Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Strap-On Sæt

Vil du have hele strap-on-pakken med det samme? Med et strap-on sæt, får I alt, hvad I skal bruge. I sættene er der både strap-on dildo og harness til at sætte dildoen fast på. De fås i flere forskellige varianter og størrelser, så der skulle gerne være noget, der passer til jeres behov.

Strap-on sæt tager parlegene til nye, dejlige højder

Oplev en mere realistisk penetration

Er du og din partner på udkig efter sexlegetøj, som kan pifte sexlivet op? Eller vil du gerne kunne give din partner en mere realistisk penetrering end den, du kan give ham eller hende med en dildo? Så kan et strap-on sæt være løsningen.

Et sæt indeholder nemlig en harness, som er en sele, man sætter fast om livet eller hofterne, og en harness dildo, som monteres foran på selen. Ved at holde dildoen fastspændt til giverens underliv, kan giveren penetrere modtageren på samme måde som en person med en penis, og det vil derfor føles mere realistisk end en håndholdt dildo.

Det giver god mening at et strap-on sæt kan bruges af kvinder, da de fra naturens side ikke er udrustet med en penis. Det er derfor ikke muligt for kvinder at penetrere andre kvinder eller mænd uden at tage andre kropsdele eller virkemidler i brug. Selvom det kan være pirrende at blive penetreret med et par fingre, eller måske en hel hånd, også kendt som fisting, så foretrækker de fleste af os følelsen af at blive penetreret med en penis.

Vælg det rigtige strap-on sæt til jer

Hvis I aldrig har prøvet at lege med strap-on før, kan det være en god idé at starte med et strap-on sæt. Deri får i både en harness og en dildo, der kan bruges sammen med selen, så I kan gå i gang med at lege, når I har lyst.

Der findes dog mange forskellige typer af strap-on sæt med varierede størrelser, hvilket godt kan gøre det lidt besværligt at vælge den helt rigtige variant, hvis man er nybegynder. Vores anbefaling er, at starte med en mindre dildo, som gerne er sat fast til en harness.

Når I er blevet vant til størrelsen på dildoen og kan finde ud af at styre harnessen med stor præcision, kan I prøve en lidt fyldigere dildo og eventuelt også en mindre harness, der kan være med til at give en mere intens stimulering og samtidig øge giverens bevægelighed.

I kan også eksperimentere med et vibrerende strap-on sæt, som giver en ekstra pirrende oplevelse for både giveren og modtageren. For de mere erfarne findes desuden sæt med to dildoer, som gør det muligt for begge parter at penetrere hinanden samtidig for dobbelt så meget stimulering.

Opdag en ny verden af nydelse

Strap-on sæt er til par som er optaget af egen nydelse og som anser sexlegetøj som en kilde til bedre sex. For mange kan det føles skræmmende at tage skridtet med at få introduceret sexlegetøj i parforholdet, men når de så gør det, oplever de en hel ny verden af nydelse, som de ikke ville have været foruden. Sexlegetøj som er designet til par har desuden fordelen, at de kan nydes af begge parter i fællesskab - og strap-on sæt er ingen undtagelse.

Hvis I kunne tænke jer en mere målrettet stimulering eller en bestemt type penetrering, finder I et stort udvalg af strap-on sæt, der er designet til netop dette formål her på siden. I finder blandt andet sæt med en hul strap-on dildo, der er specielt udviklet til mænd, som ønsker at give deres partner en mere fyldig oplevelse.

Med andre ord er der noget for enhver smag, så vi er sikre på, at I vil finde noget, som møder jeres ønsker og behov her. Vi har alle de populære brands, som blandt andet Vac U Lock, obaie, You2toys og mange flere. 

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS