TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Vibrerende Trusser

Vil du gerne have diskret og ekstremt fræk stimulation, så prøv en vibratortrusse. Vibrerende trusser kan med fordel bruges ude blandt andre, hvor ingen, udover dig og eventuelt din partner ved, hvorfor du går rundt med et ekstra stort smil på læben. Hvis du ønsker håndfaste vibratorer, så har Sinful mange varianter af klitorisvibratorer, Magic Wands, og meget, meget mere.

Trusse vibrator til diskret pirring

Vibrerende trusse til en fræk aften i byen

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det mon ville være at have et sæt vibrerende trusser på, når du er ude i offentligheden? Hvordan tror du det vil være, at være den eneste der ved, at du er iført et sæt trusser, der er alt andet end almindelige? Vi tør godt love, at det vil være en fræk og pirrende oplevelse, som du med garanti vil have lyst til at gentage flere gange.

Med en trussevibrator kan du nemlig opleve, hvordan det er muligt at blive pirret på den mest diskrete måde, så du kan få en helt magisk og fræk aften ude i byen. Du vil opleve, hvordan du skal have en vild selvkontrol for ikke at overgive dig helt til orgasmen, når de pirrende vibrationer stimulerer din klitoris, imens du er ude blandt andre mennesker. Dine kinder vil blive varme, og måske din vejrtrækning endda bliver anderledes. Det bliver i hvert fald noget af en oplevelse.

Brug en trussevibrator med din partner

At have en vibrerende trusse på behøver ikke nødvendigvis kun at være noget, der giver dig nydelse. Det kan også være utroligt pirrende for din partner at vide, at du har et sæt af de frække trusser på. Så kan han nemlig observere dig i løbet af tiden, hvor du har dem på og se, hvordan du bliver mere og mere tændt som tiden går.

Brug trusser med vibrator som en del af jeres forspil, hvis I eksempelvis skal en tur ud at spise sammen, eller måske bare mens i er ude at gå en tur. Så er der med sikkerhed lagt op til en rigtig god omgang i dobbeltsengen bagefter.

Nogle af de pirrende trusse vibratorer kan styres af en medfølgende trådløs fjernbetjening eller en app, der passer dertil. Den kan du med fordel lade din partner styre, sådan at det er helt op til ham, hvor meget eller hvor lidt stimulering, han synes, du skal have lov til at opleve. Det kan blive til en sjov leg, hvor han kan få lov til at tirre dig helt til grænsen, indtil du ikke kan holde orgasmen på afstand længere.

Flere forskellige varianter

Hos Sinful finder du et bredt udvalg af forskellige typer af vibrerende trusser til forskellige priser. Fælles for dem alle er, at de alle vil kunne give dig en stimulerende, fræk, sjov og pirrende oplevelse, når du bærer dem, hvad end det er for din egen skyld eller som en del af et forspil sammen med din partner. Du kan få vibratorerne med flere forskellige typer af vibrator trusser i forskellige farver, så du kan finde netop din favorit blandt udvalget. Du kan også kigge nærmere på vores udvalg af vibrerende æg, der ligeledes kan give en fræk og pirerende oplevelse.

Hvis du er på jagt efter mere sexlegetøj, der kan bruges til at pifte dit sexliv op, kan du naturligvis finde et bredt udvalg af forskellige varianter i Sinfuls store shop. Hvad end du er på jagt efter en dildo, et sæt erotisk lingeri eller måske en mini vibrator, du kan bruge, når du skal forkæle dig selv, finder du det her. Tag et kig rundt i de forskellige kategorier, der er at finde, og forkæl dig selv med dine favoritter.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS