TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Onani Glidecreme Til Mænd

Onani glidecreme gør din onanioplevelse endnu mere realistisk og pirrende. Glidecreme er også perfekt at bruge, hvis din partner vil give dig et handjob. Uanset om du bruger den med eller uden en partner, får du en mere glidende og nydelsesfuld stimulation. Vi har mange forskellige glidecremer på lager. Find din favorit her.

Onani glidecreme til mænd for en bedre oplevelse

Hvordan du spiller den af betyder noget

Er du godt klar over, at det faktisk er muligt at onanere forkert? Eller forkert er nok så meget sagt, men det er faktisk muligt at onanere på uhensigtsmæssige måder. Måske du har hørt om begrebet “Death Grip”. Death Grip betyder kort og godt, at man simpelthen holder for hårdt omkring penis, når man onanerer, hvilket kan resultere i, at man er nødt til at holde alt for stramt omkring penis for overhovedet at kunne komme.

I værste fald kan det for nogle mænd betyde, at de kan have rigtig, rigtig svært ved at komme, når først de så er sammen med en partner. Fordi selvom en kvindes underliv kan være nok så stramt, så er det ikke sikkert, at den stramhed, man føler ved et samleje er nok i forhold til den måde man vil føle det, når man selv klarer det ved hjælp af klør fem.

For at undgå dette problem kan man med fordel “træne” sig selv til at kunne komme på andre måder og ved at blive stimuleret på en anden måde. Her kan en rigtig god onani glidecreme til mænd være med til at gøre en kæmpe stor forskel.

Undgå monoton onani med onani glidecreme til mænd

Mange mener, at Death Grip er en helt forkert betegnelse for det problem, der kan opstå, hvis man onanerer på den måde, fordi det ikke kun er det at onanere med et hårdt greb om penis, der kan være problematisk. Faktisk er det nærmere monoton onani, der kan være “farligt”. Når man onanerer på den samme måde hver eneste gang, kan man opleve, at man kun kan opnå orgasme ved at onanere på denne specifikke måde. Derfor kan man have rigtig svært ved at være intim med en partner eller overhovedet opnå orgasme, når man er sammen med sin partner.

Onani glidecreme til mænd kan være med til at afhjælpe monoton onani, selvom det lyder lidt skørt. Ved at tilføje en klat glidecreme, når man tager sig en spiller er det muligt at undgå friktionen, der kan ske mellem hånd og penis, når man onanerer, men uden at den dejlige følelse af at blive stimuleret forsvinder.

Hvis du oplever problemer med at komme, når du eksempelvis er sammen med din partner, kan du med fordel prøve at variere den måde, du onanerer på. Prøv at tilføre en onani glidecreme til mænd, måske have et andet greb om din penis eller noget helt tredje og se, hvordan det føles for dig. Selvom det måske kan være frustrerende at opleve, at det tager længere tid at komme frem til klimaks, er det bestemt noget, der vil betale sig i det lange løb.

En variant der passer til dig

Hos Sinful har vi naturligvis et stort udvalg af forskellige varianter af glidecreme. Nogle af dem er særligt gode til onani, hvor det ikke er nødvendigt for dig at skulle bruge et kondom. Disse typer af onani glidecreme til mænd er typisk oliebaserede. Fordi den er oliebaseret er det meget vigtigt, at den ikke bruges sammen med kondomer, fordi olien går ind og nedbryder kondomet.

Ved at bruge en oliebaseret variant kan man ved hjælp af varmen fra ens hænder og penis opvarme olien, hvilket kan give en utroligt dejlig følelse mod huden og hjælpe en frem mod klimaks.

Er man ikke så meget til oliebaseret onani glidecreme til mænd, kan man naturligvis også finde andre varianter i udvalget her på siden eller i nogle af de andre kategorier. Flere af de gode produkter kan også bruges sammen med dit favorit sexlegetøj, så det er bare med at komme igang.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS