Psst... Har du husket årets frække Sinful Julekalender? >
Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Glidecremer til Kvinder

Hvis du ønsker de mest nydelsesfulde, mest levende og mest glidende oplevelser, bør du prøve glidecreme. Hvad enten der er tale om solo sex, partner sex eller leg med sexlegetøj kan det være en fordel af bruge glidecreme.

Her i Sinful.dk shoppen finder du nogle af de mest populære glidecremer i verden, bl.a. de kvindevenlige vandbaserede glidecremer, der er ideelle at bruge sammen med dit sexlegetøj, og økologisk glidecreme, der giver den bedst mulige pleje til dit underliv. Læs vores blogindlæg om glidecreme hvis du vil læse mere om fordelene ved at bruge glidecreme.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Bedst anmeldte produkter
Alle Produkter
Side 1 ud af 3

1 til 48 ud af 114

Side 1 ud af 3

1 til 48 ud af 114

Få et bedre sexliv med glidecreme.

Et problem som nogle kvinder oplever er tørhed i skeden under sex.

Andelen af kvinder som har dette problem stiger med alderen, men er heldigvis nemt at afhjælpe.

En helt normal glidecreme kan igen gøre sex til en rigtigt dejlig oplevelse. Selv hvis du ikke har problemer med tørhed, kan glidecreme til kvinder give en bedre og anderledes oplevelse.

Der findes glidecreme med smag, som er rigtigt god til oralsex, eller andre med afslappende virkning til analsex.

Glidecremer med varmende eller kølende effekt kan give en anderledes følelse under sex eller ved brug af sexlegetøj, hvilket kan give stor nydelse.

Om du vil afhjælpe tørhed, eller bare pifte legen alene eller med partneren lidt op, er glidecreme et rigtigt godt supplement.