Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo
 • Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo Bag
 • Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo Side
 • Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo
 • Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo Størrelse Dildo
 • Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo Hånd
 • Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo 7

Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

249,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Få den ultimative strap-on oplevelse med Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo.

  Det er perfekt til par, der ønsker at nyde de mange pirrende glæder ved strap-on sex eller pegging.

  De justerbare stropper sikrer et perfekt fit for alle.

  Dildo medfølger.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du gerne opleve de mange nydelsesfulde og frække glæder ved strap-on sex, er Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo et must-have.

  Det er perfekt til par, der ønsker at eksperimentere med strap-on sex eller pegging. Harnesset har justerbare stropper, der sikrer et perfekt fit for både ham og hende.

  Den medfølgende slanke dildo kan både bruges analt og vaginalt. Det er muligt at indsætte en vibrator bullet i harnesset for en endnu mere stimulerende oplevelse. Der medfølger to O-ringe i forskellige størrelser, så I har mulighed for at bruge harnesset sammen med andre dildoer.

  Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo er udført i et flot, sort design. Dildoen er fremstillet af ftalatfri silikone.

  Detaljer

  MATERIALE: PU og silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  HARNESS:
  - Talje, omkreds: Op til 160 cm.
  - Lår, omkreds: Op til 100 cm.
  DILDO: 12,5 cm lang og 2,3 cm i diameter.
  O-RINGE: 3,2 cm og 3,8 cm i diameter (kan strækkes).

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Kinky
  God begynder Denne er super god til at starte med
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Kinky
  God begynder strapon Rigtig fint produkt. Vi købte det til pegging og begge er godt tilfreds. Vi er begge nybegyndere, men det tog ganske få minutter fra vi åbnede æsken, til vi var i gang. Hun synes den er behagelig at have på, og den bliver siddende på plads i alle stillinger. Den medfølgende dildo er lille, selv for en nybegynder, så vi fik den hurtigt skiftet ud til en lidt større version, hvilket fint kan lade sig gøre, idet der er flere ringe med i pakken. Selvom der er en lomme til en vib-bullet, så medfølger der ikke nogen bullet i denne pakke, men vi havde en liggende og den gav et ekstra plus. Rigtig nem at rengøre bagefter.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Kinky
  STORT PROBLEM! O-ringen på harnesset er lavet af gummi og udvider sig derfor så dildoen (også andre dildoer) falder ud, så jeg ville investere i en metal o-ring som er mere robust.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Kinky
  Super frækt Det var med stor begejstring da jeg endelig fik overtalt kæresten til at prøve denne side af det sexuelle univers. Den var super nem at tage på og sad fint. Men under agten (jeg er ikke den mindste) gnavede overdelene sig ind i min mave hvis jeg var for foroverbøjet. Det var meget bedre at stå op bag ham. Den medfølgende dildo satte vi i den ring der allerede var i midten og der gled den ud fra et par gange, så den skal helt sikker i den mindre ring der medfølger. Min kæreste nød det mindst lige så meget som jeg gjorde og der går nok ikke længe inden vi skal skifte til en lidt støre model ;-)
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Kinky
  Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo Produktet var lige hvad jeg har bruge og den var nemt at bruge og jeg giver 5 stjerner
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Kinky
  Den ultimative oplevelse! Jeg var i langt tid fuldstændig afvisende overfor at analsex også skulle være noget, jeg kunne modtage i stedet for bare at give til min kæreste, men efter hun i lang (Virkelig lang!) tid har tigget om at købe en strap-on, gik jeg med til det. Hvad gør man ikke for kvinden man elsker...
  Straks da den kom ind ad føren, tog hun den på, men for en Nybegynder med stort N, så virker dildoen stor! De første mange gange blev til bare til lidt nusseri med fingrene, hvor jeg skulle tage nogle meget dybe indåndinger og sluge en del kameler. Men efterhånden som jeg fik mod på mere, fik min kæreste endelig lov til at bruge sin strap-on på mig, og wauw - jeg har ikke ord!!! Den første gang kom jeg stort set uden at røre ved mig selv, og det var en af de dybeste og mest eksplosive orgasmer, jeg har haft!

  Vores sexliv har taget en hel ny drejning, og jeg må erkende, at vi nok snart skal have fat i en større dildo, men denne her var det perfekte valg til en nybegynder, som mig.
  5 4 1

  Du anmelder: Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *