TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
baseks Bondage Rød Tape var 1

baseks Bondage Rød Tape

3 FOR 198

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Udforsk den pirrende verden af bondage og dominans lege med denne baseks Bondage tape. Tapen dekorerer huden med sin skinnende, røde farve og kan nemt bruges til lige den slags fiksering, I ønsker.

Tapen er selvklæbende og klistrer derfor ikke fast til møbler eller hud. Den er også nem at fjerne igen, og gør ikke ondt at tage af, når jeres leg er slut. Brug den i stedet for et par håndjern, dæk visse udvalgte områder eller pak hele kroppen ind i dette alsidige BDSM tilbehør. 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren BDSM elsker, er denne tape velegnet til dig. Påfør tapen i forførende mønstre eller kombiner den med en blindfold, og nyd hvordan sanserne skærpes for en ekstra pirrende oplevelse. 

MærkebaseksProduktvægt (g)162Fuld Længde (cm)2000Bredde (cm)5Primært MaterialePVCFarveRødSprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, HollandskSKU25109
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS