Hvis vi samler op på ovenstående kriterier, så indtager Womanizer en klar førsteplads. Men du kan lige så godt stille dig op på vinderpodiet også, for uanset hvad du vælger, er du (næsten) garanteret en anderledes, fræk og ultra stimulerende oplevelse, som vil ende ud i hurtige, dybe, multi -og/eller sprøjteorgasmer.

Så gør dig klar til at poppe champagnen og forbered dig på at tage en ekstra feriedag, når du skal fejre sejren under dynen med din nye bedste ven.

Rigtig god fornøjelse!

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS