Sådan vælger du den rigtige penisvibrator

Når du skal vælge en penis vibrator, er det en god ide at overveje, hvilken form for penis stimulation du ønsker. Skal penis vibratoren stimulere hele penis eller kun penishovedet, og skal stimuleringen være i form af vibrationer eller rotationer?  

Når du har besluttet, hvad vibratoren skal bruges til, er det en god idé at overveje vibratorens materiale, form, størrelse og strømkilde, samt om den skal være vandtæt eller ej. Alle disse informationer finder du under fanebladet 'Detaljer', når du er inde på et produkt i shoppen. Læs mere om de ting, du bør overveje, her: 

Materiale

Materialet du vælger, vil direkte påvirke den oplevelse du får med din vibrator og det er derfor en god ide at overveje, hvilket materiale der passer dig bedst. Hvis du vælger gummi eller jelly får du en vibrator med en blødt og fleksibel overflade. Jelly og gummi bruges tit til penisringe og finger vibratorer fordi vibrationerne tydeligt mærkes igennem materialet. Du kan også vælge Fleshlights Vibro Pink Lady Touch med Real Feel Super Skin, der efterligner følelsen af hud

Vibratorer i plastik er hårde at røre ved og de er derfor ideelle til at målrettet og præcis stimulation af f.eks. skaftet, som Hand Solo, eller strengen på undersiden af penishovedet, som en Bodywand. Nogle af de vibratorer i shoppen, der er lavet af plastik, er betrukket med en særlig plastik, der giver dem en blød og glat overflade for en fløjlsblød følelse.

Silikone er et luksus materiale til vibratorer, der føles silkeblødt og som hurtigt opnår kropstemperatur ved berøring. Hvis du vælger en vibrator i silikone er det vigtigt, at du ikke anvender en silikonebaseret glidecreme. Brug i stedet en vandbaseret glidecreme, der ikke påvirker vibratorens silikoneoverflade og som i øvrigt er nemmere at vaske af. 

Form og størrelse

Den type af penis stimulation, du ønsker, vil ofte afgøre hvilken form penis vibratoren har. Dog findes der penis vibratorer i mange forskellige udgaver og størrelser, som stimulerer samme område af penis, så hvilken en du skal vælge, kan også afhænge af, hvor du regner med at bruge penis vibratoren. Større produkter som Rends R-1 A10 Cyclone og Rev1000 giver mere effektiv stimulation og er velegnet til hjemme brug, mens mindre produkter som Monkey Spanker er mere velegnede, hvis du skal på farten. 

Batterier, opladelig eller tilslutning til stikkontakt?

Batteridrevne vibratorer er nogle af de mest populære vibratorer fordi de er billigere at anskaffe. Hvis du vælger en vibrator, der bruger batterier, så læg mærke til, hvilke batterier den bruger og om de medfølger eller skal købes separat. Du finder selvfølgelig alle former for batterier her i Sinful.dk shoppen, så du altid kan holde din vibrator kørende, uanset hvilken model en du vælger. Vær opmærksom på, at genopladelige batterier ikke anbefales til brug i vibratorer, da de er en lille smule større end standard batterier og derfor kan sætte sig fast i vibratoren. 

Kan du godt lidt ideen om genopladning, så du undgår at skulle købe nye batterier? Så prøv en opladelig vibrator. Opladeligt sexlegetøj koster generelt mere at anskaffe, til gengæld er de teknisk overlegne, i forhold til det batteridrevne sexlegetøj, og derfor er opladeligt sexlegetøj oftest mere lydsvagt.

Vibratorer, der tilsluttes stikkontakten, er som regel de mest kraftfulde og de har den fordel, at du kan bruge dem lige så længe du vil. Begrænsningen er dog, at du skal være i nærheden af en stikkontakt og at denne type vibrator aldrig er vandtæt.

Vandtæt eller stænktæt?

Vandtætte vibratorer er nemme at rengøre og kan bruge under bruseren, så du har endnu større frihed til at nyde. Vi har altid et stort udvalg af vandtætte vibratorer, ligesom vi også har en lang række stænktætte produkter. Vær altid opmærksom på forskellen imellem de to typer: Vandtætte vibratorer er vibratorer der kan nedsænkes i vand og bruges under bruseren. Denne type vibrator er udviklet til at være 100 % vandtætte, når bunden er skruet ordentligt på så batterikammeret er lukket helt af. Der findes også vandtætte opladelige vibratorer, som f.eks. Fun Factory Cobra Libre.   

Stænktætte vibratorer kan tørres af med en fugtig klud men er ikke vandtætte og det er derfor vigtigt, at der ikke kommer vand ind til de elektriske forbindelser. Du kan se om en vibrator er vandtæt eller stænktæt under fanebladet 'Detaljer', når du er inde på det pågældende produkt.

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så du kan finde det sexlegetøj, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
CalExotics (1)
Dorcel (1)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (5)
LoveBotz (1)
PDX Elite (2)
Pipedream Extreme Toyz (4)
Rends (2)
Satisfyer (3)
Sinful (4)
TENGA (1)
You2Toys (1)
Vis alle 29 produkter
Du har set 29 af 29 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk