Master Series Titanica Extreme Steel Orgasme Kugler

Klik på billederne for at forstørre dem

Master Series Titanica Extreme Steel Orgasme Kugler

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

179,00 kr

Kort info

Kort info

Vil du gerne tage legen med lystkugler til næste level? Så er Titanica Extreme Steel orgasme kuglerne fra amerikanske Master Series vejen at gå.

De stilfulde lystkugler i stål benyttes til seksuel stimulation og blid sanseleg.

Her i en ekstra stor og tung udgave, som gør dem meget pirrende at bruge. På grund af størrelsen er kuglerne mest velegnede til dig som har erfaring med bækkenbundstræning.

Godt at vide

Beskrivelse

Vil du gerne tage legen med lystkugler til næste level og kan du næsten ikke få fylde og tyngde nok? Så er Titanica Extreme Steel orgasme kuglerne must haves i din sexlegetøjs samling.

De stilfulde lystkugler i ren poleret stål føres ind og bæres for seksuel stimulation eller bruges til blid sansepåvirkning og massage overalt på kroppen. Varm dem op eller køl dem ned i vandbad inden brug for en ekstra særlig oplevelse

.Amerikanske Master Series har lavet denne ekstra store og tunge udgave (hver kugle vejer ca. 250 gram). På grund af størrelsen og tyngden er de ekstra pirrende at benytte og mest velegnede hvis du har erfaring med bækkenbundstræning.

Populære at benytte som en del af en dominans, da tyngden gør dem til en udfordring at holde inde, og der derfor er lagt i ovnen til afstraffelse hvis det glipper.

Fjernes nemt efter brug da tyngdekraften får kuglerne til at bevæge sig nedad af sig selv når du står oprejst.

Detaljer

MATERIALE: Poleret stål. 
DIAMETER: 5 cm.
VÆGT: Hver kugle vejer ca. 250 gram.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Resultat
Man kommer let til at tænke på petanque :-) Da jeg lige havde pakket kuglerne ud og taget den ene i hånden, skal jeg ærligt indrømme jeg var en smule nervøs; den var godt nok tung, og så var der oven i købet een til. Kunne jeg overhovedet klare det? Ville jeg kunne bevæge mig rundt? Men det gik bedre end frygtet.
De fylder og vejer godt til :-)

Jeg har ikke svært ved at holde dem oppe fordi de fylder så meget. Men jeg synes alligevel de er fantastiske. De tænder mig voldsomt - og tanken om at min mand kunne finde på at give mig udfordringer med dem oppe, giver mig et lille smil på læben.

Havde kuglerne været en smule mindre - så man skulle arbejde lidt mere for at holde dem oppe, (med samme vægt) - så havde de i mime øjne været bedre.
5 4 1

Du anmelder: Master Series Titanica Extreme Steel Orgasme Kugler

Hvordan vurderer du produktet? *