Guides

Womanizer – Den ultimative guide

Har du hørt hvisken i krogene på kontoret eller farverige historier i venindeflokken om et vidundermiddel, der giver orgasmer på stribe? Så har du hørt om Womanizeren! Woma-hva-for-noget? Her taler vi ikke om et 00’er hit fra Britney Spears, men et hit til natskuffen.

En Womanizer er nemlig en klitorisstimulator i et eksklusivt design og med den patenterede form for stimulation – Pleasure Air Technology, som har taget tusinder af kvinder verden over med storm.

Hvad kan en Womanizer?

Womanizeren stimulerer klitoris med pirrende og pulserende trykbølger helt uden at komme i direkte kontakt med huden. Det bløde sugehoved omslutter din klitoris og pulserer omkring den i stedet for direkte på den.

Illustration af hvordan en klitorisstimulator fungerer

De fleste klassiske vibratorer stimulerer klitoris på en mere overfladisk måde, der helt sikkert kan føles fuldstændig fantastisk, og som også kan være kilde til masser af skønne orgasmeoplevelser. Men en klitorisstimulator tilbyder en mere dybdegående stimulation af hele din klitoris, så alle nervespidser og lystpunkter får opmærksomhed.

Forestil dig, hvordan det ser ud, når en dråbe rammer vandoverfladen. Det skaber ringe i vandet, som spreder sig, og det er et godt billede på, hvordan de pulserende trykbølger forplanter sig til hele klitoris.

Udover den mere intense og dybdegående stimulation, så er der flere fordele ved at bruge en stimulator. Fordi stimulatoren ikke er i direkte berøring, så undgår du at påvirke følsomheden. Måske kender du til, at der efterhånden skal mere intense tryk fra fingrene eller mere kraftige vibrationer til at opnå klimaks. Det vil du ikke opleve med en Womanizer – du kan bruge den igen og igen og bevare din sensitivitet overfor den pirrende stimulation.

Kvinde ligger på siden og holder en lilla Womanizer Classic i hånden

Nogle kvinder oplever denne nye fornemmelse som meget lig oralsex. Har du mon oplevet, at din partner suger blidt om din klitoris imellem de blide slik? Det er ikke ulig den følelse en Womanizer giver og det er endnu en grund til, at den er så populær.

Har du svært ved at få orgasmer eller døjer du med nedsat følsomhed i klitoris, så kan det vel være, at en klitorisstimulator som disse er svaret på dine bønner.

Hos Sinful får vi nemlig utallige tilbagemeldinger fra kvinder, der har fået deres første orgasme, deres første sprøjteorgasme og endda også oplever flere orgasmer i træk. Alt sammen takket være den anderledes form for stimulation. Du må altså ikke give op i jagten efter en god orgasme og slet ikke, hvis du endnu ikke har afprøvet, om en klitorisstimulator kan hjælpe dig på vej.

Mød din Womanizer

Der findes flere forskellige modeller, og det kan være svært at finde forskellene. Især når de nu alle har samme funktion og formål – nemlig at servicere dig. Herunder får du et kort overblik over modellerne, så du kan finde den, der matcher dig allerbedst.


Womanizer Premium

Produktbillede af Womanizer Premium i rød

Premium-modellen er noget nær det ultimative luksus produkt til kvinder. Den har en silkeblød overflade i det lækreste silikone, og så er den det sikre valg til dig, der kun vil have det bedste af det bedste! Med Womanizer Premium får du to ekstra funktioner: Smart Silence, som betyder, at stimulationen først begynder, når sugehovedet er i kontakt med huden samt Autopilot funktionen, der selv skifter mellem de forskellige intensiteter, så du bare kan læne dig tilbage og give dig hen til nydelsen.

 • Intensiteter: 12
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Opladelig: Ja (Opladetid: 120 minutter. Brugstid: 240 minutter)
 • Lydniveau: <40 dB

Womanizer Liberty

Produktbillede af Womanizer Liberty

Liberty er den perfekte model at tage med på farten. Den er mindre end mange af de andre varianter, men absolut lige så eksklusiv, og så har den et praktisk, magnetisk låg, der gør opbevaringen både let og diskret. Tag Womanizer Liberty med i håndtasken, når du skal på fræk weekend og nyd det skønne, feminine design.

 • Intensiteter: 6
 • Smart Silence: Nej
 • Autopilot: Nej
 • Vandtæt: Ja
 • Opladelig: Ja (Opladetid: 60 minutter. Brugstid: 120 minutter)
 • Lydniveau: <40 dB

Womanizer Classic

Produktbillede af Womanizer Classic

Classic har stort set samme form som Premium-modellen. Den har samme overflade i silkeblød silikone, men er uden de ekstra funktioner. Womanizer Classic er altså perfekt til dig, der vil have masser af variation i intensiteterne samt et eksklusivt design uden for mange ekstra dikkedarer.

 • Intensiteter: 8
 • Smart Silence: Nej
 • Autopilot: Nej
 • Vandtæt: Ja
 • Opladelig: Ja (Opladetid: 120 minutter. Brugstid: 240 minutter)
 • Lydniveau: <42 dB


Womanizer Duo

Produktbillede af Womanizer Duo

Her får du en model, der tager stimulationen til næste niveau, for med Womanizer Duo kan du blive stimuleret både indvendigt og udvendigt. Den øverste del er en klitorisstimulator med samme funktioner, som vi kender (og elsker) fra Premium-modellen. Nedenunder finder du en kurvet dildovibrator, som rammer plet mod dit G-punkt. Du bliver altså stimuleret på to erogene zoner på samme tid, så der er rig mulighed for at opleve skønne, blandede orgasmer og masser af dem.

 • Intensiteter: 12
 • Vibrationer: 12 niveauer og 10 mønstre
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Nej
 • Vandtæt: Ja
 • Opladelig: Ja (Opladetid: 120 minutter. Brugstid: 120 minutter)
 • Lydniveau: Ikke oplyst

Womanizer Starlet 2

Produktbillede af Womanizer Starlet 2

Denne model er til dig, der er nysgerrig på, om de her trykbølger nu også er noget, der virker på din krop. Womanizer Starlet 2 er nemlig perfekt til begyndere og nysgerrige, der vil eksperimentere med den nye fornemmelse. Derudover gør det kompakte design den både diskret og rejsevenlig.

 • Intensiteter: 4
 • Smart Silence: Nej
 • Autopilot: Nej
 • Vandtæt: Ja
 • Opladelig: Ja (Opladetid: 30 minutter. Brugstid: 30 minutter)
 • Lydniveau: Ikke oplyst

Guide: Sådan får du orgasme med din Womanizer

En Womanizer stimulerer dig på helt nye måder, og det kan tage lidt tid at få den første orgasme med den. Mange kvinder oplever at få skønne og kraftfulde orgasmer i løbet af ekstrem kort tid, mens andre har brug for lidt mere øvelse, men bare rolig – begge dele er helt normale.

Kend din klitoris

Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme der bliver presset ud i en hånd

Kender du din klitoris godt? Ved du, om den er stor eller lille? Meget sensitiv eller knap så følsom? Gemmer den sig bag lidt forhud eller kigger den frem?

Det er en rigtig god idé at varme op med fingrene og bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med din Womanizer.

Det kunne for eksempel være en økologisk glidecreme fra Kaerlig. Vær nysgerrig med fingrene og brug dem til at lokalisere og forkæle din klitoris.

 

Når du er bekendt med din klitoris er det meget lettere at placere din Womanizer rigtigt og få det meste ud af stimulationen.

Psst! Vidste du, at klitoris består af hele 8000 følsomme nerveender?
Den svulmer op, når du bliver seksuelt opstemt – præcis på samme måde som mandens penis.

Når du er klar til at bruge din Womanizer, kan du have den i den ene hånd og lade fingrene på den anden hånd sprede dine kønslæber, så klitoris står frit for. Placér herefter sugehovedet ovenpå og tænd for stimulationen.

Det er en god idé at starte ud på det allerlaveste niveau, så du kan vænne dig til stimulationen. Du bestemmer helt selv, om sugehovedet skal omslutte klitoris helt eller om der skal presses lidt – det kommer helt an på, hvor følsom du er, og hvor intens stimulationen skal være. Prøv dig frem og eksperimentér med de forskellige intensiteter, mens du bygger orgasmen op.

The power of glidecreme

Har du svært ved at placere sugehovedet helt perfekt, så er glidecreme din ven i nøden. Når du bruger glidecreme er det meget lettere at føre sugehovedet rundt over din sensitive hud, til du rammer plet. Husk at bruge en vandbaseret en af slagsen, som kan bruges med sexlegetøj.

Suck it to me!

På de fleste Womanizer stimulatorer har du mulighed for at skifte sugehovedet. Et nyt sugehoved giver din stimulator et nyt liv rent hygiejnisk, men det har også noget at sige i forhold til den egentlige stimulation. Prøv en Small, hvis du vil have det ekstra intenst eller en Medium, hvis du synes, at de lave niveauer er stimulerende nok.

Gå glad i bad

Kvinde ligger i badekar med en rød Womanizer Duo

Mange kvinder har lettere ved at få orgasme, når de er helt afslappede, og derfor er badetid en oplagt mulighed for at snige sig til lidt ekstra selvforkælelse.

Heldigvis er de fleste Womanizere vandtætte, så der er ingen undskyldning for ikke at give den et forsøg eller to under bruseren eller i badekarret.

Du kan eventuelt sætte noget god musik på, tænde et duftlys og forkæle dig selv med en lækker bodyscrub, inden du tænder for din klitorisstimulator. Prøv at give dig hen til alle de sanselige indtryk, som oplevelsen kan give og glem alt om nysgerrige naboer eller vandregningen imens.

Patience, my dear

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor lang tid det tager at blive fuldt ud ophidset og opnå orgasme. Samtidig kan det kræve tilvænning og træning at bruge et nyt stykke sexlegetøj. Heldigvis er det den slags træning, der giver sved på panden på den helt rigtige måde.

Orgasmer på tube

Mangler du lige det sidste for at komme helt i mål, så er det måske en orgasmecreme, der skal til. Her kan vi blandt andet anbefale Kaerlig Økologisk Orgasmegel. En sådan gel øger blodtilførslen i klitoris, så du bliver ekstra følsom og sensitiv for berøring. Det kan gøre det lettere at opnå orgasme og endda føles ekstra intenst – især sammen med en klitorisstimulator.

Guide: Sådan bruger du din Womanizer sammen med din partner

Selvom der (endnu) ikke findes en decideret Womanizer til par (eller mænd, for den sags skyld – navnet Manizer er nok stadig under udvikling), så kan du sagtens introducere din partner for din nye bedste ven. Han eller hun vil med sikkerhed blive begejstret for at se dig nyde igen og igen. Og hvorfor ikke tage al den nydelse med videre ind i jeres parleg?

Oral Himmelen!

Kvinde i bh holder en rød Womanizer Premium i håndenHvis I vil prøve en helt igennem himmelsk kombination, så brug en klitorisstimulator under oralsex, og her er Womanizer Premium især et godt valg! Den har nemlig Smart Silence, så I ikke behøver at tænde og slukke undervejs eller blive forstyrret af lyden, når den ikke er i brug.

Lad din partner forkæle dig med skiftevis tunge og Womanizeren, så du både kan nyde blide slik og intens, direkte stimulation. Det er en aldeles effektiv og skøn måde at bygge orgasmen op på og er perfekt til forspil.

 

I kan også eksperimentere med at bruge en Womanizer under samleje. Når klitoris også stimuleres, er der langt større chance for at opnå orgasme under penetration, så der er ingen undskyldninger for ikke at give det et skud. I kan selv kaste jer ud i forskellige stillinger og se, hvad der fungerer bedst for jer – eller I kan lade jer inspirere af nedenstående.

Skeen

Stillingen kaldet ske er et rigtig godt sted at starte. Hvis du ligger på siden med bøjede og samlede ben, så hjælper benene dig faktisk med at holde klitorisstimulatoren på plads. Samtidig kan din partner uforstyrret trænge ind i dig bagfra og endda også holde stimulatoren for dig, hvis du vil have hænderne fri til noget andet.

Doggystyle

En anden god stilling er klassikeren doggystyle. Her trænger din partner også ind i dig bagfra, så du har frit lejde fortil til at placere Womanizeren helt rigtigt.

På maven

Når du ligger på maven, så hjælper din tyngde med at holde Womanizeren på plads. Med lidt øvelse kan den måske endda ligge af sig selv, så du kan bruge hænderne på andre lækre ting. I denne stilling har din partner fri adgang til din bagdel og lægger formentlig ikke mærke til Womanizeren udover, når du begynder at stønne ekstra højlydt.

Få inspiration til endnu flere gode stillinger i vores ultimative guide til sexstillinger.

Rigtig god legelyst!