Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop 1
 • Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop 2
 • Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop 3

Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

349,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Fun Factory Magnum er for dig, der ønsker stimulation fra en fyldig og helt glat dildo.

  Den har en praktisk sugekop fod, så du kan sætte den fast på alle glatte overflader og bruge den håndfrit.

  Foden gør den også velegnet til harness.

  Magnum er fremstillet i blød silikone og er derfor både fleksibel og blød at bruge. Den har dog stadig den passende stabilitet til at stimulere dig optimalt.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  At en dildo kan være stilren og simpel og på samme tid meget effektiv og stimulerende, det er Fun Factory Magnum dildoen et godt bevis på.

  Magnum er med sine 18,4 centimeter en forholdsvis stor dildo, som giver dig en fyldig og tilfredsstillende stimulation. Den har hverken riller eller andre mønstre på sig, men er bare helt ren og glat i designet. Den er en smule bredere foroven, hvor den nærmer sig formen på et penishoved.

  Dildoen har den egenskab, at den kan sidde fast på alle glatte overfalder. Sæt blot dildoens fod fast, og du kan så blive stimuleret uden at skulle bruge dine hænder.

  Magnums fod gør den også velegnet til harness. Og har du erfaring med anal stimulation, kan dildoen også bruges til det. Husk dog, at Magnum er en stor dildo og vil fylde godt bagtil.

  Magnum er lavet af medicinsk silikone og er derfor meget fleksibel og desuden meget blød at bruge. Selvom den er blød, har den dog den nødvendige stabilitet, der skal til for at stimulere dig optimalt.

  Du får den klart bedste oplevelse med Magnum, hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler  Fun Factorys egen vandbaserede glidecreme.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk godkendt silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 18,4 cm x 3,8 cm.
  HARNESSVENLIG: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Når alt bare spiller! Fun Factory har endnu engang formået, at sætte standarden for sexlegetøj meget højt. Det er blevet gjort med denne fantastiske dildo, Fun Factory Magnum.

  Dildoen er lavet i et meget lækkert materiale, der følelse godt at røre ved, nemt at gøre rent og glider perfekt med lidt vandbaseret glidecreme. Dildoen er er tilpas hård og bøjelig. Designet er også lige i skabet. Det er meget stilrent; buer en anelse fra bunden mod spidsen, og med et antydet penishoved i enden til stimulation af hhv. g-punktet eller prostata.

  Dildoen kan, som antydet ovenfor, bruges både vaginalt og analt. Vær dog opmærksom på, at dildoen er lidt stor i sin form, så hvis du er ny til analsex skal du måske se efter Fun Factory Amor (sælges også her på sinful.dk). Udover det, vil jeg mene at den har en perfekt størrelse; ikke for lille eller for stor. Sugekoppen i bunden har nogle små problemer med at sidde fast, men det er nok også dildoens eneste minus. Så hvis du har i hensigt at sætte den fast under brug, skal du måske søge efter noget andet.

  Som et sidste notat vil jeg påpege, at denne dildo er helt ideel for strap-on leg. Den har lige længden til at nå diverse stillinger. Dildoens hårdhed og kvaliteten af foden gør også, at den ikke blot falder ned, men står oprejst. Personligt har jeg prøvet den med SpareParts HardWear Tomboi (sælges også her på sinful.dk og er min absolut min favorit!) hvortil dildoen passer perfekt.

  Som en helhed er denne dildo er klart anbefalelsesværdig og et must have! Vær som sagt opmærksom på størrelsen, hvis du vil bruge den til analsex -- samt små problemerne med sugekoppen.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Virkelig god! Den er perfekt i alle henseender, super nem at håndtere, den har en dejlig størrelse, hårdhed/blødhed er perfekt matchet! Dejlig nem at rengøre, hvilket gør den til det helt rigtige legetøj! ;-)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Hun blev blød. Hun blev blød som smør da hun fik den i hånden. Den glider ind uden problemer og føles både hård og blød på en gang. Den har den helt rigtige facon og størrelse.

  Materialet er lækkert at røre ved og den er nem at gøre ren.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop

  Hvordan vurderer du produktet? *


  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.