Joydivision Aquaglide Glidecreme 1000 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Joydivision Aquaglide Glidecreme 1000 ml - PRISVINDER 1

Joydivision Aquaglide Glidecreme 1000 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Aquaglide 1000 ml. sikre gnidningsløs penetration både til dig og din partner, men også til dine solo-stunder. 

  Giver de bedste betingelser med alle slags kondomer. 

  Dermatologisk testet og godkendt til medicinal brug.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Brug den prisvindende Aquaglide for at tilføre et sensuelt glid til dine solo-stunder eller til samleje. Den kan bruges med alle slags kondomer og er enormt hud-venlig, højst effektiv og drøj i brug. Selv en enkelt dråbe rækker langt.

  Denne universelle glidecreme har det perfekte glid for en gnidningsløs penetration, og den er vandopløselig, så den er nem at fjerne. Aquaglide er fremstillet i Tyskland og er dermatologisk testet, pH-optimeret for intim balancen og godkendt til medicinsk brug.

  Tip! Varm en passende mængde op i hænderne og påfør efter behov - for meget er bedre end for lidt, bare tør overskydende glidecreme af med en serviet.

  Joydivision Aquaglide modtog en Erotixxx Award for Bedste Glidecreme i 2010, 2014, 2016 og 2018.

  Detaljer

  TYPE: Vandbaseret glidecreme.
  INGREDIENSER: Aqua, Vegetable Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Benzoate, Lactic Acid.
  ALLERGENER: Fri for alkohol og parfume.
  VEGANSK: Ja.
  KONDOM-SIKKER: Ja.
  DUFT OG SMAG: Neutral.
  INDHOLD: 1000 ml.
  SEXLEGETØJ: Kompatibel med enhver form for sexlegetøj.
  SPROG: Engelsk, Tysk, Spansk, Italiensk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Glideevne
  det glider bare der ind af alletiders glidecrem
  en god pris
  der er rigeligt af det
  kan kun anbefales herfra
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Fantastisk glidecreme Her får du en helt fantastisk glidecreme. Jeg synes man får rigtig meget for pengene. Det fungerer godt med pumpen og den er drøj i brug. Den er lugtfri, men har en lille smag af noget sødt. En dejlig ting at pifte se livet op med.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Fantastisk Har efterhånden prøvet mange diverse glidecremer med min partner, og den her har fandeme været den bedste! Vi bruger meget så 1000 ml for 300 kr er kæmpe nice. Den har en dejlig ikke klistret konsistens og er ikke for tyk. Og så holder den hele vejen igennem ved penetrativ sex! Pogchamp. Den er super nem med pumpen og den smager ok dog lidt sødt/kunstigt men det kan klares. Anbefaler til alle der nyder en smooth omgang uden at skulle påføre konstant!!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Præcise forventning til vandbaseret glidecreme Vil starte med og sige at jeg er en 24 årig, biseksuel mand, som har eksperimenteret med sexlegetøj siden han var 16, og derved har jeg også fået afprøvet et hav af glidecremer.

  Har brugt de mindre versioner af den her i flere år nu og den er præcist hvad man skal forvente af en vandbaseret glidecreme. Den er nem at vaske af, holder længe nok til at den er praktisk (selvfølgelig ikke til anal, der skal du fylde på engang i mellem), føles formidabel og er god mod min kone, som ikke kan tåle super mange glidecremer.

  Da flasken er så stor er det enormt praktisk at den har en dispenser på og dette gør den også nem og bruge, især til anal hvor man skal have nyt på engang i mellem.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Virker ubeklageligt som det skal :) sidder lig og bestiller denne endnu en gang.
  kan varmt anbefales, virker fin, ikke for tynd eller tykt, det glider der ud af. :)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Min favorit glidecreme Denne glidecreme er tilpas på alle fronter - glideevne, tykkelsen, holdbarhed, lugtfri, let at dossere, osv. - og vigtigst for mig: Der er ikke tilsat noget, der bedøver eller varmer. Jeg tog chancen og bestilte denne, selvom jeg ikke vidste præcis, hvad der var i, og jeg var glad for at finde ud af, at selvom den indeholder Parabener, så er det ikke nogen af de farlige Parabener. Jeg bestiller lige en flaske til...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Perfekt Super glidecreme, virker rigtig godt med Fleshlight og Pipedream's produkter. Og så den mængde til den pris? Jo tak.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Storkøb Kan bruges til det hele og så er der NOK. Den lille fingerpumpe som man kender fra håndsæbe er nemmere at dosere end tuber. Og kan den stå i et lille skab ved siden af sengen. Lige til at række ud efter når det sjove begynder.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Anmeldelse Jeg synes at den er fantastisk
  Den kan holde rigtig længe og dens glideevne er rigtig god
  Jeg vil i hvert fald anbefale den
  Sååå alt i alt vil jeg give den 4 ud af 5 da jeg synes at 5 er perfekt og at jeg mener der ik er noget der er perfekt så en stort stort 4 fra mig
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Det glider bare Den gør det den skal, der er ikke så meget mere at sige... Pumpehovedet skal dog renses en gang imellem, da der kan sætte sig indtørret lube der.

  Beholderen kan i øvrigt vendes om, og bruges som en større buttplug, hvis det vil udforskes.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Rigtig god. Fantastisk god glidecreme,god stor størelse til rimelige penge.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  ØV ØV ØV! Ville ønske at der var oplyst at produktet indeholder Parabener, for så havde jeg aldrig købt det, da jeg er allergisk overfor parabener. :,(

  Udover det, er det sikkert et ganske godt produkt, men kan bare ikke give den mere.
  5 1 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Farlig fin Det er ikke en tynd glidecreme, den er mere fylding og nem at arbejde med.
  Jeg bruger den personlig både til sex, og med lejetøj, og der har ikke været nogle problemer.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Ikke dårlig :-) Denne glidecreme er en skøn sag at have stående. Man skal ikke ligge og rode rundt i sengen for at finde den. Et tryk på pumpen og du er godt kørende igen. Ikke så meget der. Glidecremen er af lækker kvalitet. Den er ikke den drøjeste, men du får godt nok noget for pengene. Kan klart anbefales.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  glid dig glad Man er jo en mand, og hvilken mand kan ikke lide ting der er store? Her snakker vi en liter glidekram, det er klart en af de gode slags glidekrem, selvfølgelig er den lidt uhandi når den er så stor, men til gengæld er den jo så stor, så den bare er god at have. Man løber ikke sådan lige tør når man har tænkt sig at lege.
  5 5 1

  Du anmelder: Joydivision Aquaglide Glidecreme 1000 ml

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.