Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Special Penisring og Analstimulator var 1

Anal Special Penisring og Analstimulator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Soft Comfort Anal Douche
249,00 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Med denne Anal Special Penisring og Analstimulator kan du give hende ekstra nydelse både forfra og bagfra.

Du trækker ganske enkelt den ene ring over penis og den anden over kuglerne, og så er du udstyret med en ekstra penis.

De to penisringe vil også have en strammende effekt omkring penis og kugler og derved gøre din erektion fyldigere og hårdere end normalt.

Erektionsringen og analstimulator er fremstillet af blød TPR-plast og derfor meget behagelig at bruge. Oplevelse med produktet bliver endnu bedre, hvis man bruger en vandbaseret glidecreme sammen med.

MærkeYou2Toys
Produktvægt (g)90
Fuld Længde (cm)15.5
Indførbar Længde (cm)15
Diameter (cm)2.5
Indre Diameter (cm)5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPR
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogDansk, Hollandsk, Russisk, Spansk, Tysk, Italiensk, Fransk, Engelsk
SKU12670
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ok
A - 3. jan. 2018
Fin som almindelig analdildo. Synes den er ok blød i det og nem at indføre. Den er ikke så stor og derfor fin som opvarmning.
Kan ikke anbefales
R - 15. dec. 2017
Den er rigtig fin kvalitet, men sidder helt forkert i forhold til at ramme rigtigt
Ikke vores stil
vi to - 7. feb. 2014
Min kæreste og jeg købte denne, og tog den i brug samme aften men blev skuffede. Materialet er for stift, ringene holder ikke dildoen på plads og så er den relativt lille. Vi forsøgte med flere stillinger, men uden held da vi ikke kunne få den "rigtige vinkel" av og øv! Desværre findes der ikke mange alternativer på markedet, så vi er gået over til en håndholdt istedet, og det er klart den løsning vi vil anbefale andre frem for at købe dette produkt.
Udemærket produkt
Torben - 8. aug. 2013
Jeg kan ikke anbefale at bruge dette produkt, som tanken er for denne, hvor man skal spænde den på sin penis med penisringe. Den kan fint bruges som en almindelig anusdildo uden brug af ringene, men med ringene er den ikke god for mig.
Super lækker til analleg!
Martin V. Hansen - 1. nov. 2012
Denne her er rigtig fed, det at kunne fylde sin kærestes huller ud, uden at skulle medbringe en tredje part gør det rigtig dejligt. At man så nu selv kan gøre det ene mand er fed fornemmelse. Den sidder nogenlunde stramt om skaftet, men ringen der skulle omslutte pungen glider med det samme af, men det gør intet for placeringen af analdildoen, den kan stadig sidde fornuftigt. Lækkert materiale og lige den rigtige størrelse til opvarmning, både behagelig i omkreds og længde. Perfekt til opvarmning til analsex. Samt super kundeservice, bestilte en onsdag middag, havde det en fredag eftermiddag til flere hede omgange i weekenden :) *Thumbs Up*
Rigtig frækt!
Tony - 25. sep. 2012
Den er ret tynd hvilket gør den bedst til at varme op til analsex. Havde lidt problemer med, at den ring, der går rundt om pungen, glider af, men fordi den der sidder om penis ret stram, stopper det ikke legen. Kan bestemt anbefales, da det er en meget fræk fornemmelse at tage hende begge steder samtidig.
Sexet ting
Anonymous - 13. mar. 2024
Det har vi nydt rigtig meget. Dobbelt penetration i begge huller har været meget spændende for hende. Man trænger den bare på og gør det så bare i begge.
Maskinoversat fra sinful.se
Wow
Anonymous - 13. mar. 2024
Fyren overraskede mig med dette. En helt vanvittig god ting! Jeg har normalt svært ved kun at komme af med penitration, men kombinationen af dette og ham var uovervindelig. En klar favorit i samlingen.
Maskinoversat fra sinful.se
Nye muligheder
Anonymous - 2. jun. 2018
Ringene er ikke særlig elastiske, så hvis man skal bruge begge dele, dvs. en om pungen og en om penis, skal man ikke være for hårdhændet. Fik topkarakter for dobbelt vaginal penetration en i hver, som vi ikke har prøvet endnu.
Maskinoversat fra sinful.se
Direkte ramt
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget værdsat af konen, ophidsende for os begge. Ringen er stram, så den bliver siddende. Jeg har ikke prøvet ringen til pungen, jeg er heller ikke tryg ved at gå med ringe omkring pungen.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS