Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Trusse Vibrator Opladelig og Fjernbetjent  var 1

Oversigt

Med den skønne Amaysin Trusse Vibrator kan I sætte ekstra krydderi på jeres frække forspil, og tage legen ud af soveværelset.

Den fløjlsbløde klitoris vibrator har det perfekte kurvede design der matcher kroppen og passer lige ned i yndlings trusserne. Her kan den så ligge og forkæle hele det følsomme klitorisområde med lækre vibrationer.

På undersiden finder du en smart magnetisk plade. Den er med til at sikre, at vibratoren bliver siddende lige dér, hvor den giver aller mest nydelse. Tag blot pladen af, placér vibratoren i trusserne, og sæt pladen på ydersiden.

Med den medfølgende fjernbetjening kan din partner tage kontrollen over de 10 rumlende vibrationsmønstre, og sende dig direkte i klimaks. Med en rækkevidde på op til 10 meter kan I tage legene med ud blandt andre.

Vibratoren er fremstillet i blød, fleksibel silikone og ABS-plast. Den er vandtæt, så den er let at rengøre, og så er den også genopladelig. Fjernbetjeningen tåler ikke vand og bruger 1x CR2032 batteri, som medfølger.

MærkeAmaysin
Produktvægt (g)80
Fuld Længde (cm)8
Diameter (cm)4.3
Bredde (cm)4.3
Strømkilde1 x CR2032 (Inkluderet), USB-oplader
Brugstid (min.)60
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveBordeaux
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Vibration, Batteridrevet
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk
SKU22472
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den kører rundt
Øv - 12. feb. 2024
Det er måske fordi jeg er tyk. Men den vender og drejer sig. Men ligger jeg, kan magneten ikke holde den. Ved ikke om det vil hjælpe at sidde op
Sidder dårligt fast
Hej - 17. aug. 2023
Materialet er perfekt, vibrations effekten er fin, men den sidder ikke særlig godt fast og er højlydt. Heldigt jeg fik den til halvpris.
Blid men larmende
Analslaven - 2. jun. 2023
Det er faktisk et fremragende produkt, men den er ikke så støjsvag som forventet. Derfor kan vi ikke bruge den på arbejde eller restaurant. Den er ok at have med til Pride eller på værtshus.
Kan ikke anbefale - larmer usandsynligt meget
Maria - 8. may. 2023
Jeg synes på ingen måde at den er pengene værd. Den larmer alt alt for meget til at man kan bruge den uden for hjemmet. Desuden sidder den meget akavet. Så hver gang man taget et skridt rykker den sig væk fra klitorissen og uden på kønslæberne og mister derved sin effekt.
Fræk aften i byen
K - 9. jun. 2022
Jeg tog den på en aften i byen, hvor min partner styrede fjernbetjeningen. Hold da op! Skønne vibrationer og et virkelig blødt materiale. Kæmpe anbefaling til en sjov og fræk aften.
Perfekt til forspil
Casper - 9. jun. 2022
Købte denne til min kæreste, og den er blevet testet et par gange herhjemme. Den har virkelig fået piftet forspillet op hos os. Der er en smule lyd på den, men det synes vi begge bare er ekstra frækt, når den skal med ud på tur.
Perfekt til par
Laura - 13. sep. 2021
Virkelig god! Lækker kvalitet, og har en rigtig god størrelse. Fjernbetjeningen har det dog med nogle gang ikke at virke, men det ødelægger ikke oplevelsen.
Ok men havde forventet mere
Kvinde - 12. jul. 2021
Egentlig en ok vibrator. Desværre larmer den en del, faktisk så meget at den ikke kan flyttes med ud i offentligheden og ej heller bruges når der er gæster.
Larmende og ikke go
Marie-Louise - 5. jan. 2021
Vibratoren LARMER usandsynligt meget. Kan ikke bruges offentligt. Magneten er alt for SLATTEN. Vibratoren skal GENSTARTES hele tiden. På INGEN måde pengene værd,
Dejlig vibrator
Hej - 18. dec. 2020
Dejlig vibrator og sjov at have med ud i byen hvor ens partner kan styre den. Fjernbetjeneren stopper dog med at virke hvis den ikke er blevet tændt i noget tid og så skal man lige tænde den igen

Amaysin Trusse Vibrator Opladelig og Fjernbetjent

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
349,00 kr.261,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS