Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Bækkenbundskugler Trænings Sæt var 1

baseks Bækkenbundskugler Trænings Sæt

Vi anbefaler
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
139,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Ønsker du at styrke din bækkenbund og opnå en øget følsomhed under sex? Så er Bækkenbundskugler Trænings Sæt fra baseks lige noget for dig.

Med bækkenbundskuglerne kan du træne musklerne i dit underliv, hvilket er med til at forhindre inkontinens. Samtidig styrker træningen også sensitiviteten i skeden. Det giver en øget sexlyst og mulighed for flere og mere nydelsesfulde orgasmer.

Det skønne sæt består af to dobbelt bækkenbundskugler i silkeblød silikone. Den letteste kugle vejer 48 g og har to indre roterende kugler, der stimulerer dig, mens du træner.

Når du har trænet dig op med den letteste model og ønsker en større udfordring, kan du prøve den tungere dobbeltkugle på 90 g. Den er uden roterende kugler og velegnet til den erfarne bruger.

Begge kugler har en løkke i bunden, så du nemt og sikkert kan få dem ud efter brug.

Gynækologer og jordemødre anbefaler, at kvinder i alle aldre træner deres bækkenbund. Ved hyppig brug får du større kontrol, stramhed og følsomhed til glæde for både dig og din partner.

Mærkebaseks
Produktvægt (g)141
Fuld Længde (cm)15.2
Indførbar Længde (cm)7
Diameter (cm)2.9
Primært MaterialeSilikone
FarveFlere farver
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU23092
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tilfreds.
Tilfreds kunde - 17. dec. 2023
Jeg blev af min gynækolog anbefalet at prøve bækkenbundskugler, fordi jeg døjer med at være rigtigt “stram” under sex, grundet spændinger. Men det har virkeligt givet pote efter jeg 2-3 gange om ugen i 5-10 minutter har gået rundt med bækkenbundskugler. Det har ført til en mere rar følelse under sex, samt bedre orgasmer!:)
Blkkenbundskugler
Bækkenbunds kugler - 15. apr. 2023
Gode og lette at placere Måtte dog gå på YouTube for at få en god guidning.
Roterende kugle
TN - 5. aug. 2022
Jeg har tidligere haft bækkenbundskugler fra et andet firma… så så frem til at prøve disse. Men blev noget skuffet. Den roterende kugle i den lette udgave er slet ikke til at mærke når kugler er i brug. Kuglerne virker stadig som træning men fornøjelsen er en anden.
Nemt
Den kommende far - 6. feb. 2022
Min gravide kone klagede over at det var svært at holde på vandet når hun hostede. Så jeg læste om måder at styrke bækkenbunden. Jeg købte dem til hende og hun er så glad for dem. Hun bruger dem hver 2. Dag og kan allerede mærke en forskel efter 2 uger.
Bækkenbundskugler
Dalina - 5. feb. 2022
Sååååå gode og såååå nemme at bruge
Mangler guide
Tjuhej - 12. jan. 2022
Selve kuglerne er lækker kvalitet, og nemme at håndtere. Synes dog der mangler en guide. De er pakket i en plastpose, så en lille trykt guide derpå havde været super.
De virker
Jannie - 3. jun. 2021
Jeg døjede med. At holde mig ved voldsomme nys, men efter nogle uger kan jeg mærke klar fremgang Jeg kunne for nemt holde på dem lette, nok fordi jeg ikke har født. Men den tunge gør virkelig underværker.
God kvalitet
Sarah - 19. nov. 2020
Nu har jeg brugt dem et par gange. Efter tre fødsler trænges der til opstramning, og de fungerer bare. Jeg har endnu ikke mærket en effekt, men er ret sikker på den kommer, når jeg lige kommer ind i rutinen med at få dem brugt regelmæssigt. Glæder mig!
God, men lidt ukomfortabel
Anonymous - 13. mar. 2024
Vaginalkuglerne fungerer godt til træning af bækkenbunden, men jeg synes, de er lidt store og ville have været bedre, hvis de havde været mindre. Jeg synes også, at de dobbelte "tråde" er for tykke og stive og ubehagelige at have i trusserne. Det ville have været bedre, hvis det havde været enkelt, meget tyndere og mere elastisk. Men det er nemt at trække dem ud :)
Maskinoversat fra sinful.no
God
Anonymous - 4. apr. 2023
Vaginale kugler
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS