Brystklemmer og Klitorisklemmer

Brystklemmer og klitorisklemmer er perfekte til par, der elsker pirring og stimulering, der er på randen af det ​​smertefulde. De findes mange forskellige designs, materialer og smerteniveauer at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde noget der passer dig. 

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (4)
Aluminium (3)
Jern (2)
Metal (14)
Plastik (1)
PVC (1)
Rustfrit Stål (3)
Stål (6)
Mærke
CalExotics (1)
E-stim Systems (1)
Fetish Fantasy Series (3)
Fifty Shades of Grey (5)
Master Series (8)
Mister B (1)
Mistress (1)
Mystim (1)
Nipplettes (2)
Obaie (4)
Ouch! (3)
Rimba (4)
Sex & Mischief (1)
Sportsheets (1)
Vis alle 41 produkter
Du har set 41 af 41 produkter

Brystklemmer - Dekorativ og pikant pirring

Hvad er brystklemmer?

Brystklemmer, eller nipple clamps, som de hedder på engelsk, er et sexet stykke erotisk tilbehør, som sættes på dine små vorter, hvor de kniber dejligt, øger blodtilførslen og sensitiviteten, og gør dig ekstra opstemt. De kan bruges af både mænd og kvinder som en del af forspillet, under sex eller som en kinky rekvisit i BDSM-lege.

Dine brystvorter er en af kroppens allermest følsomme, erogene zoner, men de bliver desværre ofte nedprioriteret. Nogle kvinder kan få orgasme alene ved at få de små vorter stimuleret, og de fleste mænd er faktisk lige så følsomme og modtagelige overfor berøring, som kvinder er.

Brystklemmer er et yderst pirrende og dekorativt indslag i soveværelset, og fås i et væld af forskellige varianter. Nogle er blide og justerbare, nogle har medfølgende kæder, nogle vibrerer lystigt og giver dobbelt op på nydelse, nogle er prydet med festlige fjer, andre med klokker, lodder og smykke-lignende vedhæng. Samlet set er nipple clamps fantastiske at bruge for jer, der fantaserer om at eksperimentere med den søde blanding af smerte og nydelse, tænder på rollespil eller bare gerne vil ruske sexrutinen lidt op. 

Bryst- eller klitorisklemme?

Er du i tvivl om, hvilke variant, der er de rigtige for dig? Inden du skynder dig at smide et par i indkøbskurven, bør du som minimum overveje følgende. Find ud af, hvor stramt de skal omslutte dine vorter. Kan du lide det blidt eller tænder du på, at det niver lidt? Skal det kun være til dine brystvorter, eller måske er du mere til en klitorisklemme?

Hvis du er nybegynder, skal du som tommelfingerregel helst gå efter et par til brysterne, som kan justeres og tilpasses alt efter behov og humør. Vi har flere nipple clamps, der er forsynet med små sølvkugler, som giver en let tyngde, mens du helt selv vælger, ved hjælp af små handy næb, hvor intenst du ønsker trykket skal være.

Er du i stedet er på udkig efter en klitorisklemme, så har vi masser af frække varianter, der med sikkerhed får dig til at føle dig ekstra sexet og samtidig forstærker dine orgasmer. Det brede udvalg finder du her på siden, hvor flere af dem også er justerbare, så du selv kan bestemme, hvor meget de skal pirre dig. Hvis du gerne vil pirres begge steder på én gang, så finder du heldigvis også bestemte sæt, som består af det hele på en gang.

Sådan bruger du dem korrekt

Hvis du ingen erfaring har med at bruge brystklemmer, så får du her et par nyttige tips til, hvordan du (og din partner) kommer i gang.

Vi starter med det vigtigste først. Brug dem aldrig i længere tid end 10 minutter ad gangen, hvis du er nybegynder. Erfarne brugere bør højest bruge dem i 20 minutter ad gangen - ellers kan der med tiden opstå skader på nerver og væv. Let trykket med jævne mellemrum, så du er sikker på, at du ikke er blevet komplet følelsesløs, fordi du har stoppet helt for blodtilførslen. Hvis du har piercinger skal du være ekstra forsigtig, da du risikerer irritation. Fjern brystklemmerne øjeblikkeligt, hvis dine vorter hæver voldsomt op, eller pludselig skifter farve.

En stor del af pointen ligger faktisk også i at fjerne dem igen. Det er nemlig den mest smerte- og nydelsesfulde del af legen for langt de fleste. Eksperimentér med at fjerne dem langsomt/gradvist, men prøv også at fjerne i ét, hurtigt snuptag. Bed din partner puste, slikke og sutte forsigtigt bagefter. God fornøjelse med de mange muligheder, som både kan benyttes under sex og onani.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk