Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Obaie Teasing Japanske Brystklemmer  1
  • Obaie Teasing Japanske Brystklemmer  2
  • Obaie Teasing Japanske Brystklemmer  3

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

Kort info

Kort info

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer er til dig, der har erfarring med intens stimulation.

Klemmerne forkæler dig med et fast greb og en ophidsende smerte. Udnyt kædens mange muligheder for endnu mere pirring.

Selve klemmerne måler 9 cm og både disse og kæden er fremstillet i stål.

Godt at vide

Beskrivelse

Tænder du på intens stimulation af dine sensitive brystvorter? Så er Obaie Teasing Japanske Brystklemmer et perfekt match til dig.

De dekorative klemmer i sort stål med kæde forkæler dig med et fast greb for en ophidsende smerte. Nyd det kinky syn og tyngden fra kæden, der pryder din overkrop.

Med den mellemhængende kæde har du også mulighed for at intensivere presset ved et let træk. Du kan overlade denne del til din partner, så du selv kan give dig helt hen og nyde denne ekstra dimension.

Selve klemmerne måler 9 cm og kan åbnes op til 1,2 cm. Kæden har en længde på 34 cm.

Detaljer

MATERIALE: Stål.
LÆNGDE PÅ KLEMMER: 9 cm.
KAN ÅBNES: 1,2 cm.
LÆNGDE PÅ KÆDE: 34 cm.
ANTAL KLEMMER: 2 stk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Virker De virker, men de ser lidt tynde ud, de skal nok holde hvis man ikke er for voldelig ved dem, hvis man vil minske smærten kan man fjerne de små knopper på gummi puden, de sidder stadig godt fast, til prisen er jeg yderst tilfreds.
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Wow... bare wow De er en del større end man lige forventer... Men for pokker hvor er de lækre... De klemmer virkelig godt til... Dog er jeg glad for at have små brystvorter, de kan ikke åbnes ret meget...
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Super frække klemmer med god vægt. Klemmerne er godt stramme. Jeg kunne dog forestille mig at de for nogen vil være FOR stramme, men til mig bider de helt perfekt. Desuden er det fedt at vægten af kæden gør at de bider lidt ekstra f.ek.s når man står op eller ligger på alle fire.
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Bider godt Jeg har prøvet dem på min kæreste (m), og de passer perfekt på hans brystvorter. Bind hans hænder godt fast på ryggen, stop en god gag i munden på ham, og så op mod et træ. Kæden fra klemmerne rundt om træet, og så går han ingen vejne. Hvis han trækker lidt til, så bider de hårdt nok til at han hurtigt holder op igen :-)

De er dog ikke af super god kvalitet, men de gør hvad de skal.
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Hmm ikke lige mig Tænkte at de ville være vildt frække, men av da klemmer mig alt for meget. Kvaliteten er ok, men blev desværre ikke den kinky oplevelse jeg havde håbet på. Så heller en fræk fyr som bider mig lidt
5 3 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Brystklemmer på tilbud Til prisen er de ganske udmærket.. de klemmer rigtig godt og giver en god vægt når man har dem på stående. Godt køb til prisen.
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Mindre brystvorter. Virker! Rigtig godt. Kæden er i tunger kvalitet end klemmer. Det vil være godt hvis de kunne åbnes mere, passer til mine små brystvorter, ikke så meget til venindens, som gør at de er et arbejde at sætte på hende og ikke den oplevelse hun vil have ud af dem. Kædens vægt spænder klemmer mere op, så hvis man er øvet og har mindre brystvorter, super, hvis ikke, find alternative designs.
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Wow Første forsøg med nippleclamps. Efter yderligere research er disse ikke til begyndere. Dog enormt fræk og pirrende leg.
5 4 1

Du anmelder: Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

Hvordan vurderer du produktet? *